Перекласти (Translate)

10 березня 2015

ПОЛЯКИ ПРО СЛАБКІСТЬ РОСІЇ

ПОЛЯКИ ПРО СЛАБКІСТЬ РОСІЇ

"Не забуваймо, що НАТО у військовому відношенні набагато сильніша за Росію", - міністр оборони Польщі Томаш Сємоняк.

10 березня 2015 року

ЯК РОЗМОВЛЯТИ З МОСКАЛЕМ

ЯК РОЗМОВЛЯТИ З МОСКАЛЕМ

Зазвичай москальких тролів на моїх сторінках у соцмережах я або ігнорую, або відправляю в бан (блокую), коли вони мені надокучають.
Але іноді як пойме мене натхнення, та ще коли маю певний час на виховання кацапського бидла, то дозволяю собі "розслабитися" в ідеологічній суперечці з москалем.
Іноді це є корисна річ, бо надає глибшого розуміння москальського мислення - не має значення чи ідеолого-професійного (ФСБ-троль) чи народно-побутового (тупе п'яне бидло-чмо).

Кілька днів мав переписку в мене в Одноклассніках з Путіним.
Ні, не президентом Росії, а з іншим, що взяв собі кликуху Ося Путин.

Подаю загалові цю переписку.
Смійтесь, люди добрі, на здоров'я!

Витяг за кілька днів з переписки з москалем (ідеологічно основне, залишив "путінову" граматику як є - без розділових знаків, без пробілів тощо, а також писав йому москальською, бо нашою він не тямить):

«Ося Путин:
- хотя выж хохлы импотенты ваши бабы к нам ебаца ездят

Андрій Якименко:
- Хе, блевота кацапская, что - дрожиш от наших успехов?
Скоро вешать на Красной площади будем тебя, Путина и всех москалей! Москаляку - на гилляку! У нас это даже дети знают.

Ося Путин:
- сдохнете скоро нищие ублюдки приезжайте к нам на помойки рытся нищеброды ебучие

Андрій Якименко:
- :-) Баран, ты даже не понял, что высрал! В паРаше - одни помойки!   Незря страну называют - ПаРаша!
Хотели Украину покорить, ослы азийские?

Ося Путин:
- хохолл ты еще не сдох от голода ебаный папуас вместе с гагаузом порашенкой ебланы

Андрій Якименко:
- Что, кацап вонючий, опохмел кончился? На рыгачки и словесный понос потянуло? У нас тут всего вдоволь. Люди сыты и довольны жизнью. А у вас, мне рассказывали наши, которые по службе в ПаРаше побывали, жрут своё говно, запивают нефтью и занюхивают газом. Ведь у вас мир уже ничего не покупает, а сами вы что-то нужное изобрести не в силах: мозга нет, один газоконденсатный бульон в казанке. :-)

Ося Путин:
- погодь еще немног и загнетесь вы незалежные майданутые кому вы в европе нужны будете как таджики у нас говно грести и камни таскать А у нас все пучком как было ниче не изменилось я вот тачку сменил на вэху а ваша пропаганда ебет вам мозги хохлы

Андрій Якименко:
- Ну, а тебе какая разница, что мы загнёмся, тупой ты кацап на телеге, которую ты назвал вэхой? Полякам тоже говорили, что загнутся, и прибалтам тоже. Ну, что, загнулись? Живут счастливо без кацапского говна! Так что со временем ты будеш в наказание и мои сортиры языком своим вылизывать в моём 3-этажном доме. Рабы мне нужны. Посажу я тебя на цепь, будешь жить во дворе в будке. Гавкать ты умееш. Объедками с моего стола питаться будеш. Просто рай для тебя! Тебе твои родственники и друзья в ПаРаше завидовать будут! Да, и бить я тебя буду нечасто, где-то раза три в день, не больше, - утром, в обед и вечером. Сапоги мне лизать будешь за своё собачье счастье!

Ося Путин:
- не будет у вас государства распадетесь на 10 частей Юго восток и крым вас уже на хуй послали

Андрій Якименко:
- Путин, меня мучает один вопрос: ты дурак или дебил? Мы УЖЕ давно имеем государство! А твоя ПаРаша распадается! Да, конечно, в течение одной вонючей жизни такой твари, как ты, этого не очень видно. Но в масштабах государственных, какими ты мыслить по определению не можешь, процесс распада России не остановить! Подумать только: в 1815 году России принадлежала Польша, Балтия и Финляндия, через 100 лет она их потеряла. Был рецидив со странами Варшавского договора - хватило лет на 45. Потом отпали Украина, Кавказ, Казахстан, Балтия и даже Белорусь! Теперь вот Сибирь, Чечня и Дальний Восток дрейфуют прочь. Так что ты не беспокойся. Мы же спокойно смотрим, как распадается Россия? Вот и ты успокойся. Мы ещё будем из шлакоблоков Кремля строить Большой концлагерь для такого кацапского быдла, как ты! Нам дармовые работники-рабы нужны. Будете самих себя охранять, пока не подохнете от своей больной зависти ко всему миру!»

Зайвий раз переконуюся: Ми переможемо ТАКИЙ москальський народ з його москальською державою!

10 березня 2015 року

ЧОМУ ЖИДИ ЧИСЛОМ ЗРОСТАЮТЬ

ЧОМУ ЖИДИ ЧИСЛОМ ЗРОСТАЮТЬ

10 березня 1970 року з метою припинити теологічні спори, зміцнити державу Ізраїль та полегшити еміграцію в Ізраїль людей з усього світу, а також для збільшення кількости ізраїльського громадянства Кнессет - ізраїльський парламент - прийняв закон, за яким жидом вважається не лише народжений від жидівки, але й будь-який нежид, що навернувся в юдаїзм (прийняв юдейську релігію).

Зрозуміло, що бажаючих "жити і померти жидом" стало набагато більше.

Ідеологія і віра перемогли в Ізраїлі етнічність і кров.

Ось чому колишні "совєтскіє люді єврєйского проісхождєнія", а також інші жидолюби (як Філатов, зокрема) цілком заслужено вважаються жидами в Україні: їх Кнессет такими визнав!

10 березня 2015 року

СПОЧАТКУ БУЛО СЛОВО

СПОЧАТКУ БУЛО СЛОВО

10 березня 1927 року у Німеччині офіційно знято заборону на публічні виступи Адольфа Гітлера.

За сім років по тому гітлерівська націонал-соціялістична партія на демократичних виборах 1933 року здобула державну владу у Німеччині.

Неперевершений оратор Гітлер спочатку своїми промовами навернув у свою віру своїх однопартійців, очолив партію, а згодом - німецький нарід і державу!

"Спочатку було Слово."
(Біблія).

10 березня 2015 року

ЗАХИСТ

ЗАХИСТ

10 березня 418 року у Римській імперії жидам заборонено займати державні та громадські посади.

Протягом усієї історії людства жидів обмежували у правах, які мали інші громадяни, без огляду, до речі, на етнічне чи національне походження цих інших, нежидівських, громадян.

Жидів виганяли з Іспанії, Португалії, Англії, Франції, Німеччини, обмежували у правах і місцях розселення у Росії, Австрії тощо.

Жиди це тлумачать як вічне переслідування їх, бідних і гонимих, через вигаданий ними "антисемітизм", що притаманний, на думку жидів, усім народам без вийнятку.

Але народи світу таким обмеженням та вигнанням жидів захищали себе, своїх громадян, свої сім'ї і держави від повзучого і попервах непомітного жидівського економічного, а згодом політичного поневолення, визиску і у подальшому - рабства.

Ось чому Народи світу раз-по-раз очищують себе від жидів і жидівства, як добрий господар дбає про свій сад і город, періодично сапаючи їх від бур'янів.

Поки що Людство не винайшло способу проти бур'яну, щоб назавжди вберегти свої поля від такого шкідництва.

10 березня 2015 року