Перекласти (Translate)

12 березня 2017

БЛОХАДА

Блохада
(неологізм).
😊

ВЛАШТУЮ НА ІГРЕНЬ!

ВЛАШТУЮ НА ІГРЕНЬ!

ВІШАЛКА З НЬЮ-ЙОРКА

ВІШАЛКА З НЬЮ-ЙОРКА

Ну, мова йде не про вішалку (вішак), на яку вішають верхній одяг, знявши його з натруджених плечей. Мова йде про вішальницю, про ту, яка вішає людей на шибениці. Просто, я цю вішальницю так зневажливо назвав - вішалка.

У соцмережах я поширив світлину, де наведено цитату зі ЗМІ, що Путін і Росія хочуть скинути президента України Порошенка. Під світлиною стоїть коментар блогера, що Армія і Нацгвардія підтримують свого президента.

Опустімо обговорення тези чи підтримують силовики Порошенка. Підтримують, підтверджую! Я й поширив цю світлину зі своїм заголовком "Силовики - за Порошенка!".

Скажіть, будь ласка, кого пересмикне, образить, розгніває такий мій допис? Правильно, тільки ворога!

От вороги й напали на мій допис, на мене, на мої відповіді у коментарях!

І як же ж "патріотично" вороги мені "доводили", що президент України - барига, йому вигідна війна, він за гроші посилає солдатів на смерть, він змовився з Путіном, він продає Україну, Порошенка слід повісити, і уряд його також поруч з ним!..

Ну, крім московських тролів, які гадять нам у соцмережах, маємо багацько свого бидла. Я це малоросійське бидло, яке тупо топить президента й Україну, називаю хохло-бидлом.

І от цікаво, що ця бидло-вішалка "віщає" свої прокльони не з Москви, Росії чи десь із українського містечка, а ...з Америки, із самого Нью-Йорка!

І онуки її, нью-йоркської бабусі, вже воюють, і повернуться онуки - всіх повісять!..

Слухай, вішалко нью-йоркська!
Вішайся сама, гаразд?
Я навіть обіцяю відпустити з Фронту у відпустку, щоб тебе похоронити, всіх твоїх "онуків", ги.

12 березня 2017 року


БУДУ УБИВАТИ ГНИЛЬ СЕПАРСЬКУ!

БУДУ УБИВАТИ ГНИЛЬ СЕПАРСЬКУ!

Ха-ха-ха! Андрій Куліш, ти якого біса, сцикло смердюче, перейменувався на Зрітєля!? Ти, Зрітєль, покажи своє свиняче рило, розкрий справжнє ім'я, покажи свою справу, яку я тобі вів, а потім висловлюй свою думку. Але ти - смердюче сцикло, тому що сциш свою харю показати, назвався примітивним погонялом, ніколи до мене не звертався не те, що зі справою, навіть з юридичним питанням. А те, що твої сепарські погляди не збігаються з моїм національним патріотизмом (за що я тебе й забанив на соцмережах, бо ти висери мені писав), то живи, гнидо, тимчасово, поки наші закони заслабкі проти сепарів. Отож, такому бидлу, як ти, я не тільки буду хамити, курво, я убивати буду, гниль сепарська!

12 березня 2017 року