Перекласти (Translate)

16 червня 2015

БАТОГА ВАМ, А НЕ ПРЯНИКА, ХОХЛИ!

БАТОГА ВАМ, А НЕ ПРЯНИКА, ХОХЛИ!

Не минуло й півтора року, як був Майдан, минуло трохи більше року, як обрали президента, минуло трохи більше півроку, як обрали парламент, триває важка Війна, але знову чути верещання хохло-бидла: президент не той, уряд поганий, депутати не ті (самі ж таких обрали!)...

Яценюк, як ішов на прем'єра, чесно говорив, що його уряд - це уряд камікадзе. Затягуйте, мовляв, паски, працюємо по-чорному, доводимо ціни до реальних величин, проходимо цей болючий етап, але у підсумку нас чекає європейський, ну нехай не рай, а рівень життя.

Суспільство ніби це прийняло. Прийняло, погодилося і - забуло. Вже і президента пора скинути, і уряд поміняти, вже і народних депутатів хочуть достроково оновити... Третій Майдан суспільству десь глибоко свербить...

Ні, інколи розумієш кримську москальську бабусю, яка мені, ще коли Крим був наш, з викликом казала в Ялті: "Да никогда Крым ваш не будет! И Украина ваша никогда государственности не имела! Вы же сами себя грызёте! Над вами всегда кто-то будет - или мы, Россия, или Турция, или Америка!". Стара пердуха! Баба на базарі! Що продає якісь там огірки! Кацапська курва! Але мислить як державна людина! І хто із нею не погодиться, коли Історія і кілька Руїн нам завжди це доводили! "Розруха в головах!" (Преображенський).

Тому ще раз, і ще раз, і ще - додатково! - зміцнюєшся у переконанні: українцям воля не потрібна і шкідлива! Українці - або батькомахновці, анархісти, або виконавці, раби під чужим пануванням! Нехай нам стане боляче, але погодьмося - це так!..

Тому майбутня влада українська не буде лагідною і м'якою. Почистимо свої стайні - в першу чергу! Ніяких пряників, хохли! Батога вам, хохло-бидло! Отак і виховаємо Українців, які на ділі, на словах, в душі любитимуть свою Країну і не топитимуть своєї Влади і Держави!

16 червня 2015 року