Перекласти (Translate)

19 вересня 2018

БЕЗПРЕЦЕДЕНТНА ЛОКШИНА НА ВУХА

БЕЗПРЕЦЕДЕНТНА ЛОКШИНА НА ВУХА



ПРО МАТЮЧЧЯ В МЕНЕ НА СТОРІНЦІ

ПРО МАТЮЧЧЯ В МЕНЕ НА СТОРІНЦІ

Фейсбук, 19.09.2018:

Олександр Плясов:
- Якщо ви й справді цього хочете - то поздоровляю. Але ота тисяча може бути й тягарем та прокляттям.
Я не завжди з вами згодний, але коли на матюки не звертаю уваги, то мені дуже імпонують ваші думки.

Андрій Якименко:
- Дякую за щиру відповідь. А щодо матюків, то так... Є в мене таке... Але то не від моєї "чорної душі" чи моєї особистоти таке іде. Я взагалі-то людина культурна, чемна і спокійна, до речі. Москальське матюччя, якщо ви помітили, адресовано виключно на адресу ворогів і лише у випадках, коли ворог привносить мені на мою Святу Національну сторінку ворожу ідеологію. Я вважаю, що ворога, який лізе на нашу землю, треба вбивати, що й робимо ми на фронті в цій війні. А от ідеологічний ворог - той теж є ворогом, якого слід теж убити, не чекаючи на перетворення його у ворога "гарячого". Але широкий люд вважає неприйнятним убивати через ідеологію. Ну, широкі маси людського стада ніколи не розуміли тонкощів ідеології, методів державного будівництва тощо. Тому, виходячи з національної тези "Слава Нації! Смерть ворогам!", а також з тези "Декалогу українського націоналіста": "Помстиш смерть великих лицарів!", - я убиваю на своїй сторінці ідеологічного ворога морально - найбільш дошкульною лайкою, а це є москальська лайка. А коли Нація переможе, тоді ми будемо чемно і без матюччя, через "Прошу пана до гілляки!" (не жартую) убивати ворогів по-справжньому. Я пояснив. :)

НАЦІОНАЛЬНЕ ПРАВОСУДДЯ

НАЦІОНАЛЬНЕ ПРАВОСУДДЯ*

* допис 19.09.2017, Андрій Якименко, Фейсбук. Допис досі актуальний. Вірю, що ми втілимо ідеї допису в життя!

Ця моя стаття не скоро втілиться в життя. Можливо, й ніколи. Хоча я вірю, що українське суспільство рано чи пізно дійде такої ж думки.

Чорноморський суд виправдав організаторів та учасників сепаратистських заколотів в Одесі, що призвели до жертв 2 травня 2014 року. "Укрофашисти живцем спалили людей!", - кричала тоді російська пропаганда. "Український" суд надав Москві нового імпульсу, тепер сепари стали "нєвінно пострадавшімі от хунти", бо сиділи у СІЗО...

Преса пише, що досудове провадження у справі вела поліція, а на суді всі докази прокуратури було відкинуто судом. Пишуть, що якість підготовки справи була низькою і суд не міг інакше, ніж звільнити цих сепарів...

То все дурня й пуста балаканина! Нам потрібна Інквізиція сучасної епохи!

Інквізиція в середньовічній Західній Європі не страчувала людей, хоча Совок нам це упарював зі школи. Інквізиційні суди розслідували справи єресі. І коли було доказано, що це єретик, то передавали його світській владі. Саме світська влада і карала єресь! Але встановлювала, хто є єретик, - тільки Інквізиція!

Нам потрібен теж такий державний орган! І надати цьому органові інквізиційних функцій! Ні, ми живемо уже у 21 столітті, ніхто пекти й тортурувати підслідних не буде. Навіщо це робити, коли ми бачимо ідеологічний злочин з допису в Фейсбуці?

Цей політико-ідеологічний орган просто пише прокурору "Ця людина - ворог Нації" і все! Далі все іде скороченим порядком. Суд вже має висновок, що цей підсудний - є сепар! І суд тільки виносить вирок у відповідності з законом!

Отоді це буде Національне правосуддя. А не та насмішка над загиблими героями Майдану, Революції й війни!..