Перекласти (Translate)

02 грудня 2019

УРОДИ́НИ УРОДА

УРОДИ́НИ УРОДА

Якраз сьогодні маємо 5 років, як на посаду Мінстеця призначено майже 40-річного хлопчика-урода - Юрія Стеця (він 1975 року народження).

Його було призначено міністром-без-портфеля 2 грудня 2014 року. Ну, тобто 02.12.2014 Верховна Рада України призначила склад Уряду (Кабміну) і всі міністри мали міністерства, штат працівників, а Юрчику Стецю дали міністерського портфеля, але самого Міністерства пропаганди (Міністерства інформаційної політики), ні секретарок, ні комп'ютерів, ні кабінетів Міністерства ще не було!

Уявляєте, як розуміли в Україні потребу у державній пропаганді, що призначили "на Геббельса" Стеця - починай, мовляв, потроху виділимо грошей на все решта!

І Юрій Стець почав... все просирати... Я взагалі вважаю, що будь-хто, навіть не фізіоногміст, побачивши Стеця, сказав би, що цей дурень, телепень, слимак завалить державну пропаганду в Україні, коли точиться війна! І Стець чудово виконав свою ледарську роботу, зігравши добре лохом-фраєром з Кремлем в інформаційну гру!

Цей "Геббельс" був (і є) такий тупий, що навіть будь-який дописувач в Фейсбуці, який є патріот і далекий від державних установ, кричав в статтях і дописах, у коментарях, що Стець, тварюка, ні чорта не робить, щоби перебити пропаганду ворога!

А Стець, який мені нагадує - їй-богу! - хитрого кота, все усміхався, дурник, як на світлині, і... продовжував жувати шмарклі, отримував зарплату в Міністерстві, протер усі штани на кріслі, фактично завалив на виборах свого патрона Порошенка (Стець був у Кабміні за квотою Блоку Порошенка).

Тепер на сайті Міністерства, коли Зеленський президент, у рядку міністра та заступників - самі нулі, тобто порожнеча (досі не призначили нікого). Втім, там фактично порожнеча існувала й за Стеця. А навіщо Зелі Міністерство? Йому Беніни канали роблять пропаганду!

Отак цей Стець, за якого навіть Міністерство обізвали Мінстець, а його роботу "Стець-пиздець", привів до влади припиздента Пісюніста, бо не займався пропагандою під час війни...

Кремле-боти в соцмережах перемогли цього Стеця-урода. І тільки патріоти-блогери, без зарплати, з пропагандивних міркувань вели усю роботу за Стеця...

Я думаю, що Зеля закінчить своє життя погано. І в першу чергу Зелю розлючений народ, зв'язаного, поволочить ланцюгами Хрещатиком на ешафот. Ну, а другим поженуть, лупцюючи канчуками по дурній макітрі, Юрія Стеця. І я б його повісив щелепою на гачок, і щоб висів, поки здохне, Мінстеця шматок!

З уроди́нами посади Мінстеця, урод!!

02.12.2019
©Андрій Якименко

ПРЕЗИК-ДЕЗЕРТИР

ПРЕЗИК-ДЕЗЕРТИР

Те, що Зеленський уникав призову до армії під час значного загострення на фронті у буремні 2014-2016 роки відомо всім. Зелений Пісюніст навіть до мами Римми не з'являвся в Кривий Ріг, тобто за місцем своєї прописки, щоб не брати повісток з військкомату. Хоча мама Римма йому розповідала телефоном про повістки і показувала їх, Сцяний Пісюніст кричав у слухавку (бо тоді ховався у Москві, проводячи корпоративи для агресора): "Я не піду на війну на Донбасі!".

І от волею дурних виборців, дурного випадку, вже в чині головнокомандувача, Сциклива Шмаркля знову верещить, але тепер не мамі Риммі в слухавку, а витріщивши очі прямо в іноземний телевізор: "Я не піду на війну на Донбасі!".

Вовику, ти як був хлопчиком-сциклом, сциклом ти і лишився в чині президента, тобто дезертира-презика!..

На світлині:
"Я ніколи на війну не піду, це моя життєва позиція, я не погоджуся на війну на Донбасі!" (©) Зелений припиздент - іноземним ЗМІ (Time, Der Spiegel, Le Monde та Gazera Wyborcza).
Вовику, баран зелений ти! Війна  у ж е  шостий рік іде на Донбасі! І твого "погодження" для її початку не потрібно, телепню болотний!!

02.12.2019
©Андрій Якименко