Перекласти (Translate)

26 грудня 2017

ЗА МІЛЬЙОННУ АРМІЮ!

ЗА МІЛЬЙОННУ АРМІЮ!*

* допис 26 грудня 2014 року, Андрій Якименко, Фейсбук

Поки Фейсбук-"вояки" виють на розширення "диктаторських" повноважень "особисто секретаря РНБО Турчинова", поки примітивні Мустафи Найєми та Сергії Лещенки вищать у своїх писклявих статейках про якусь узурпацію влади, порушення Конституції та інші недолугі аргументики під час військової агресії північного сусіди, і голосують, як народні депутати, фактично проти зміцнення обороноздатности держави, Росія здійснює шаленими темпами переозброєння своєї армії і навіть запускає балістичні ракети.

З військового космодрому Плесецьк сьогодні, 26 грудня 2014 року, був виконаний запуск міжконтинентальної балістичної ракети комплексу РС-24 "Ярс".
Навчальні бойові блоки ракети із заданою точністю вразили ціль на полігоні Кура на Камчатці.
Балістична ракета летіла через усю країну - через європейську та азійську частини РФ - аж до Тихого океану.
Основна мета старту ракети – підтвердження технічної надійности ракет комплексу РС-24 "Ярс", виготовлених у 2013-2014 роках, а також підтвердження бойових та експлуатаційних характеристик самого комплексу.
РВСП (Ракетні Війська Стратегічного Призначення) Росії активно переозброюються на комплекси "Ярс" з МБР РС-24, які складуть основу наземного угруповання твердопаливних ракет стратегічних ядерних сил Росії.

І в той же час найєми-лещенки, котрі добре розуміються на журналістиці та інших фейсбучно-кухонних справах, але котрі є профани у військовій справі, скавучать попідтинню Інтернету щодо "інавгураційної" прес-конференції Турчинова, де Турчинов чесно й чітко задекларував, що Росія буде ворогом на десятиліття, нам слід бути готовими до великої континентальної війни і потрібно мати найпотужнішу армію у Європі!

Так! За потужну, найдужчу у Європі, мільйонну Українську Армію!

Слава Збройним Силам України - залізному оплотові мирного життя українців!