Перекласти (Translate)

29 січня 2019

СЕПАРАТИСТКА

СЕПАРАТИСТКА

НА ДРУГИЙ СТРОК!

Форум "Від Крут до Брюсселя. Ми йдемо своїм шляхом", Київ. Зараз. ПОРОШЕНКО висувається знову на 5-річний термін!! Слава Україні!

СЄРЯ-ЖУРНОГЛИСТ

СЄРЯ-ЖУРНОГЛИСТ

Уперше я зіткнувся з цим Глистом років десь із 13 тому, тобто у 2006 році. Заочно, на його порталі Онлайн (www.online.ua).

Портал новинний, під кожною новиною відкрито можливість коментувати. Я й коментував. А більше я боровся із засиллям антиукраїнських єхидностей про хохлів, бився із висміюванням України та всього, що пов'язано з українством. Хто мене читає, той знає, що я людина, взагалі-то, чемна і культурна. А от ворога можу назвати москво-словесами, на які той ворог заслужив.

Отак я й борюкався з коментаторами там, у Глиста на порталі. Я тоді ще думав, що то наші українці таке мелять. Тепер же зрозуміло, що то, крім наших малоросів, також, навіть більше і частіше, шкрябали кремляді й троле-боти із Мордору.

І от я на порталі дуже швидко був забанений порталом. А на порталі я мав поштову електронну скриньку, тобто удар мені був аж під дих. Я зателефонував до адміністрації порталу (тепер телефонів своїх вони давно не виставляють, скарги тільки в електронній формі) і поскаржився на блокування. Якийсь пацан на тому дроті, можливо, що і Глист, розібравшися у справі, мені сказав, що я блокований порталом, бо, мовляв, розводжу срач на сторінках. "Який там срач, панове?! - я трохи не кричав у слухавку, - Ви подивіться, що у вас під кожною статтею - антиукраїнські коментарі! І, здається, що тільки я на вашому порталі захищаю Україну!!". Відповідь мене трохи не вбила: "А в нас демократія і свобода слова. Кожен має право на свою думку. Наш портал демократичний, дозволяємо коментувати всім. А блокуємо ми тільки скандалістів". "Та хіба ви не бачите, що у вас російська пропаганда і брехня в коментарях?! - я просто навіснів, - Блокуйте їх, тоді не буде і моїх жорстких коментарів!". Але портал був невблаганний: така наша політика, а вас ми забанили назавжди...

І тільки під погрозою кар небесних, які я обіцяв порталу як юрист, колишній депутат і помічник на той час депутата, та під обіцянку "не скандалити і не хуліганити у коментарях" портал мене розблокував... Курва його мать, український Мордобук...

Трохи згодом я узнав, що засновником порталу Онлайн є Сергій Руденко, який потім став також редактором сайту Еспресо (https://espreso.tv/). Ну, я подумав, може, час пливе, чоловік міняється... Та де там! Як було воно, очкасте, хохло-злом так і лишилося...

Тупе, дурне, закаляне теля - Сергій Руденко - цей, сука, журноглист продовжує отруювати душі українців... Яка там демократія, гельмінте, в тебе на порталі й сайті?! Ти за 13 років докотився з псевдодемократією прямо в антиукраїнство і до статтей проти правди і держави, гнидо!

Нікому "невідома" (і тому, срака, не названа) кондитерська корпорація Рошен побудувала житло для наших вояків. Але "демократичний" Глист назви Roshen крізь свої скельця не побачив...

29.01.2019








СПІР ПРО ТЕЛЕҐРАМ

СПІР ПРО ТЕЛЕҐРАМ

Рік тому я виставив на своєму Фейсбуці посилання на мій Телеґрам-канал t.me/yakymenko.
І почалося у коментарях!
Це і новий ФСБівський ВКонтакте, і Дуров - спецагент ФСБ, і "ти працюєш на Москву" (бо пропагую Телеґрам) і т.д.

Коротше, щоб не розтікатися мислію по древу, лаконічно поясню:
1. мені можна читати ворожі ресурси, реєструватися у них, дописувати там, поширюючи ідеологію Українства, а моїм критиканам, як і темним сірим масам стадного люду, ні. Бо якщо досі вони не доперли національної ідеології і політичної практики Якименка, то не допруть ніколи.
2. не вважаю Телеґрам проєктом ФСБ. Втім, навіть якщо я помиляюся, то все ж я там маю свій канал, нехай усі, і ФСБ, читають, це корисно.

Мої відповіді на закиди про мій Телеґрам-канал (Facebook, 29.01.2018):

«Андрій Якименко:
- Тут Pavlo Koma мені почав цілу серію дописів проти месенджера Телеґрам укидувати. Не тямить хлоп, що це до часу, поки я йому це дозволяю. Хлопу ніяк не допре, що нас навіть на Фейсбуці американці читають, навіть все приховане. Сноуден - як доказ. А користуватись українці, націоналісти тощо мають усіма сучасними продуктами поширення інформації, проукраїнської інформації, навіть якщо це ВКонтакте чи Одноклассники. Яку мету собі ставить Кома, ще неясно. Якщо йому Телеґрам штрикає в одне місце, то до чого тут моя сторінка?
Ви зрозуміли, Павле Кома?!

Андрій Якименко:
- Adam Viter, ви починаєте засирати мою сторінку. Вже неодноразово пишете про мене дурню. Якщо продовжите - я вас забаню і питання вирішиться враз.
На ваш коментар:
1. Дуров не працівник ФСБ. Так, на нього тиснуть навіть за кордоном і він змушений був блокувати інформації з нещодавнього Ірану (там майже Майдан проти ісламістів). Я навіть думаю, що то ФСБ на Дурова тисло. Але стверджувати, що він є ФСБ-агентом - то дурня. Ви твердите інше? Докази в студію!
2. Я розумію, що нас усіх (і вас, і мене) усі соцмережі "контролюють" через алгоритми новин. Але один бере за правду все, навіть з російських сайтів точка.ру, а інший там публікує проукраїнський коментар. Ну, от як я, до прикладу. Різна мотивація, різний алгоритм дій на чужій території.
3. Я знаю і переконаний, що нашу ідеологію слід поширювати на будь--якому ресурсі, що я і роблю. У тім числі на Телеґрамі.
То в чому справа? "І Якименко туди ж"... Куди туди ж? Кому туди ж? Чого туди ж? Навіщо туди ж? Яким чином туди ж? Що за маячню ви тут вивергаєте? Вам не здається, що маєте кашу в голові?
Ну, з таким же успіхом "звинуватьте" російську пропагандивну машину, яка лізе "туди ж" не лише у себе, в Росії, але й в України, навіть у Європі, та навіть у США!
Туди ж його за коромисло, одним словом...
Ну, Адамик, ну ж, Вітер...
:) ».

29.01.2019