Перекласти (Translate)

13 січня 2020

СМЕРТЬ ЗЕЛЕНСЬКОМУ! - вимагають іранці

СМЕРТЬ ЗЕЛЕНСЬКОМУ! - вимагають іранці

Іранські студенти сотнями оточили університети і вимагають "Смерть Зеленському!". Це у зв'язку зі збиттям іранцями російською ракетою українського літака 8 грудня 2020 року, що прямував маршрутом Тегеран-Київ.

Щоправда, прізвища Зеленського іранці не викрикували. Вони вимагають смерти брехунам. Але оскільки український президент Зеленський забрехався вкрай, то логічно припустити, що студенти вимагають і його смерти.

Так, ми розуміємо, що навряд іранці переймаються нами і нашими 11-ма жертвами у цій авіятрощі. Майже чотири п'ятих пасажирів були іранцями і неважливе їхнє громадянство. Але сама постановка питання! "Смерть брехунам!" - це потужна вимога!

Наш президент Зеленський - сучий брехун, паскуда, зрадник, кремлеблядь і лакей на побігеньках у Москвокарлика і Бені-Бороди. Він поїхав до Оману, кажучи на переговори. Але насправді він зустрівся там із путінським емісаром Сурковим, владнав гроші Бені Каломойші і свої також (Оман - то офшорна зона), ну і покупався Зеля у південнім морі. Відпочинок же ж! І добу "терміново повертався" в Україну...

От іранці, як рішучі мусульмани, справедливо вимагають смерти брехунам. Своїм.

А хто сказав, що українці не захотіли би помститися брехунам з теперішньої влади України?

Смерть брехуну і зраднику Зеленському!

13.01.2020
©Андрій Якименко