Перекласти (Translate)

19 квітня 2018

ВІЛКУЛАКИ

ВІЛКУЛАКИ

У тварин - вовкулаки.
У людей - вілкулаки.

Тлумачний словник української мови:
«Вовкулака:
- міфічне. За народними повір'ями - людина, що обертається на вовка.
- зневажливе. Відлюдкувата людина».

Тлумачний словник українських словоутворень (ще пишеться):
«Вілкулака:
- реальне. Вовки-вампіри, що обертаються на людей.
- зневажливе. Просто нелюди, та й все».

На світлині:
Нині на трибуні Верховної Ради, коли приймалося звернення до Вселенського Партріярха про помісну Українську Церкву:
Вілкулаки - Вілкул, Бойко, Сука Православна (Новінскій). Коротше, нелюди та й все. Уночі перетворюються на вовків-вампірів.

19 квітня 2018 року

УЛЮБЛЕНІ ФІЛЬМИ ФІЛАТОВОЇ

УЛЮБЛЕНІ ФІЛЬМИ ФІЛАТОВОЇ

Скажи які ти фільми дивишся і я скажу хто ти (©нова народна мудрість)

Ахахаха! Реготнуло. Дружина Борі Філатова, міського голови Січеслава (тимчасова назва - місто Дніпро), Марина Філатова, опублікувала в Інстаґрамі список з 10 своїх найулюбленіших фільмів. Марина любить. Любить дивитися. Дивитись фільми про любов. Любов драматичну.

«Если я и нахожу время для просмотра фильма, то это точно будет кино про любовь. Не слащаво-приторное, а настоящая драма», пише Марина.

Ну, а яка любов без теє-то як його... ммм...гм...еротики (тут навіть можна почервоніти, сором'язливо опустити очі долу і поколупатися носочком у підлозі, ги).

«Хорошо, если есть немного эротизма. Высокохудожественного. Я люблю эстетское кино», відверто признається «перша пані» Січеслава.

Як розповідає Марина Філатова, фільми мають бути такі, щоб потім було про що подумати, поміркувати, - пише Філатова дружина.

Ну, і які ж фільми дають поживу для роздумів «першій пані»? Філатова наводить список з 10 фільмів, звісно, всі фільми в російській озвучці:

1. «Соседка»
2. «Вожделение»
3. «Искупление»
4. «Почтальон всегда звонит дважды»
5. «Английский пациент»
6. «Мечтатели»
7. «Голова в облаках»
8. «Одинокий мужчина»
9. «Кошка на раскалённой крыше»
10. «Великий Гетсби».

Ви бачите в цьому переліку «Залізну сотню», «Нескореного», «Атентат. Осіннє вбивство у Мюнхені», або хоча б "Тіні забутих предків"? І я не бачу. Такі фільми Марину не цікавлять, попри те, що в них ідеться також про любов. І любов не тільки до України. Там є сюжети і про любов людську, любов наших Героїв у підпіллі, у ворожому оточенні і на війні.

Але то таке. Марина не полюбляє української теми. Хоча могла б, як «пєрвая лєді Днєпра», міста українського, хоча би щось там подивитися, хоча би для годиться, з історії народу, серед якого вона живе...

Ну, і фільми слід дивитися, Філатова, українською мовою, щоб добре знати мову українського народу!

Головний висновок ми можемо зробити, друзі, що ні Філатов, ні Філатова не представляють українство в Січеславі, радше - російство. І це проблема Січеслава на майбутніх депутатських виборах і обранні міського голови.

На світлині (взято з інтернету):
Марина Філатова. Який в нас «мер», така в нього дружина, такі ж і фільми дивиться Марина. Ги, влучно так у риму вийшло!
:)

19 квітня 2018 року

ПРО ЧЕМНІСТЬ НА ФЕЙСБУЦІ

ПРО ЧЕМНІСТЬ НА ФЕЙСБУЦІ

Фейсбук, 18 квітня 2014 року:

«Виктор Жих:
- Пан Андрій, невже Ви вважаєте, що "я веду розмови з компетентними людьми.
Тому з вами полемізувати не збираюся." є гідною відповіддю молодій дівчини, яка має іншу думку, ніж Ви? Це якось не дуже чоловіча поведінка, як на мою думку

Андрій Якименко:
- Для Віктора Жиха.
А в нас що, законодавством встановлено якийсь особливий спосіб відповіді "молодій дівчині, яка має іншу думку"??
Я що, порушив її якесь "молоде дівоче право" на відповідь від мене??
Я її вважаю некомпетентною у нашій темі.
І це є справді так!
І тому припиняю розмову.
А що,  по-вашому, мені слід було зробити?
Побігти на базар - купити квітів??
Знаєте, Вікторе, ви мені нагадуєте верескливих бабусь у трамваї: їй не поступилися місцем, їй доводиться стояти!
У бабусі ще совок у голові.
Ну, це коли Совіти "поліпшували" життя окремих категорій громадян правом позачергового обслуговування в касах і вихованням школярів: старшим треба поступатись!...
У Америках-Европах не розуміють такої дурні.
І за каліцтво в армії там сплачується страховка, а не надається право (яке фактично не виконується через страшенні черги!) першим підійти на милицях до каси.
От десь так я вам і відповів.
Кінець зв'язку
(це означає, що і з вами не збираюсь витрачати свій дорогоцінний час на ваше навчання)».

Примітка: Полеміка 18.04.2014 у Фейсбуці на моїй сторінці щодо чемности відповідей.

18 квітня 2018 року

ПРО КІЛЬКІСТЬ ЧИТАЧІВ

ПРО КІЛЬКІСТЬ ЧИТАЧІВ

Фейсбук, 18 квітня 2014 року:

«Evgeny Borisenko:
- Звернув увагу на одну обставину. Бориса Філатова  читають 20 000 користувачів ФБ, а Андрія  Якименка - 10 користувачів. Чомусь прийшло на думку  криловське " ай Моська, знать она сільна...". Нічого  особистого, лише  об"єктивне  спостереження.

Андрій Якименко:
- Борисенко, а Леніна читали сотні мільйонів (соцтабір), ну, то й що тепер?
Хто його нині шанує?
Мухаммада кілька років слухала лише його сім'я, зате тепер понад мільярд мусульман у світі.
І т.д.
Тому ви свою статистику надрукуйте на папері, можна кольоровому, і м'якому, та повісьте на цвяшок у кабінці для використання в разі потреби.
Не думаю, що ви зрозуміли те, що я кажу.
Висновок: дивитись треба не на кількість слухачів (котрі, роззявивши рота, ладні вічно слухати, які вони є недоумки), а звертати увагу на суть висловленого.
Філатов - примітивний і тимчасовий взірець того, як не можна державити.
Ви, він, його 20 тисяч (повірю вам на слово) читачів згодом колись це зрозумієте.
Можливо...
А Андрій Якименко прорікає вічні цінності, які на сьогодні зрозумілі лише 12-тьом апостолам (образно кажу).
Зате ваші онуки, Борисенко, читатимуть на ФБ Якименка і геть не розумітимуть, що там колись молов якийсь Філатов...
Ну, і наприкінці, здивуюся: невже ви не бачите "рівня" філатових висловлювань та ідеології?...
Кінець зв'язку.

Evgeny Borisenko:
- Андрій Якименко , Вам терміново  треба до лікаря. Просто негайно.

Андрій Якименко:
- Борисенко, для телепнів я роблю виняток.
Тому і для вас теж винятково повертаюсь до обговорення.
Ви, Борисенко, примітивний дебіл!
Саме через таких обмежених йолопів, як ви, і маємо Крим, Донбас і т.п.
(Для недоумкуватих профілатовців - як Борисенко - я говорю про проблеми Криму, Донбасу і т.д., а не про адміністративні одиниці).
Для даунів, як Борисенко, - КІНЕЦЬ ЗВ'ЯЗКУ.».

Примітка: Наведено полеміку у коментарях під черговим моїм дописом у Фейсбуці про Боріса Філатова, на той час (2014 рік) заступника голови Дніпропетровської облдержадміністрації. Головою ДніпроОДА тоді був Ігор Коломойський, першим заступником голови ДніпроОДА був Ґєннадій Корбан.

18 квітня 2018 року

НЕНАВИСТЬ ДО СУДДІВ

НЕНАВИСТЬ ДО СУДДІВ

Народна ненависть до суддів не настала на пустому місці. Навіть після 4-х років перемоги Майдану українці не вірять у правосуддя. Бо на посадах суддів досі сидять помічники рейдерів, злочинців, іноді й убивць. І не влада нинішня у цьому винна. Щоб зробити суддів незалежними уже давно ускладнено механізм їхнього звільнення або ув'язнення. Я сподіваюся, що цей стан речей буде недовгим.

Ось, стаття про суддівство у Жовтневому суді міста Січеслава (тимчасова назва - місто Дніпро). Еге, про Жовтневий суд я теж багато можу розказати! Колись іще розкажу.

Жодного із суддів зі статті (Вадим Галічий, Євген Башмаков, Артем Брага) я не знаю і не пам'ятаю їх у моїх справах. Але усьому, що я читаю в дописі, я - вірю! Також я знаю як раніше "працювала" у судах Група Приват (ще пам'ятаєте колись могутню неукраїнську діяспору-общину колишнього Дніпропетровська?). Судові рішення і вироки лежать в архівах. Ми розкуркулимо приватівців і судді в справах будуть співучасниками!

Читайте у додатку. Це повчально, це живить ненависть, освіжує пам'ять, готує нас до рішучих дій!

18 квітня 2018 року

Додаток:

ВГО "Перемога", 18 квітня 2018 року, Фейсбук:

««ОСТАННІЙ З МОГІКАН»

25 КВІТНЯ 2018 РОКУ АРТЕМ БРАГА МАТИМЕ ОСтАННІЙ ШАНС ОТРИМАТИ КВИТОК НА «БОРТ» СУДНА, ЩО ЗВЕТЬСЯ «ЖОВТНЕВИЙ РАЙОНИЙ СУД М.ДНІПРА, ПРОЙШОВШИ СПІВБЕСІДУ З ЧЛЕНАМИ ВИЩОЇ КВАЛІФІКАЦІЙНОЇ КОМІСІЇ СУДДІВ УКРАЇНИ

В своїх публікаціях ми неодноразово розповідали про славнозвісне "ТРІО" псевдосуддів, які прцюють в Жовтневому суді м.Дніпро: Вадима Галічого, Євгена Башмакова та Артема Брагу. Своїй суддівскій кар'єри усі вони зобов'язані групі "Приват", про що пам'ятали  кожну хвилину та віддавали свій "борг" 5 років суддівства. Завдяки  нашим акціям, публікаціям, нескінченим скаргам  на сьогодні двоє з тріо звільнені. Лишився "останній з могікан"...

За час носіння мантії , він напрацювам собі дуже сумнівну репутацію, про яку було знято не один телевізійний сюжет. Рейдер, катівник, злодій - це те, що кажуть люди , які зіштовхнулись з «правосуддям» Артема Браги.

Найвідомішою витівкою пана Браги стала справа Феміса Сагірова, якого він намагався посадити за грати, використовуючи своє службове положення та корупційні зв‘язки у МВД та прокуратурі. У звичайному обуренні Сагірова на несправедливе рішення, він почув погрози життю судді і запустив кругову поруку , участь у якій приймали судді, прокурори та працівники поліції.

У 2016 році ВККСУ , розглянувши скаргу, застосували до Артема Браги дисциплінарне стягнення у вигляді догани, за численні порушення, через які підозрюваний-скаржник опинився під час етапування в одному вагоні з хворими на туберкульоз.

Також Артем Брага був одною з головних «зірок» на відомому застіллі суддів Жовтневого районного суду, коли активісти випадково помітили увесь склад суду у самий розпал робочого дня , святкуючих День народження свого колеги та розпиваючих спиртні напої. Намагавшись втекти до приїзду журналістів , водій Браги наїхав на ногу одному з активістів.

Коли особистість Артема Браги стала відомою у місті , до «ВГО Перемога» стали надходити звернення від громадян , які постраждали від його «правосуддя». У одного із тих, кто звернувся, Артем Брага разом зі своїм братом , відібрали долю в бізнесі , ввівши в оману , та використавши юридичну неграмотність потерпілого, якою дуже спритно володів Брага, але використовував ії не для встановлення справедливості, а для рейдерства. За даним фактом було відкрите кримінальне провадження, яке і досі розслідується.

Якщо ви ,як і ми , вважаєте , що Артем Брага не має права доторкатись до правосуддя - чекаємо Вас під будівлею ВККСУ , що знаходиться за адресою: м . Київ вул. Механізаторів б. 9, 25 квітня 2018 року о 9:00!

http://buroua.com/blesk-i-nishheta-sudejskix-deklaracij-chast-i-sobornyj-rajonnyj-sud/

http://34.ua/news/view/72259--v-dnepropetrovske-sudyju-artema-bragu-obvinyajut-v-rejderskom-zahvate-biznesa-putem-kumovstva/

https://dengi.informator.ua/2016/01/25/probuete-pomenyat-sud-yu-gotov-tes-k-domashnemu-arestu/

https://youtu.be/yKwD_v7aEgY

Юридическая практика
Юридична газета
газета "Урядовий кур'єр"
ЛІГА.Бизнес
Юридичний вісник України вісник Україн
УКРАЇНСЬКЕ ПРАВО
УКРІНФОРМ
Інтерфакс-Україна.Рідною мовою
Цензор.НЕТ
Главком
"Українська правда"
Обозреватель
Сегодня Life
Левый Берег - LB.UA».