Перекласти (Translate)

20 березня 2017

ПАРАСЮЧНО-МОСКАЛЬСЬКА СПЕЦОПЕРАЦІЯ БЛОХАДИ

ПАРАСЮЧНО-МОСКАЛЬСЬКА СПЕЦОПЕРАЦІЯ БЛОХАДИ










ПАНЯЙ, ЗРАДОЙОБЕ!

ПАНЯЙ, ЗРАДОЙОБЕ!

ПРЕЗИДЕНТОВА ЗАСТОРОГА

ПРЕЗИДЕНТОВА ЗАСТОРОГА

ГОРОДНІЙ СЕПАРАТИСТ

ГОРОДНІЙ СЕПАРАТИСТ

Інквізиторові не потрібно катувати жертву. Інколи жертва сама розкривається як єретик.

Жанну д'Арк було спалено як відьму через три дні після довічного присуду "жити на воді і хлібі та вмиватися сльозами покаяння". Бо д'Арк вдягла у в'язниці чоловічий одяг, завбачливо залишений їй там англійськими солдатами після погрози зґвалтування. Одягши чоловічий одяг, Жанна д'Арк, як казала церква, повторно (!) впала в єресь, бо жінки у чоловічих штанях розглядалися як відьми!

А от перша єресь її була, за що її довічно ув'язнили, це - постійні твердження, що Церква над нею не владна, а лише Ісус! За таке блюзнірське богохульство був єдиний шлях - на вогнище! Але Жанна, злякавшися цього, зреклася своїх поглядів і їй дали довічні мури. З яких вона таки пішла у вічність через ті три дні...

Підкреслюю, що Жанну д'Арк катовано під час пррцесу не було! Вона "програла" в ідеології!

Так само я упевнено говорю про місцево-провінційного сепара - депутата Денисенка. Денисенко публікує панегірики Філатову - міському голові Дніпра-не-річки. І, нічтоже сумняшеся (геть не сумніваючись - давньоукраїнською) він проголошує Дніпроцентризм!

Пояснення просте: сонце сходить і заходить, а у центрі - наш Дніпро! (Ніби Київ у такому ж центрі проти сонця не стоїть!).

Будь-який націоналіст переконаний, що влада має бути у Столиці! І якщо ти українець у душі, ти без сумнівів столицею визнаЄш - єдиний Київ.
Кожен націоналіст - це без вийнятку Києвоцентрист!

І тільки Денисенко - проти!

Надуманість і неприродність, провінційність, тупість цього твердження про денисенків Дніпроцентризм є його підсвідоме визнання "Дніпростолиці" - присадибним горОдом...
("город-на-Дніпрі",©Андрій Денисенко, 2017)

Цікаво буде, як побачимо ми Денисенка на його горОді раком...гм...і з сапкою, що сапає бур'яни!
:-)

20 березня 2017 року

РОЗМОВА ІЗ ЗАТУРКАНИМ БЛОКАДОЮ

РОЗМОВА ІЗ ЗАТУРКАНИМ БЛОКАДОЮ


УКРАЇНСЬКІ ГНИДИ - СЬОМА І ПАРАСЯ

УКРАЇНСЬКІ ГНИДИ - СЬОМА І ПАРАСЯ

ОДУРЕНЕ ХОХЛО-БИДЛО

ОДУРЕНЕ ХОХЛО-БИДЛО

Його ймення Aramis (Араміс). Він проти скаженілої Московії без компромісів. Він за Україну-Русь. Він пише українською. І він пише ворожі речі.

Так, я часто-густо таких дурних обзиваю в себе в соцмережах ФСБ-агентами, рукою Кремля чи 5-ю колоною. Не завжди вони, ці араміси, такими є. Частіше вони є одуреним хохло-бидлом. І це вже не обзивалівка. Ця назва - доконаний факт!

Це хохло-бидло завжди виступає проти влади. Будь-якої. Навіть своєї. Навіть нині, коли ми маємо найкращого за час незалежности президента, це хохло-бидло топить проти нього, за блокаду "торгівлі-на-крові", проти "бариг-при-владі" і т.д., але все це об'єктивно йде Путіну на руку!

Неможливо врятувати хату, коли сусіда ломиком ламає стіни й вікна, а ви у хаті гуртом лаєте й стусаєте батька!

Ось іще один. Бендер, Остап. Це вже явний москво-троль! На зарплаті в Ольгиному, російському центрі інтернет-пропаганди. Аргументи цього "Бендера, Остапа" - навіть логічна нісенітниця, я не кажу про суцільну брехню. Але хохло-бидло "хаває"!

І потім хохло-бидло розносить самостійно цей мислевірус із Кремля українськими пабліками. А Кремль тоді кричить у світі, в Мінську, кричить у вуха тому ж хохло-бидлу: "Та ми ж усе це вичитали в українських соцмережах! Ось як українці "люблять" свого баригу-президента й владу!".

І ось іще одна стаття. Від Масона Лемберга (Mason Lemberg). Про наслідки московської блокади "торгівлі-на-крові". Хто розплатиться за збитки? Ми всі з вами - український народ! Хто завдав вам збитків, українці? Путін? Росія? Роззуйте очі, українці! В першу чергу - хохло-бидло!

"Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди!" (Симон Петлюра).

20 березня 2017 року