Перекласти (Translate)

24 квітня 2017

ПЕРША ТРІЙКА - ЖИДИ. УКРАЇНЦІ ДОПУСТИЛИ...

ПЕРША ТРІЙКА - ЖИДИ. УКРАЇНЦІ ДОПУСТИЛИ...

СПАСІТЄЛЯ ДНЄПРА КАРАТИМЕ АМЕРИКА!

СПАСІТЄЛЯ ДНЄПРА КАРАТИМЕ АМЕРИКА!

НОВА ФОРМА УКРОШКОЛЯРА ))

НОВА ФОРМА УКРОШКОЛЯРА ))

СОНЦЕ - ВЕЗУ ДОДОМУ!

СОНЦЕ -  ВЕЗУ ДОДОМУ!

Завершилися мої київські справи. Я аж упрів. У прямому й переносному сенсі. Я їхав із зими, а потрапив, якщо не в літо, то на середину весни. Кияни ходять у легшому одязі, ніж ми, січеславці (м. Дніпро). Я сюди приїхав, ніби евенк із Заполяр'я у субтропіки. Ось вам декілька світлин київських вулиць, січеславці! Не вірите? Та не брешу! Коли у вас (гм... у мене вчора вдома теж - у Дніпрі) був сніг і мінус 2, тут - сонце, ясно і плюс 10. А Київ же північніше за Січеслав на трохи менше 500 км!

Я київське сонце везу додому!

На світлинах:
На вулицях Києва 21 квітня 2017 року, знімкував о ~ 15:30 год. Андрій Якименко. Проспект із гарними висотками - це бульвар Лесі Українки, м. Київ.

21 квітня 2017 року



ЗАЛІЗНИЧНІ ПРИНАДИ ))

ЗАЛІЗНИЧНІ ПРИНАДИ ))

20 квітня, майже ніч. Поїзд Дніпро-Київ. Фірмовий. Придніпровська залізниця. Номер поїзда 079. Вагон 04. Місце 038. Постіль, 3 чаї, горішня полиця. Полюбляю колихатися на горішній полиці разом з колесами, ги.

Але не це мене кинуло у регіт.

У вбиральні поїзда "суворе попередження": не кидати принади в унітаз! 😊

Коли я прочитав це, то зареготав і ледве не втратив в унітаз усі свої "чоловічі принади", які має кожен мужчина і які так полюбляють жінки, ги!

Послухайте, люди-залізничники!! Ваш керівник Войцех Бальчун має понад мільйон гривень зарплатні на місяць. То спробуйте виділити якихось 10 тисяч гривень зарплати студентці-випускниці філфаку! І нехай студентка-випускниця пише українською (а не тарабарською!) ваші залізничні попередження!!

Примітка:
Ну, сенс попередження, звісно, зрозумілий... Але ж ми не в цирку! Це - залізниця! Можна ж було написати, що заборонено кидати до унітазу сторонні речі чи щось подібне?!
😊

На світлинах:
Боронь, боже, кинути ваші принади в унітаз!
😊

24 квітня 2017 року



НАРІД БЕЗ ПРОРОКА ЧИ ВОЖДЯ - ЦЕ ОВЕЧА ОТАРА! (©Андрій Якименко, 2017)

НАРІД БЕЗ ПРОРОКА ЧИ ВОЖДЯ - ЦЕ ОВЕЧА ОТАРА!
(©Андрій Якименко, 2017)

НОВІТНІ "ВЕТЕРАНИ ВОВ" (з новим додатком 2017 року)

НОВІТНІ "ВЕТЕРАНИ ВОВ" *
(з новим додатком 2017 року)

* Допис 29 січня 2014 року, Андрій Якименко, Фейсбук

"Мене, як дніпропетровця, "тєрзают смутниє сомнєнія" щодо української р-р-революційности жида Корбана і його бізнесового партнера російськомовного громадянина Філатова - журналіста, адвоката і навіть космонавта (як він стверджує - майбутнього).
Можу навіть повірити, що і їх "дістав" цей Янукович разом із синами і Сім'єю.
Майно, нерухомість і бізнес, надбані "різноманітними методами минулих епох" нікому не хочеться втрачати.
Але цікава виходить деталь: щойно Революція почала трохи-потрохи долати Режим, як починають (саме на позитивному переламі, до того було вичікування - хто ж переможе?) виявлятися "докази" участи в Революції, "допомоги" повстанцям і т.д.
Зверніть увагу на фразу про спроби допомогти бійцям з Грушевського.
Чому спроби? А допомогти насправді?
Щоправда, було пафосно і громогласно оголошено, що Філатов профінансує лікування у Німеччині того нещасного 18-річного хлопця, якому на вулиці Грушевського у Києві вибухом гранати відірвало кисть руки.
Добра справа. Буде. Якщо буде профінансовано насправді, без "спроб". І потім - буде опубліковано і розказано самим хлопцем-героєм. Вже після Німеччини, до речі.
Так. Усе? Більше спроб допомоги повстанцям з Грушевського не було?
Опублікуйте весь список, будь ласка.
Я можу тільки здогадуватися: закупівля і доставка касок, пляшок, дров, їжі, каністр з бензином, шин...
Дніпропетровці обізнані як з діяльністю, так і р-р-революційністю Корбана і Філатова.
Тому нас "на понти не проведеш".
Ги-ги... Диви, і вони учасники Революції?
Ні, трансляція на Пасажі 5-го каналу - добра річ. І європейський прапор - теж.
Ні, відключення електрики, напад беркуту і т.п. - погана річ. Якщо тільки саме ці дії були причиною, а не "розходження у поглядах" із Сім'єю та її місцевими ставлениками у держустановах міського та обласного рівнів. З якими, до речі, ще нещодавно - "до Революції" - водилася дружба.
Реанімація кримінальних справ - оцінка під питанням. Згоден, Режим піднімає з архівів "заморожені" кримінальні справи невгодних і "розморожує" їх. Це підло. Якщо здійснюється незаконно. А якщо законно?
Залишається зробити аналіз цих справ: коли їх закрито? в яку епоху - правди чи брехні? чи застосовувалася фіндопомога "закривальникам" справ? чи це теж були лише "спроби"? які події призвели до першого відкриття справ? і т.д.
Корбан і Філатов розуміють про що я мовлю...
Єдине, що я побачив щирого з публікації, і з чим я згоден, вони - Корбан і Філатов - повернуться. Вже після Перемоги. Нашої!
І я чомусь упевнений, що повернуться героями, переможцями, новітніми "ветеранами Великої Вітчизняної війни". І про це теж буде пафосно і громогласно ними ж опубліковано і поширено у пресі, на телебаченні, в інтернеті. Опубліковано без усяких спроб, до речі. Насправді.
Причому, повернуться героями навіть більшими, ніж нещасний хлопець без руки та справжні бійці з Грушевського.
Але це будуть "ветерани та учасники" Революції лише для лохів.
А ми ж з вами не лохи, правда ж?"

*****

Примітка:
Допис опубліковано 29 січня 2014 року в мене на Фейсбук-сторінці.

Перед цим я лише один раз дав коментар на сторінці у Філатова, порадивши йому летіти до космосу (а Філатов роками хизується, що заплатив, як космічний турист, 200 тис. доларів американській фірмі, але досі не полетів, бо габарити його тіла, зайва вага, проблеми з серцем і тиском не дозволили йому пройти американську медкомісію, яку Філатов назвав "американською бюрократією", ги), так от, я порадив Філатову врешті-решт полетіти до космосу і ніколи до нас не повертатися, ги. Невдовзі Філатов вимкнув мені коментарі, а потім і заблокував на своїй Фейсбук-сторінці.

Після цього, за пару днів після мого коментаря у Філатова, до мене зателефонував Санжара, помічник Філатова, який ще був студентом у Філатова, коли той викладав право в Митній академії Дніпропетровська.

Так от, цей Санжара від імені Філатова вимагав припинити написання подібних коментарів (!). Санжара потім спитав мене, що передати Філатову за результатом розмови. Та переказуйте що хочете! - відповів я Санжарі, - Звідки я знаю, що ви там насправді перекажете Філатову? Я ж при цьому не буду присутній! - здивувався я Санжаровій тупості, - Може, ви йому перекажете, що я вас запрошував на побачення! - глузував я з Санжари, - То яка мені різниця, що ви там насправді скажете Філатову! - завершив я телефонічну розмову з Санжарою.

Зараз Олександр Санжара є заступником голови виконкому Січеславської (м. Дніпро) міської ради, а Філатова тупе бидло-населення Дніпропетровська у 2014 році обрало міським головою...

Потім я опублікував цю статтю про "новітніх ветеранів ВОВ", якими прикидалися ці рейдери-вовки в овечих шкурах - Філатов і Корбан. Ясно, що "прохання-попередження" Філатова я засунув йому у його глибоку... шухляду письмового столу, ха-ха-ха!

Після цієї моєї статті про "ветеранів Майдану Корбана і Філатова", як про це в той час кричала вся куплена ПриватКомандою преса тодішнього Дніпропетровська, мені під цією статтею на моїй Фейсбук-сторінці Філатов став погрожувати. Тєбя жє прєдупрєждалі нє пісать статєй! - написав мені Філатов російською мовою. Одна коментаторка навіть здивувалася: Я нє поняла, что, Філатов угрожаєт Якімєнку за статью?

Коротше, мої статті з розвінчанням цих брехунів - Корбана й Філатова, "спасітєлєй Днєпра і Атєчєства", - які намагалися переписати під себе історію Майдану, тривають і досі. Я вже збився з ліку, скільки я написав цих статтей про цих "ветеринарів"!

І ви знаєте, мій труд таки дав плоди! Щоправда, "заслуга" у цьому - самих "спасітєлєй і вєтєранов". Корбан викрадав людей (Рудик, Величко), був керівником злочинного угрупування (і зараз, після засудження на 1,5 року умовно, переховується в Ізраїлі, каже, що лікується, ги), Філатов зараз, як прихвостень і лакиза міських жидів, проводить корупційні тендери і схеми і віддає замовлення за міські гроші (близько 500 млн. грн.) жидівським фірмам...

Населення ніби прокинулося від ПриватГіпнозу і відвернулося від ПриватКоманди, тепер уже колишньої. Останні спроби скинути з посади секретаря міської ради, "єврєйского мальчіка" (це його погоняло міське) Мішалова, який замішаний у 500 мільйонах корупційних тендерів, - тому наочний доказ! Не скинули, на жаль. Та все попереду, Філатов! Настане час, коли ти полетиш до Корбана в Ізраїль під улюлюкання "Біжи, Борю, біжи!"!!

А пророк Якименко ж кричав після Майдану: Не вірте, люди, рейдерам і вовкам в овечих шкурах!

Тепер бидло-населення сопе в дві дірки... А що йому, населенню, тепер сказати, заперечити, і чим, коли Якименко - був правий, як завжди!

На світлині:
Друзі-"герої-ветерани" Революції й Майдану - Корбан і Філатов.

24 квітня 2017 року

ПІДСТАВ ЛІВУ ЩОКУ... або ЗАМИРЕННЯ НЕ БУДЕ!

ПІДСТАВ ЛІВУ ЩОКУ...
або
ЗАМИРЕННЯ НЕ БУДЕ! *

* допис 24 квітня 2014 року, Андрій Якименко, Фейсбук

Дніпропетровська облдержадміністрація вустами свого інформаційного речника Бориса Філатова оголосила про створення Примирчої комісії.
Наскільки зрозуміло, Комісія має примирити державників і сепаратистів, євромайданівців і тітушок...
Гм...
Звісно, остаточно цілі, мету, завдання і повноваження Комісії вичитаємо лише після прийняття головою ОДА Ігорем Коломойським відповідного розпорядження.
Можливо, обласна державна влада захоче створення Комісії провести через сесію обласної ради прийняттям рішення ради.
Тобто, окремі "тонкощі" цього процесу взнаємо пізніше.
Але вже зараз можемо надати політичну оцінку самої ідеї примирення непримиренних ворогів.
Можливо, це просто збіг обставин, що створення Комісії "приурочили" до шахтарських страйків (поки що слабих і кволих) на ахметівських підприємствах Донбасу.
Нова влада цілком розумно заздалегідь гасить подібні прояви на ГЗК, шахтах і підприємствах области, значна частка яких належить теперішнім обласним владоможцям.
Можливо, це є продовженням і юридичним оформленням Філатового прощення у Вербну неділю своїх колишніх кривдників, котрі кілька тижнів тому ладні були засадити Філатова на кілька років до буцеґарні, і лише його втеча до Ізраїля врятувала йому життя.
Не так важливий мотив обласних урядовців для створення Примирчої комісії.
Головним є питання справедливости і політичних наслідків такого примирення.
Коли ми не далі як рік тому бачили побиття наших дніпропетровських євромайданівців у день Європи, наших державників перед ОДА, ми стискали кулаки і скреготали зубами від безсилої люті!
Ми бачили і чули, коли майданівці кричали тим тітушкам: "Ви будете відповідати!".
Ми бачили, як міліція "сором'язливо", а насправді за телефонічним дзвінком (ми бачили і чули їхню розмову!) покидала заздалегідь чи навіть під час побиття місце події.
Ми бачили, що поряд із місцем розправи із законним мирним заходом громадян перебував народний депутат Ступак і - не маємо сумніву! - керував оплаченими тітушками, а насправді - дзюдоїстами спортклубу "Тайфун".
Ми бачили, а коли не бачили, то непомильно здогадувалися, як десятки і сотні тітушок тодішніми обласними керівниками Удодом та колишнім віце-прем'єром Вілкулом-сином разом з обласним керівництвом міліції зорганізовувалися, оплачувалися, заводилися до обласних приміщень влади, озброювались палицями, газовими балончиками і травматами, нацьковувались на мирних громадян, підбурювались до бійок - і звірячі бійки вчинялись у нас на очах!
Ми ще не забули фактичного встановлення комендантської години після звірячого розгону наметового містечка 26 січня 2014 року під ОДА - у центрі міста і біля органів влади - коли групи бандитської зовнішности покидьків зупиняли громадян і погрозливо запитували паспорт, а за відсутність його чи непроживання у цьому районі громадянам ламали черепи і кінцівки.
Ми ще багато чого не забули.
Ми навіть пам'ятаємо, як усе це розпачливо описувалося самим теперішнім примиренцем Філатовим у себе на Фейсбук-сторінці та ізраїльським і американським виданням...
І тепер обласна влада хоче нас із цим непотребом замирити?!
Ми ще пам'ятаємо як підписувалися президентом-тимчасовим переможцем примирчі "Універсали миру" 2005 року - не на обласному, на державному рівні! - і що після цього було...
Невже незрозуміло, що замирення не буде?!
І порушниками цих замирень завжди буде, і була, протилежна сторона!
Розуміємо сучасну владу.
Потрібен мир, потрібен спокій.
Але нам кажуть: підстав іще одну щоку!
Та ми глибоко переконані: мир і спокій нам потрібен не за рахунок справедливої відплати, не за рахунок здоров'я і життя мирних громадян!
Зайвий раз переконуємося у безмежній силі Ідеології - рушія всіх намірів, думок і дій!
Безкінечно праві були українські націоналісти, коли у Декалозі прорекли:
ПОМСТИШ СМЕРТЬ ВЕЛИКИХ ЛИЦАРІВ!
І не потрібні ні комісії, ні міркування, ні жалі!
Подвиг! Помста! Життя і Смерть! - ось наріжний камінь наших перемог!
Всепрощення є причиною майбутніх жертв, подальших поразок...
Це знали члени ОУН, бійці УПА.
І це вони нам прорекли у Декалозі.
На жаль, цього не хоче знати наша влада...