Перекласти (Translate)

19 березня 2017

ДЕБІЛЬНИЙ АГЕНТ КРЕМЛЯ

ДЕБІЛЬНИЙ АГЕНТ КРЕМЛЯ

Ось, свіже. Березень 2017 року. У себе на соцмережах я прокоментував статтю "Кремль хоче влаштувати державний переворот в Україні".

Хіба не ясно кожному українському патріотові, що Кремль справді хоче скинути українську владу - заколотом чи війною? Це зрозуміло кожному українцеві. Якщо він патріот, звісно.

Я коментую статтю саме про це. Про те, що Кремль хоче змінити владу в Україні на промосковську і що Кремлю цього не вдасться, і т.д. Статтю цю можна знайти на моїх сторінках у соцмережах. Що неправдивого у моїй статті? Нічого! Сама Правда!

І от знаходиться якесь дебільне створіння з погонялом Котьонок, яке кричить на ввесь білий світ, що Якименко живе у паралельному світі!

Баран ти, Дебільний Котьонок! Ти - або дебіл, або агент Кремля! А скоріш - і те, і те!

Як під час Другої Світової війни радянська контррозвідка виявляла німецьких агентів, так і я виявляю нині агентів Кремля.

У совкових документах скоби, що скріплювали сторінки паспортів-перепусток, з часом швидко іржавіли і лишали іржаві відбитки на сторінках документа. Якщо паспорт указував, що його власникові 30-50 років, але іржавих відбитків не було, це означало, що скоби паспорта зроблено з німецької нержавійки, тобто паспорт підроблений, а його власник - німецький агент!

Отак і я, коли агент ФСБ пише, що Якименко "живе у ЯКІЙСЬ параЛЛельному Всесвіті", я розумію, що цей агент Кремля мислить російською, бо перекладав з "параллельной Вселенной" та недопереклав в український вислів "Якименко живе у ЯКОМУСЬ параЛельному Всесвіті"! Твердження цього москво-агента про Якименка тупе й брехливе, звісно. Але мова не про це.

Коротше, агента Кремля викрито. Дебільного агента. Так і напишемо йому: "Ти, дебільний ФСБ-агенте, провалив усю операцію з дискредитації Якименка!".

Коротше, дебілові у березні премії не буде, ги!

19 березня 2017 року

ЧОМУ РОСІЯ ДОСІ МАЄ ЧОРНОМОРСЬКИЙ ФЛОТ?

ЧОМУ РОСІЯ ДОСІ МАЄ ЧОРНОМОРСЬКИЙ ФЛОТ?

ОСОБЛИВИЙ ШЛЯХ РОСІЇ...

ОСОБЛИВИЙ ШЛЯХ РОСІЇ...

ГАЛЕТА

ГАЛЕТА

Галет не полюбляю з дитинства. Не смакують мені ці печеньки - тверді, прісні, несолодкі, несмачні.

Але у походи галети беру. Коли ще у Кримські гори ходив, ще до анексії, брав до наплічника, крім іншого похідного харчу, ще й галети. У поході галети - добра річ. Навіть, коли галета промокне від дощу, то дуже довго не розмокає, зберігає форму.

Ну, і взагалі, термін придатности галет до вживання досить таки значний - до трьох років. І це за медико-санітарними нормами. А вживати за певних умов, голод там чи інші крайнощі, я вважаю, галету можна й десятирічних термінів зберігань.

Тобто, галета для мене ще з дитинства - несмачна річ, але для крайніх станів життя досить придатна. Не для щоденного вжитку.

Отож, коли москалі Трампове висловлювання про Путіна переклали по-свойому - твердий горішок (твйордий арєшек) - я одразу згадав про тверду й несмачну галету.

Трамп, президент США, схарактеризував Путіна, президента Росії, як Тверду печенинку, а москалі за своєю вдачею переінакшувати-прикрашати, видали це як Твердий горішок, мовляв, важко такого розкусити-розлущити.

Насправді ж я би Трампове визначення переклав і витлумачив би як "галета" - тверде несмачне і несолодке печиво з прісного тіста.

Бо Путін такий і є - Окурок, Міль, ну, і Галета на додачу!

19 березня 2017 року