Перекласти (Translate)

14 червня 2018

СІЧЕСЛАВСЬКА МІЖРАСОВА ВІЙНА

СІЧЕСЛАВСЬКА МІЖРАСОВА ВІЙНА

Андрій Денисенко, народний депутат України з міста Січеслава (нині тимчасова назва міста - Дніпро) розпочав кампанію дострокових виборів міського голови. Ну, до самої кампанії ще неблизько, законодавство там, строки і т.д., але на своїй сторінці у Фейсбуці (13.06.2018) Денисенко вже заявив, що Філатова, нинішнього міського голову, міняти треба і він, Денисенко, почне цю процедуру дострокових виборів міського голови.

Цілком підтримую у цьому Денисенка! Філатов усіх уже дістав. І про це багато уже пишуть у коментарях і в Денисенка, і на інших соцресурсах, форумах міста на Дніпрі.

Взагалі-то Філатов дістав усіх національно мислячих українців вже давно, років зо 20 тому - ще з епохи, коли він "мочив у телевізорах" у щотижневій програмі "Ґубєрнскіє хронікі" тодішнього Павла Лазаренка, колись могутнього голову ДніпроОДА, потім прем'єра, але на момент Філатового мочилова котрий уже був ув'язнений в американській тюрмі. Коли Лазаренко був в Україні, то Філатов сцявся його мочити. А так, звісно, Заяць кОпав мертвого Лева. Така вдача усіх Зайців, навіть якщо вони тепер перетворилися на Хряків.

Так от, Філатов, який працював юристом у Лазаренкової соратниці Юлі Тимошенко в її газовій імперії ЄЕСУ (Єдині енергосистеми України), зрадив її, був перекуплений жидівською общиною міста (відтоді дружба-симбіоз Філатов-Корбан) і аж донині добре і якісно виконує роботу дзявкотливого песика общини. Гавкає на всіх, кому йому вкажуть корбани і коломойські, цей Філатов, щоб виходило, що "неґойська" община ніби ні при чому, то ваші, мовляв, ґойські розбірки...

Отож, створюючи своїми "Ґубєрнскімі хронікамі" на міському (тоді ще міста Дніпропетровська) телебаченні дифамаційні* хвилі навколо українця Лазаренка, жидівська община корбанів та інших коломойських-боголюбових, морально підтримувана тупою стадною масою хохло-бидла, з часом рейдерськи, підробленням нотаріяльних підписів, підкупом судів і т.д., перебрала на себе, улюблених неґоїв, все (практично все, майже все) майно українця Лазаренка (в основному нерухомість на червоній лінії центру Дніпропетровська). Чогось тепер не чутно верещання хохляцького бидла, що в них, у ґоїв, забрали майно! А я ще пам'ятаю як хохляцьке (ну, не українське ж!) стадо баранів-овець аж синіло, доказуючи мені в особистих бесідах та на інтернет-форумах Дніпропетровська "який цей Лазаренко жлоб, барига і крадій"! Ну ж бо, щось подібне нині пискніть проти жидо-общини міста, хохляцьке стадо скотиняк!!

* Дифамація (з латини diffamatio - обмова, ганьблення; з латини diffamare - поширювати плітки) - це поширення про особу недостовірної інформації, яка принижує її честь і гідність, завдає шкоди діловій репутації. Дифамація є синонімом до терміну "приниження чести, гідности і ділової репутації". Загалом, українське законодавство не вживає терміну дифамація, однак як лаконічне змістовне слово іншомовного походження це слово активно використовується на практиці та в законодавствах деяких інших країн.
(Вікіпедія)

Повернімося до міського голови Філатова і українсько-жидівської міжрасової війни у Січеславі. Насправді Філатов - нуль без палички. У місті знають, що всі важливі рішення приймає Амстердам. Для немісцевих поясню, що Амстердам - це житлокомплекс у Дніпрі, де на троні возсідає Ґєна Корбан. Так, той Корбан, що рейдерив майно і викрадав людей. Злочинець Корбан за викрадення, побиття, приниження у серпні 2014 року (Корбан тоді був першим заступником голови Дніпропетровської облдержадміністрації!) Сергія Рудика, голови Держкомзему, був засуджений на півтора року (на жаль, умовно, але ж судимість мав!) і весь цей час лікувався в ІзраЇлі. У грудні 2017 року Корбан повернувся в Україну. І якщо раніше Філатови емісари літали по завдання до Корбана в Ізраїль, то тепер всі ходять в Амстердам радитися з Ґєною. Та не хвилюйтеся, все на папері гарно! Корбан нині працює радником міського голови Філатова. Хоча, подейкують, що навпаки - це Боря у свого радника Ґєни працює міським головою. Та то як насправді - не так важливо. Головне, що всі ці неподобства в місті (бюджетні тринькання, "ремонт" моста, ґєльферівські КВНи, фестивалі блогерів, заміна ґойських МАФів на неґойські, газові заправки, без маршруток селище Слобожанське, тиск на АТБ та інших велетнів щодо перереєстрації у місті для податків, та решта вигадок-ідей) - то все придумано неґоєм Ґєною, подейкують в Дніпрі. А виконавець всього того - ґой-неукраїнець Філя...

Отже, у Січеславі (Дніпрі) нині заправляють всім жиди. Зіцпрєдсєдатєлєм у них - Філатов, русскій за походженням і духом. Який, до речі, таємно уклав письмовий мирний пакт про ненапад з Вілкулом. В інтернеті легко знайти текст цього пакту. Саша Вілкул, нині нардеп, - антиукраїнець, за духом - русскій, як і Філатов. Отакий наш Боря "український патріот"...

Кепські справи у Дніпрі... Якименко Андрій - тобто я - своїми дописами у фейсбуках нічого б не змінив. Я вже й довбав Андрія Денисенка. За його роботу на Корбана-Філатова (з 2014 року). Але, здається, українство в Денисенка переважило цю тимчасову дружбу з ворогами. Якщо народний депутат Денисенко підніме прапор українства в Січеславі, то слід нам, українцям, стати під його хоругви!

Ми, українці, просто мусимо забрати владу у жидів! І Денисенко це второпав! Він хоче дострокових виборів міського голови Дніпра. А це - війна! Міжрасова війна у Січеславі! Тут -  один фронт і кілька армій. Є українська армія і проти нас - союз жидів і москалів!

Але ми переможемо у цій війні!
Смерть ворогам!

14.06.2018