Перекласти (Translate)

26 травня 2015

СХІДНИЙ ПАТРІОТ

СХІДНИЙ ПАТРІОТ

Народний депутат України, колишній командир добровольчого батальйону "Азов" Андрій Білецький дуже спостережливо навів відмінність між українським патріотом Заходу і Сходу України.

"Тому патріот на Сході - це абсолютно усвідомлений вибір. Людині треба вибирати жорстку протидію, умовно кажучи, зіткнення з навколишнім середовищем, тому він більш принциповий. Тому що людина, яка робить це свідомо і той, який робить це за звичкою, має зовсім різні мотивації", - вважає нардеп."

Запам'ятаймо це як афоризм:

"Патріот на Сході - це абсолютно усвідомлений вибір".
(Андрій Білецький)

Схід України переживає справжнє національне пробудження, - Білецький
http://intvua.com/news/socseti/1431711566-shid-ukrayini-perezhivae-spravzhne-natsionalne-probudzhennya-.html

26 травня 2015 року

ТИЖДЕНЬ СОЛІДАРНОСТИ З РОСІЙСЬКИМ НАРОДОМ

ТИЖДЕНЬ СОЛІДАРНОСТИ З РОСІЙСЬКИМ НАРОДОМ

Російська мова є однією з п'яти офіційних мов Організації Об'єднаних Націй. Настане час і ми замінимо російську мову в ООН українською. Але мова зараз не про те.

Офіційний Календар ООН цей тиждень - 25-31 травня 2015 року - визначає як Тиждень солідарности з народами несамоврядних територій.

З Календаря ООН (поки що російською):
<<25.05.2015 Неделя солидарности с народами несамоуправляющихся территорий.
В 1960 году Генеральная Ассамблея ООН приняла Декларацию о предоставлении независимости колониальным странам и народам. В настоящее время в мире остается 16 несамоуправляющихся территорий. Проводя Неделю солидарности с народами несамоуправляющихся территорий, ООН настоятельно призывает управляющие державы принять эффективные меры для защиты неотъемлемых прав таких народов и оказания им надлежащей моральной и материальной помощи. В рамках этой недели ежегодно устраиваются семинары, посвященные оценке текущего состояния деколонизации. Неделя солидарности была утверждена резолюцией A/RES/60/119 Генеральной Ассамблеи ООН в 2005 году.
http://www.un.org/ru/events/nonselfgoverning/>>

Тому цей тиждень ми присвятимо солідарності з російським народом - злиденним, затюканим і бідолашним. На додачу до всього - ще й несамоврядним!

Чекайте-чекайте, скажете ви. До чого тут російський народ до несамоврядної території? Росіяни мають свою державу Росію, яку не можна визнати несамоврядною!

Так-то воно так. З правової точки зору територія Росії не є несамоврядною. Але чи є самоврядним російський народ? Не з правової точки зору, а з політичної, фактичної?

Який же російський народ самоврядний, коли росіянами керують фактично не обрані народом узурпатори, а сам народ його керівниками визнається стадом і бидлом, з відповідним відношенням до "свого" народу!? Тому, відкинувши правову казуїстику, визнаймо цілком відверто: російський народ є геть зовсім щось інше, окреме від його керманичів і не має, по суті, влади на території свого розселення, бо узурпатори державної влади не допускають демократії для цього ворожого узурпаторам народу. Виходить, що й досі російський народ не має самостійности і перебуває у колоніяльній залежності від путінської зграї злочинців, що визискують російський народ, перетворивши росіян на рабів.

Генеральна асамблея ООН, як зазначено, закликає світових лідерів та керівників розвинених і заможних держав допомогти несамоврядним територіям здобути незалежність і позбутися колоніяльного ярма. Тому українсько-російська війна, що нині триває, одним зі своїх завдань має надати допомогу росіянам здобути справжню незалежність, у тім числі - незалежність від путінського режиму.

Настане час і українці допоможуть росіянам позбутись колоніяльного ярма, а заодно - ярма імперської вдачі та хамської поведінки на міжнародній арені.

А поки що - солідаризуймося з російськими рабами! ООН для цього виділила аж цілий тиждень!
:)

26 травня 2015 року

ЯК ТОНКО ПРАЦЮЄ ФСБ

ЯК ТОНКО ПРАЦЮЄ ФСБ

ІЗ СОЦМЕРЕЖ:

"Волонтёры рассказали, кто в Генштабе блокировал отвод войск из Дебальцева.
Координатор волонтёрского проекта "Вернись живым" Виталий Дейнега сообщил о том, что большинство руководителей Генштаба поддерживали решение о выводе войск из Дебальцева.
Его блокировал только Главнокомандующий Вооруженных сил Украины генерал-полковник Виктор Муженко.
Об этом он сказал на пресс-конференции.
"Насколько мне известно, все руководство Генштаба поддерживало решение об отступлении, кроме Муженко.
Муженко до последнего блокировал отвод войск из Дебальцева", - сказал Дейнега.
Его слова подтвердил также координатор проекта "Народный тыл" Георгий Тука, заявивший о том, что вопрос соответствия Муженко занимаемой должности назрел уже давно.
"Я глубоко убежден, что по действиям Муженко уже давно должна работать военная прокуратура", - сказал Тука".

МІЙ КОМЕНТАР:

Чорний метод ФСБ!

Зараз Муженка називають ГОЛОВНОКОМАНДУВАЧЕМ Збройних Сил України, хоча Головнокомандувачем ЗСУ за Конституцією є президент Порошенко (насправді президент є Верховним Головнокомандувачем, але "Верховний" скромно опускається).

Так ПЛАВНО й НЕПОМІТНО для бидла і хохло-бидла (не українців же!) Муженко згодом буде змінений на Порошенка: через деякий час "головнокомандувач Муженко" буде згадуватися лише як "головнокомандувач", а коли суспільство звикнеться із закидами на адресу "Муженка-головнокомандувача", згодом просто "головнокомандувача", з'явиться і постійно буде закріплюватися уже фраза "головнокомандувач Порошенко".

Москва це робить навмисне через різноманітні вкиди, мислевіруси, підкориговані назви посад, картинки, фотошопи тощо.
А смердюче хохло-бидло не має мізків, щоб доперти таку простоту!

При цьому я геть не аналізую дій НАЧАЛЬНИКА Генштабу Муженка.
Можливо, за Муженком і плаче прокурор.

Цікавим є те, що якийсь волонтер без військової освіти і без знання оперативної, розвідувальної тощо обстановки, так безапеляційно надає вже наперед оцінку професійности діям начальника Генштабу ЗСУ та збурює цим суспільство, користуючись заслуженим авторитетом і довірою суспільства до волонтерів і волонтерського руху!

Ще цікавішим є те, що самі волонтери Дейнега і Тука на пресконференції НЕ НАЗИВАЛИ МУЖЕНКА ГОЛОВНОКОМАНДУВАЧЕМ ЗСУ, цю "посаду" було приписано Муженку шляхом розбавлення справжніх фраз волонтерів у лабораторіях із психологічної війни та пропаганди ФСБ Росії.

Ну, і нісенітницею є постановка питання про "поганого хлопчика Муженка" - мовляв, весь Генштаб за виведення військ з котла (насправді котла ніякого НЕ БУЛО!), а начальник (!) Генштабу проти!
А що, в армії вже скасовано субординацію та єдиноначальність?

Тобто, волонтерів використано усліпу, до них теж прямих обвинувачень у підставі чи зраді неможливо висунути.

До речі, "головнокомандуюЩий", як на картинці, - то є назва посади від якогось російського кібер-спецслужбіста, бо він, крім "главнокомандующий", нічого іншого в житті й не чув!

Для ФСБ і Москви-Кремля головне - посіяти розбрат і смуту в Україні, що й робилося століттями!

(Андрій Якименко (c), 2015)

26 травня 2015 року

І СЮДИ ДІСТАЛИСЯ...

І СЮДИ ДІСТАЛИСЯ...

Російська соцмережа Одноклассники почала мене блокувати.

Поки що блокують не всю сторінку, а лише окремі мої дописи, точніше не надають можливости їх опублікувати. Мною опубліковано на своїй ОК-сторінці www.odnoklassniki.ru/yakymenko.andriy безліч українських матеріялів.

Я ще й дивувався: Фейсбук мене блокує, а Однокласснікі ні. Здається, ФСБ Росії, роблячи мені регулярні капості у Фейсбуці, нарешті побачила, що в неї коїться під самим носом. Це ж так "по-русски": нести свою "цивілізацію" та Русскій міръ за три-дев'ять земель, але не бачити, що за Садовим кільцем Москви - злидні та розруха.

Сьогодні, 26 травня 2015 року, при спробі оприлюднити черговий обіжник Штабу інформаційних військ України, що випускається Міністерством інформаційної політики України, мій матеріял було заблоковано і у спливаючому вікні Однокласснікі мені написали, що мій допис містить заборонені слова, тому допис потрібно відредагувати, позбувшися заборонених слів. Які саме слова так розлютили Одноклассніків пояснено не було.

Може, допоможете мені встановити заборонені Москвою слова? Їй-богу, якби я написав москальський матюк, то блокування б не було!

Ось, що я хотів написати, але москальська соцмережа поставила блок. Я маю на увазі не блок моїй публікації (хоча й це було), а блок у мізках російсько-подданныхъ.

«ВІД ШТАБУ ІНФОРМАЦІЙНИХ ВІЙСЬК УКРАЇНИ
(за 26 травня 2015 року)

«Вітаємо тебе! 
На зв'язку Штаб Інформаційних військ України.

Російська пропаганда змальовує вбивство Олексія Мозгового, як терористичну війну Києва проти “ДНР” та “ЛНР”. Насправді, на окупованих територіях Луганщини та Донеччини, продовжується міжусобна боротьба між проросійськими бандитами. У терориста Мозгового вже давно був конфлікт з керівництвом т.з. “ЛНР” і кремлівськими кураторами. Це вже не перший випадок, коли в результаті перерозподілу сфер впливу гинуть ватажки бойовиків. Усі терористи, які на тому чи іншому етапі перестають підкорятися центральному керівництву бойовиків у Росії - арештовуються або знищуються. Кремль не терпить, щоб серед кадрових, змішаних і добровольчих підрозділів, які воюють проти українського Донбасу, були підрозділи, що не підкоряються загальному керівництву в ФСБ та МО Росії.

Лінки для поширення: 

1. Обстановка на оккупированных териториях Донбасса 
https://www.facebook.com/dmitry.tymchuk/posts/698296176965707?pnref=story  

 2. Reuters зняв величезну колону російської військової техніки, яка рухається в бік кордону з Україною
http://tsn.ua/ato/reuters-zasnyav-velicheznu-kolonu-rosiyskoyi-viyskovoyi-tehniki-yaka-ruhayetya-v-bik-kordonu-z-ukrayinoyu-429139.html

 3. Кримська весна-2015: допити, обшуки, арешти
http://ua.krymr.com/content/article/27033598.html  

4. Российские боевики продолжают уничтожать промышленный потенциал Донбасса
http://economics.lb.ua/business/2015/05/25/306015_avdeevskiy_koksohim_ostanovil.html

 5. Пытки в Донецке - рассказ Сергея Косяка
http://vlada.io/obvinili-v-sektantstve-pastor-sergey-kosyak-rasskazal-pro-pyitki-v-podvalah-dnr/

Поширюй цю інформацію серед своїх друзів та знайомих! 

Copyright © 2015 Міністерство інформаційної політики України, All rights reserved.
Our users have signed up via the website http://i-army.org/ through a system GetResponse.

Our mailing address is:
Міністерство інформаційної політики України
вул. Петлюри, 15
6 поверх
Kiev 01032
Ukraine»»

26 травня 2015 року

ДВА КОХАННЯ. ДВОЄ ЗАКОХАНИХ. ВІЙНА

ДВА КОХАННЯ.
ДВОЄ ЗАКОХАНИХ.
ВІЙНА

"Я покохала вас на лінії вогню,
Коли життя висіло в вас на волосині.
Тоді сказали ви: «Я вас люблю».
А далі було: «Слава Україні!»."

Надзвичайно чуттєва і зворушлива пісня.
Війна, кров, смерть - і вічний потяг між чоловіком і жінкою - кохання!..

Ми переможемо! Любов неможливо перемогти! Ми переможемо, бо ми кохаємо і любимо. Ми кохаємо своїх коханих і ми любимо Україну!
Слава Україні!

Слова: боєць АТО, Софія Федина
Музика: Софія Федина
Вокал: Софія Федина
Гітара: Ярослав Кондира

Софія Федина_"Я покохала Вас на лінії вогню...": http://youtu.be/jZcs09yubts

26 травня 2015 року