Перекласти (Translate)

30 вересня 2020

КОЛОМОЙСЬКІ РАБИ

КОЛОМОЙСЬКІ РАБИ

Дивлюся на це рило Дубініна і пригадую, що це падло ще від початку приватизації союзнодержавних підприємств (1989-ті і подальші роки) весь час працювало на Коломойського.

Уперше я почув про Дубініна, здається, у середині 1990-х років, коли він став заступником голови правління ВАТ "Азот" (відкрите акціонерне товариство "Азот", м. Дніпродзержинськ, нині місто Кам'янське, Дніпропетровська область, велике хімічне підприємство у місті). Тоді жиди Боголюбов і Коломойський (так-так, вони тепер олігархи-мільярдери) скинули з посади директора "Азоту" українця Олександра Левченка під час приватизації "Азоту". Я тоді вів цю судову справу Левченка, щоб поновити його на посаді. Перший суд його поновив, але на апеляції ми програли.

Та справа не у тім. Жиди Боголюбов з Коломойським при допомозі кацапні Дубініна й Дуброва (Дубров, колишній перший секретар компартії міста Дніпродзержинська, потім голова правління вже жидівського "Азоту") допомогли жидам скинути з директорської посади українця.

Тепер цей Дубінін, сука, виставляє своє рило на плакаті коломойської партії "За майбах". Ну, тобто юридична назва партії "За майбутнє", але ніякого майбутнього в українців не буде, якщо ця партія прийде до влади в Україні.

"Ти, Беня КалоМойша, на своїй землі! Ти тут господар! Роби тут у хохлів місцевий Ізраїль!", - віддано, як песик, поглядаючи з плакату в хитрі оченята Коломойського, принизливо попискує Дубінін...

Дуба, безумовно, раб. Раб КалоМойші. Але він у нього на зарплаті. Мене цікавить стадо тих рабів, які проголосують за Дубініна та інших безмайбутніх на цих місцевих виборах у жовтні цього року.

Хто віддасть свій голос Коломойському, той - раб! Тоді, тварюко, не потрапляй мені на очі, коли Нація здобуде владу! Я тебе, наволоч, навчу як любити неньку Україну!!

На світлинах:
1. Виборчий плакат жидівської партії "За майбутнє Коломойського та всіх жидів", м. Кам'янське, Дніпропетровська область, вулиця Грушевського. Знімкував 26.09.2020 Андрій Якименко.
2. Не голосуй за смерть!, - пишуть українці в інтернеті.

30.09.2020
©Андрій Якименко