Перекласти (Translate)

08 березня 2017

АНДРІЙ ЯКИМЕНКО ТАКИ ПРАВИЙ!

АНДРІЙ ЯКИМЕНКО ТАКИ ПРАВИЙ!

З ДНЮХОЮ, ПОВІЇ!

З ДНЮХОЮ, ПОВІЇ!

Дорогі повії, проститутки, шльондри, курви, бляді, лярви і лахудри!
Щиро вітаю вас із Міжнародним днем повій!
Якщо зорі запалюють, значить, це комусь треба?
Якщо ви, повії, існуєте, значить, ви комусь потрібні?
З професійним святом вас!
Побільше вам клієнтів і грошовитих панів!
:-)

Примітки:

1. Дорогі жіночки! 8 Березня - не ваше свято! Ми вам придумаємо нове!

2. Кримінальна відповідальність за заняття проституцією нині в Україні відсутня.

3. Існує адміністративна відповідальність за Кодексом України про адміністративні правопорушення (КУпАП):
Стаття 181-1. Заняття проституцією.
Заняття проституцією -
тягне за собою попередження або накладення штрафу від п'яти до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
Ті самі дії, вчинені повторно протягом року після накладення адміністративного стягнення, -
тягнуть за собою накладення штрафу від восьми до п'ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

4. Неоподатковуваний мінімум доходів громадян на сьогодні (у справах кримінального чи адміністративного провадження) дорівнює податковій соціяльній пільзі: 800 грн.

5. Тобто, штрафи для повій (за заняття проституцією): від 4000 до 12000 грн.

08 березня 2017 року

ПРО БЛОКАДУ ОРДЛО

ПРО БЛОКАДУ ОРДЛО

Ще не писав статті про блокаду ОРДЛО (окремих районів Донецької і Луганської областей). Спочатку був забанений Фейсбуком. Потім, коли жар розпалився, вже моє слово суспільству стало невчасним, бо суспільство розділилося вже на тих, хто За-блокаду, і тих, хто Проти-блокади.

На жаль, укотре нас розділяють сценаристи з кремлівських кабінетів...

Але "буча" триває. Вогнище палає. Раз-у-раз у соцмережах знову спалахує спір "католиків із ґуґенотами"...

Перше. Я принципово за блокаду Криму, ОРДЛО, Росії. Порвати людські, економічні, політичні, історичні зв'язки назавжди! Я постійно про це писав (щодо розриву з Росією, "Геть від Москви!", ©Хвильовий).

Друге. Блокада Росії має бути тотальна. ДЛЯ МЕТИ неповернення. Ми не повернемося в Росію вже ніколи! Блокада Криму і ОРДЛО має бути ДЛЯ МЕТИ їх повернення!

Третє. Блокувати ОРДЛО може ТІЛЬКИ ДЕРЖАВА! Не Ґрішіни з Парасями, а держава Україна. Цим народним депутатам днями в Конотопі правильно сказали, що вони - путінські підстилки, а якщо хочуть вчинити блокаду, то нехай пишуть відповідні закони!

Четверте. Держава в особі президента, РНБО, уряду, прем'єра тощо вже неодноразово пояснювала українцям про негативні економічні та політичні наслідки "парасюкової" блокади. Держава проти ТАКОЇ блокади і саме В ЦЕЙ ЧАС. Підприємства в ОРДЛО платили податки Україні. Блокада семйонами-парасюками показує вато-українським "ґражданам" ОРДЛО, що держава Україна - слабка, що там хаос. "Краще тоді вже бути з Росією, де порядок!"... Те ж саме росТБ показує своїм громадянам, зміцнюючи їх на думці, що Україна - не держава (©Путін), готуючи майбутніх "визволителів" для "наведення порядку".

П'яте, головне. Парасюково-ґрішінська блокада має на меті розхитати Україну політично. Цю блокаду придумано в Кремлі! Багато українців клюнули на цю пропаганду "торгівлі на крові" (вдало ж придумали, гади! виходить, МИ ВОЮЄМО, але цю війну Москва показує для хохло-бидла як "торгівлю на крові"!..). Для Путіна і для Росії головне - це оббрехати й скинути президента Порошенка. Воєнним способом це не вдається. Ми вистояли і ми перемагаємо! Тому Росія валить президента руками одурених блокадників, котрі, затуркані парасями з ФСБ (ну, прямо дежавю, як з Гадею!) стають на бік ворога - Росії.

Розумію, що напруга у суспільстві нині така, що силою розблокувати ці ФСБ-редути буде нерозумно. Силою ми можемо розблокувати хоч коли! Але затуркана бидляча сіра маса не зрозуміє таких дій, як не тямить, що ці редути - є московські залоги в Україні, створені "дурними хохлами" (©будь-який москаль).

ТОЙ, ХТО ЗА ТАКУ БЛОКАДУ, - ВОРОГ!

На світлині (свіжа, 08.03.2017):
Що й слід було довести: тепер не Путін, а Порошенко - хуйло...

08 березня 2017 року