Перекласти (Translate)

28 квітня 2015

СРАТИ БУДЕТЕ В РОСІЇ!

СРАТИ БУДЕТЕ В РОСІЇ!

Найліпший Путінів кримський друг, байкер Залдостанов на кликуху Хірург, проявив усі свої якості російського бидла.

Маючи на меті порозкидати дорогою до німецького Берліна своє лайно територією Польщі та Німеччини під час байкерського походу "На Берлін!", Хірург придумав "жест задобрення".
На смоленському меморіялі Катинь, що вшановує пам'ять розстріляних москалями десятків тисяч польських офіцерів, Хірург із байкерами поклали квіти і вінки.
Але цей цинічний і нещирий "підкуп" не подіяв, смердючих байкерів з "Нічних вовків" не допустили до Європи, Польща завернула їх назад.

І що вчинив Хірург, щоб "відплатити" польським "друзям"?
Поїхав до Катині, розкидав свої ж квіти і вінки, насцяв і насрав на меморіял...

Отака є "дружба" в москалів.
Якщо не пустиш його срати у твоїй вітальні, він назле тобі обкаляє могилку твоїх рідних...

Геть російське бидло за Урал!

Зі статті:
«После того, как польские пограничники не пропустили через границу участников мотопробега «На Берлин» членов байкерского клуба «Ночные волки», они вернулись в Смоленскую область к мемориалу «Катынь», где разбросали возложенные ими вчера к памятнику цветы и венки.

Члены байкерского клуба в знак протеста сплясали на мемориале, установленном в честь польских офицеров, лезгинку, а также наплевали, нассали и насрали на надгробные плиты и кресты.

Следственный комитет Российской Федерации возбудил уголовное дело в отношении польских пограничников по факту незаконного недопущения на территорию иностранного государства российских мотоциклистов.

По словам главы ведомства Александра Бастрыкина, он берет под личный контроль это вопиющее преступление, совершенное в преддверии праздника Победы над фашистами. Польским пограничникам грозит от двух до трех лет лишения свободы.»

А щодо "правосуддя" у Росії, то проявилось воно дуже "справедливо".
Замість того, щоб ув'язнити байкерів за осквернення могил, кримінальну справу розпочато проти польських прикордонників, які не допустили до Європи сирунів!

Кому потрібні такі "друзі"?
Європа їм відверто пику натовкла: Срати будете в Росії!

http://glavpost.com/post/27apr2015/blogs/28222-igor-ponochevnyy-polskim-pogranichnikam-grozit-ot-dvuh-do-treh-let-lisheniya-svobody.html

28 квітня 2015 року