Перекласти (Translate)

12 травня 2018

ПРИКИНЬСЯ, ТЕЛЕПНЮ, РОЗУМНИМ...

ПРИКИНЬСЯ, ТЕЛЕПНЮ, РОЗУМНИМ...

Сусіда зустрічає сусіду й каже:
- Миколо, я чув, що ти в суді корову програв, скоро відберуть...
Той жевжикувато відказує:
- Ги, Петре, не мели дурниць! Я не ходив на суд, участи не брав! Тому те рішення мене геть не стосується!

Уявили? Ото десь так речник президента Путіна, жевжикуватий рудий телепень Дмітрій Пєсков висловився про рішення Трибуналу при Постійній палаті Третейського суду в Гаазі, згідно з яким з Російської Федерації на користь українських компаній та одного громадянина України було стягнуто 159 мільйонів доларів.

Серед цих компаній, яким Росія сплатить гроші, є й компанії "українців" Коломойського і Боголюбова, колишніх власників ПриватБанку та "українець" Дубілет, колишній голова правління цього ж ПриватБанку.

Ну, то пусте. Маю на увазі перелічених "українців". Їхнє остаточне питання, яке не вирішили німці, остаточно вирішать українці. Час настане!

Тут цікавою є позиція Росії, висловлена речником Царя-всєя-Русі Пєсковим, який заявив: "Власти Российской Федерации не считают, что являются стороной судебного разбирательства в международном арбитражном суде Гааги, принявшем решение о необходимости выплатить компенсации целому перечню украинских компаний в связи с аннексией Крыма", - пише replyua.net. "Россия никоим образом не была представлена на этом суде, а также не направляла своего представителя на этот судебный процесс, так что мы не считаем себя стороной процесса в данном случае", - заявив Пєсков.

Ага, Дмитрику дурненький, ти як той Микола-телепень, що, отримавши повістку, не ходив на суд і вважає, що його відсутність на процесі не потягне конфіскації корови.

Як пояснила Олена Зеркаль, заступник міністра МЗС України з питань євроінтеграції, позови до Гаазького суду подавалися 18-ма українськими компаніями та одним  громадянином України саме проти Росії і стосувалися тих кримських активів, які "націоналізувала" Росія на території Криму, а цю територію міжнародна спільнота вважає українською, не визнаючи анексії.

Тому, Дмитрику Пєсков, хоч будеш приндитись та прикидатись ти розумним, все одно ти видаєшся телепнем, рудий дурко!

12 травня 2018 року