Перекласти (Translate)

27 серпня 2018

АНТИДЕНИСЕНКОВА ХУЦПА

АНТИДЕНИСЕНКОВА ХУЦПА

Я сам маю багато запитань і закидів на адресу Андрія Денисенка, нинішнього народного депутата України по 26 виборчому округу, Вибори-2014, м.Дніпропетровськ (тепер місто Дніпро, у майбутньому стане Січеславом).

Занадто запопадливо Андрій Денисенко у 2014-2015 роках упадав біля Корбана й Філатова, тодішніх відповідно першого заступника і заступника голови Дніпропетровської ОДА, яку в той час очолював Коломойський. Так, можемо відзначити певну заслугу цієї ПриватОДА в організації та оплаті перших добровольчих батальйонів. Але ця ПриватКоманда, як я неодноразово писав, врятувала Україну-дівчину від москальських ґвалтівників, щоб самим її ґвалтувати. Нарешті на початок 2018 року Андрій Денисенко це второпав і відійшов від цієї зграї рейдерів та майбутніх багаторічних мешканців української тюрми.

Але бидло-зграя неґоїв, як і було ясно від початку, завжди нищить українців, після використання їх, ніби ґумовий засіб. Ну, як під час москво-шведської війни та Полтавської битви 1709 року. Українські дітлахи й селяни ловили по степах шведів та приводили, зв'язаних, до москалів, отримували свій целковий рубель і поблажливе поплескування по плечу: "Спасіба, хахльонок!". Отаке поплескування та целкові мав і "ґой" Андрій Денисенко від "неґоя" Ґєни Корбана. Але коли Денисенко припинив упадати перед Корбаном, то Корбан вирішив помститись Денисенкові. Але неґої через свою вдачу боягузів, слимаків, вічно стражденних від вічних голокостів упосліджених людців мають тільки один метод помсти - хуцпу, тобто, зведення жахливої брехні на супротивника.

Остання хуцпа про Андрія Денисенка - то маркер ницости, лайна, смердіння, підлости від амстердамської сволоти Корби ("Амстердам" - житловий комплекс у місті Дніпро, тіньовий і фактичний міськвиконком міста) і весільного фіґового міського генерала Філі.

З'явилася купа сайтів, соцмережних сторінок, статтей і дописів про те, що Денисенко літав з сім'єю відпочити на Мальдиви (це неправда, він відпочивав в Україні, на Бірючому острові, це в Азовському морі), про нібито брехливі статті Денисенка і АТОвця Яреми Галайди про Корбана (насправді, це статті про підлу ролю Корбана в Іловайській трагедії, коли Корбан на нараді в ОДА у серпні 2014 року тиснув на добробати, щоб вони, не узгодивши з українською армією, за 300 тисяч доларів оплати узяли Іловайськ; в Іловайську добробати потрапили в смертельний котел і були знищені російською армією), про нібито антидобробатівські матеріяли, які Денисенко зливає російським ЗМІ, інші брехні, на які спроможна тільки паскудна неґойська фантазія Корби й Філі. Як заходиш на ці сайти й сторінки, то опиняєшся в юрбі проплачених Корбою смердючих троле-ботів, з роззявлених пащек яких невпинними кавалками вилазить хуцпа...

Ну, що, Андрію Денисенко, допомогли тобі неґої? (©~Тарас Бульба до сина Андрія). Гаразд, ти повернувся в українське лоно? Ми, українці, приймемо блудного сина, "що був мертвий і ожив, був пропав і знайшовся" (Луки 15:11-32).

Додаток: зразок антиденисенкової хуцпи.

27.08.2018

ПРО ДУРНОГО БДЖОЛЯРА

ПРО ДУРНОГО БДЖОЛЯРА*

* архівне, допис 25.08.2014, Андрій Якименко, Фейсбук

Мене накривала хвиля злости і ненависти до донбасівців, донеччан, Януковича-кандидата, коли на виборах президента кінця 2004 року фактично не пускали до Донецької области виборчої команди Ющенка-кандидата, а Донецька область і Донецьк були заставлені плакатами з Ющенком, стилізованим під Гітлера, з викинутою в SS-привітанні рукою, зі звинуваченнями у фашизмі тощо.

І от, коли Ющенко вже став президентом, він уперше їде у Донецьк.
Здається, це було у квітні-2005.
Ну, тепер полетять голови! - потирав я руки від передчуття справедливої відплати всім донецьким сепаратистам-2004 (куди їм, тодішнім сепаратам, до теперішніх!).
Я бачив по телевізору Ющенка у президії величезної зали, ущерть набитої донбаським керівництвом, як державним, так і бізнесовим, бачив як президент розводив руками, щось пояснюючи (цей жест потім назвали "Ці руки нічого не крали!"), чув шмаркаті розумування цього слимака (а я вже почав розуміти, що юЩенок - тюхтій і слимак) і ще тоді мене пойняла думка: якщо не буде покарань, якщо не порубають голови - заженемо хворобу в кут і буде іще гірше!
Заразу знищено так і не було...

І не минуло й десяти років, як наслідки юЩенкового соплежуйства ми бачимо у зруйнованих дорогах, хатах і містах, та у цифрах людських жертв...

Дурний бджоляр-тюхтій був, мабуть, нам наукою як треба не робити.
Тепер ми знаємо, що якби Ющенко, користуючись президентською владою, задушив донецьку гідру ще 2005-го року, то не мали б ми тепер війни.
А, можливо, й Крим би зберегли.

Тому, відкинувши всі європейські шмарклі, демократичні сльози і гуманне завивання, мусимо глибоко усвідомити: попереду, крім перемоги у війні, ще маємо багато справ з донбаським бидлом - вже в мирний, повоєнний час.

Морально, організаційно, економічно, навіть фізично знищити заразу та її носіїв!
І не забути покарати того, хто злякався це зробити, коли мав можливість, - дурного Бджоляра!

ЯКА КРАЇНА - ТАКА Й ДОЛЯ

ЯКА КРАЇНА - ТАКА Й ДОЛЯ

БЕЗ ВІЙНИ НЕ БУДЕ МИРУ!

БЕЗ ВІЙНИ НЕ БУДЕ МИРУ*

* архівне, допис 25.08.2014, Андрій Якименко, Фейсбук

Порошенко у промові на Параді в Києві 24 серпня 2014 року згадав римську науку: Хочеш миру - готуйсь до війни!

Семен Семенченко вже готує партизанські загони і відкрив партизанський сайт.

Президент Порошенко 24.08.2014 сказав, що нинішня війна увійде в Історію як Вітчизняна війна 2014 року.

ПОВНОМАСШТАБНОЇ ВІЙНИ НЕ ОМИНУТИ!
ЯКЩО ВІЙНИ НЕ БУДЕ - РОЗПОЧАТИ ЇЇ ПОХОДОМ НА МОСКВУ!

Тільки так здобудем Мир!