Перекласти (Translate)

21 липня 2019

БИДЛО МАТИМЕ ВІЙНУ!

БИДЛО МАТИМЕ ВІЙНУ
(агітую у день виборів, свідомо порушуючи бидляцький закон!)

Українського народу нема. Це я говорю вже понад 20 років. Мені вистачило двох виборів, щоб це зрозуміти. Двох виборів, коли народ не обрав мене своїм депутатом.

У 1990-1994 роках я був депутатом Дніпропетровської обласної ради і одночасно Дніпродзержинської міської ради (нині місто Кам'янське). У 1994 році я знову балотувався. Не пройшов. У 1998 році я знову балотувався. Не пройшов. І я зрозумів, що народ є бидлом. Не жартую.

Я мислив і досі мислю державними категоріями. Це є фундамент, підмурівок моєї ідеології. Якщо ти мрієш мати Україну як Державу, а не територію, де живуть стада́ бидла, то ти мислиш по-державницькому. Що то є мислити по-державницькому? Це коли ти, наприклад, обраний головою сільради, то замість вуличної ґрунтівки ти кладеш добротну дорогу на кшталт асфальтівки. А що, всі так роблять? Ну, припу́стимо, що всі. Але тільки державно мисляча людина розуміє, що заміна ґрунтівки, що розлазиться і перетворюється на грузьке болото восени, на асфальтівку - то державницька подія! То зміцнення віри народу в свою Державу, то покращення добробуту для мети, щоби перевищити своїм багатством інші народи (трохи за Адамом Смітом). А от сільрадівський голова, що не державно мислить, а по-бидлячому, вважатиме, що дорогу він міняє собі і кумові до хати, ну, і виборцям теж перепаде...

Отож, коли мене, державника, "народ" змінив на депутата з мисленням за прикладом сільського голови, як я навів, тоді я зрозумів, що українського народу вже нема, то - стадо бидла і свиней! Кажу це переконливо і впевнено, як те, що нині бидло обере собі бидлячих депутатів і Верховну Раду із свиней!

Ні, до парламенту, звичайно, пройдуть і державники, і патріоти. Але їх буде навіть менше за відсотком, ніж віддали голос Порошенку на квітневих президентських виборах. І тому, передбачаю, матимемо Раду з понад 80 відсотків бидла, довбнів, баранів, обраних бидлячим стадом...

І це бидляче стадо зі своїм бидло-парламентом нам розпочне війну! І неважливо хто стрельне першим - ми, державники, чи якесь ментівське падло, розганяючи Майдан проти погані Зеленської і його зеленського народу...

І тоді у Громадянській війні (хотіли Коліївщини і різанини? - ми вам забезпечимо, вівці й барани!), - а за нею буде інтервенція Мордору з танками і літаками, з бомбуванням того ж таки бидло-стада, з ФСБ-підвалами, Гулагами і Голодоморами, - загине безліч бидла і - на жаль, Героїв... І тоді бидло прозріє. Але буде уже пізно. Бо москалі все стадо вестимуть на шкуродерню та забій!..

Так от, скоти, худобо, свині й барани! Це я звертаюся не до українців, а до зеленського народу. Так от, як хочете, щоб це моє пророцтво стало казкою, а не бувальщиною, станьте не зеленським, а народом українським!

А для цього нині голосуйте за 10-й номер партії у бюлетені, за ЄС - Європейську Солідарність, і за кандидата від ЄС, мажоритарника (уважно прочитайте бюлетень)!

Я все сказав. Життя триває. Війна іде. Ми переможемо! В кінці подій. Я вірю в це! Але до Перемоги стадо бидла перейде палаючу долину. Ну, що ж... Хотіли ви війни? Вам буде!

21.07.2019
©Андрій Якименко