Перекласти (Translate)

29 травня 2015

ЗА СТОЛІТТЯ ДО ГОЛОДОМОРУ

ЗА СТОЛІТТЯ ДО ГОЛОДОМОРУ

Коли москалі голодом у 1933-му році виморили мільйони українців, у т.ч. на Донбасі, то для виправлення демографічної ситуації заселили наші хати й землі москалями з глибини Росії.

Москва завжди так учиняла. Спочатку вбивства підкорених народів, потім заселення звільнених домівок.

Мало хто нині знає, що посланий московським царем казак (не козак) Єрмак вогнем і мечем завоював Сибір, зруйнувавши тодішню державу - Сибірське ханство.

Ну, от точнісінько як нині Москва хоче прибрати до рук Україну, завоювавши вкотре її та заселивши наші землі москалями.

29 травня 1590 року царським указом Фьодора Іоанновіча із Сольвичегодська відправлено до Сибіру на заселення завойованих земель 30 хліборобських сімей москалів. Заселення Сибіру москалями почалося...

Минають століття, москаль не міняється...

29 травня 2015 року

ПІСЛЯ КРИМУ І ДОНБАСУ

ПІСЛЯ КРИМУ І ДОНБАСУ

29 травня 862 року Рюрик заснував першу династію руських князів (не русскіхъ!) у Новгороді, тепер захід Російської Федерації.

Чорт забирай! А я думав, який же привід навести в обґрунтування, що Росія - наша земля!

Ну, коли за Крим і Донбас усім у світі зрозуміло, коли за Кубань, Вороніжчину, Курщину і Ставропілля ми доведемо мапами 1919 року, то за території Землі руської, як у 9-13 століттях називалася Київська держава, слід, мабуть, доводити якимсь іншим доказом.

Не біда! Європа є розумна цивілізація. Порожнім словесам Москви не вірить. Документ потрібен. От Руські літописи - і є той документ, чому ми маємо претендувати на російські землі.
Після розпаду Росії, зрозуміло.

29 травня 2015 року

ОТАКА ВОНА, (Ж)ОПОЗИЦІЯ В РОСІЇ...

ОТАКА ВОНА, (Ж)ОПОЗИЦІЯ В РОСІЇ...

Російський опозиціонер Алєксєй Навальний в інтерв'ю Радіо Свобода 28 травня 2015 року сказав, що надання американської летальної зброї не забезпечить Києву воєнної перемоги.

Більш нічого про російську "опозицію" знати й не потрібно...

29 травня 2015 року