Перекласти (Translate)

09 вересня 2020

ОЗЕЛЕНІЛИ ФІЛЮ

ОЗЕЛЕНІЛИ ФІЛЮ

Нещодавно Боря Філатов, міський голова міста Дніпро (майбутній Січеслав), озеленівся. Не доля́рами, зеленкою.

Філя дюуууже зактивувався зустрічатися із виборцями. Місцеві ж вибори на носі! А жидам потрібен їхній мер. Ото Філатов чи не щодня із пресою і охороною відвідує двори і закапелки міста.

Але невдало кілька днів тому. Якийсь активіст кинув у Філатова зеленку, озененив його. Інший з натовпу кричав: "Когда будут нормальные парковки?! Когда вернёшь парковки городу? Когда сдашь Новый мост в эксплуатацию?!". Російськомовне місто, російська мова скрізь. І екзальтований натовп жіночок, бабусь. Підтримка, так би мовити, Філатова. Картинка масових лобизаній-цілувань найлудшеґо. Для преси.

На жаль, нема у Січеславі кандидата з українців. Я кажу про ідеологію і Віру в Українство. Собака Вілкул, ОПЗЖ, кремлядь Пальчевський - висять по всьому місту. Поки що тільки на плакатах. І зрідка бачу Порошенка чи плакат партії ЄС. На жаль, хохляцьке бидло обере Філатова. І жиди продовжать визиск українців...

Я тут прокоментував в одного барана і малороса. Із тих, що люблять Філю. Ну, і корбанових ботів я відкрив. Фантазії у них нема! Як ольгинські москвотроляки через Ґуґл перекладають і тоннами повторно копіюють "Допоки нам терпіти борошно народу?!", так і ботоферма корби-філі шаблонами дописує, щоправда, грамотніше, ги.

09.09.2020
©Андрій Якименко