Перекласти (Translate)

22 березня 2015

ПОМСТА - ЗАКОН ДЕКАЛОГУ

ПОМСТА - ЗАКОН ДЕКАЛОГУ

"Помсти смерть великих лицарів!"
(з Декалогу українського націоналіста)

Загибель Януковича-сина - то є законна помста Януковичу-зеку!

(Як відповідь Олегові Оленюку)

22 березня 2015 року

НОВА РАДІСТЬ СТАЛА! (Чингізхан про смерть Януковича-сина)

НОВА РАДІСТЬ СТАЛА!
(Чингізхан про смерть Януковича-сина)

Володар величезної, найбільшої за всю історію людства сухопутної імперії від Тихого океану до Перської затоки, великий монгол Чингізхан про смерть у водах озера Байкал Віктора Януковича-сина ще у XIII столітті якось сказав:

«Найбільше щастя - це здолати ворога, відвести його на його батьківщину, щоб він побачив свої міста, перетворені на попіл, щоб побачив тих, кого він любить, оповитими сльозами, і забрати собі на втіху його дружин і дочок!"
(Чингізхан)

Яке найбільше щастя - нова радість стала! - що ми бачимо гіркі сльози Віктора Януковича-батька, збіглого президента України, його горе, сум і смуток через загибель молодшого сина!

Бо заслужив Янукович-батько, колишній президент, зазнати те, чого зазнали діти, матері, батьки героїв Небесної сотні та героїв Війни з Росією!

Катюзі по заслузі!

22 березня 2015 року

РУКОПИСИ З ШУХЛЯДИ

РУКОПИСИ З ШУХЛЯДИ

"Рукописи не горять!"
(Воланд, роман М.Булгакова "Майстер і Маргарита")

Я, як радянські дисиденти 1960-х років, майже місяць писав свої дописи у шухляду, з наміром їх оприлюднити за кращого часу.
Цей час настав, я розблокований Фейсбуком.
Не відаю, чому Фейсбук мене боїться, що затуляє мені рота...
Ніколи не вів статистики своєї творчости.
Але тепер, витягши з шухляди свої дописи, я підрахував, що десь за місяць мною оприлюднено на моїх сайтах і соцмережах 115 дописів - статтей, історій, розлогих коментарів подій.
Тобто, математично 3.8 статті щодня, отже 3-4 дописи на день.
Не щодня писав, це зрозуміло.
Коли кілька статтей, коли жодної.
Але за час від блокування я відклав для публікації у себе на Фейсбук-сторінці 115 моїх думок для світу!
Не всі вже з них є актуальні: час минає, подія сприймається інакше, додаються нові факти.
Але буду поступово публікувати всі 115 дописів без змін, як історичні документи на час події й прояву своєї творчости.
Не пропадати ж добру! :)
Рукописи не горять!
Запам'ятай, Фейсбуче, що виголосив Воланд (і Якименко) для світу!

(з facebook.com/yakymenko.ua, 22 березня 2015 року)

А У ВАС ҐУДЗИКА ВІДІРВАНО! (щодо подій навколо "Укртранснафти")

А У ВАС ҐУДЗИКА ВІДІРВАНО!
(щодо подій навколо "Укртранснафти")

Давно вже знаю, що Філатов - дрібний спікер неукраїнської групи під загальною назвою, яку ввів у широкий вжиток сам же Філатов, -"Наша команда".
Для тих, хто потребує, то уточнюємо: мова йде про так звану дніпропетровську ПриватКоманду.

Але Філатови безкінечні інтерв'ю направо й наліво щодо кожного питання, що цікавлять "Їхню команду", нагромадили безліч доказів Філатової, скажемо м'яко так, неповної розумности.

Ну, от що можна сказати про співбесідника, коли він не відповідає на ваше запитання, а переводить тему в інше русло або радісно вигукує, вказуючи кудись пальцем: "А он пташка полетіла!"?
Правильно, - що цей співбесідник або дурбецало, або заскочений питанням, що його розвінчує!

Цензор.нет попросив позафракційного нардепа з "Їхньої команди" Бориса Філатова прокоментувати події навколо "Укртранснафти" (м. Київ), куди заявився з автоматниками (!) Ігор Коломойський, голова Дніпропетровської ОДА (де Дніпропетровськ, а де Київ!) і про що оповів світові народний депутат Сергій Лещенко у себе на Фейсбуці.

Лещенко демонструє якісь інсайдерські документи і подробиці, які опублікував, тому він представляє іншу сторону конфлікту, каже Філатов, і продовжує: на місці події Лещенко не був і, взагалі, Лещенко - дрібний негідник і шахрай!
Оце така відповідь Філатова!
Ні, він казав більше, але сконцентрована відповідь - саме така!
Не вірите?
То почитайте:
«Он [Борис Філатов] раскритиковал позицию депутата от БПП Сергея Лещенко: "Когда господин Лещенко описывает происходящие события дистанционно, не находясь на месте, но при этом демонстрируя какие-то документы и приводит инсайдерские подробности, может идти речь только о том, что он является провайдером и спикером одной из заинтересованных сторон... Лещенко - мелкий негодяй и жулик... В Советской армии была хорошая поговорка про ефрейторов. Говорили, что ефрейторы - это переделанные солдаты, но недоделанные сержанты. Так вот Сережа - он переделанный журналист, но недоделанный депутат", - сказал Филатов.»
Все!
Все - у розумінні вся відповідь Філатова на запитання щодо подій уночі навколо "Укртранснафти" та публікації Сергія Лещенка про це.

Ну, і що ми можемо узнати про події в "Укртранснафті", про "розумного" спікера Філатова і про саму ПриватКоманду, яку він "спікерує"?

Що Лещенко не був на місці подій, а їх коментує? Так і Філатова там не стояло, але ж він собі дозволяє коментар!
Що Лещенко опублікував "якісь документи"? Так документи ці не якісь, а юридичні документи про законну зміну керівника підприємства, бо прийнятий парламентом закон це дозволяє!
Що Лещенко представляє сторону "конфлікту" і є "зацікавленою" стороною? Так і Філатов представляє Коломойського, сторону справді зацікавлену, то й що з того? І, до речі, в чому ж полягає Лещенкова "зацікавленість", Філатов? В тому, що народний депутат Лещенко це опублікував? Чи в тому, що держава врешті перебрала над підприємством контроль, щоб заплатити державі 2 мільярди гривень дивідендів, яких зажмотив Коломойський? Ну, якщо це є державний Лещенків інтерес, то чому цей державний інтерес не підтримує депутат парламенту Філатов?
І, до речі, де ти бачиш тут конфлікт, Філатов? У чому полягає цей конфлікт? У тому, що держава здійснює свої права на дивіденди і законне призначення керівника підприємства? Тоді дивне маєш розуміння про "конфлікт", Філатов!
Еге, іще одне, Філатов.
Те, що Лещенко є "мелкий негодяй и жулик" ти доказуєш армійським анекдотом?
Дивна ж база "доказів" у адвоката-вже-не-космонавта Філатова...

От такий у ПриватКоманди їхній спікер - ні к селу, ні к місту!
Коли його заскочиш на логічних нестиковках з відповідями, він голосно вигукує "А у вас ґудзика відірвано!". І при цьому - відриває у вас ґудзик!..
Який там інтерес широких мас до "Укртранснафти"!.. Ґудзика шукати треба - смакувати армійський гумор від Філатова!

Єдине, з чим погодиться обурений народ від коломойських дій на підприємстві: "Давайте отправим его в отставку, я не против", - Філатов на запитання про відставку Коломойського.

«Лещенко является спикером одной из заинтересованных сторон конфликта вокруг "Укртранснафты". Он мелкий негодяй и жулик, - Филатов (20.03.15 12:45) « Новости | Мобильная версия | Цензор.НЕТ - http://m.censor.net.ua/news/329299/leschenko_yavlyaetsya_spikerom_odnoyi_iz_zainteresovannyh_storon_konflikta_vokrug_ukrtransnafty_on_melkiyi»

22 березня 2015 року