Перекласти (Translate)

13 жовтня 2017

ІРИНА ФАРІОН ПРО ДЖЕМІЛЬОВА

ІРИНА ФАРІОН ПРО ДЖЕМІЛЬОВА

Ірина Фаріон, 12 жовтня 2017 року, Фейсбук (витяг):

"Тішить, що з 11 членів української делегації у ПАРЄ лише один одіоз на прізвище Джемілєв підтримав імперсько-шовіністичні правки від угорців та румунів. Воно й не дивно: 23 лютого 2014 року в день скасування мовного закону КК [Ківалова-Колесніченка] лише ВОНО і та, що закликає "Винєсі казла" Іріна Луценко, серед усієї опозиції не проголосували ЗА! Суки послідовні у всьому. І це прекрасно."

ОСЬ ТАК ТРЕБА ПРАЦЮВАТИ!

ОСЬ ЯК ТРЕБА ПРАЦЮВАТИ!*

* допис 13 жовтня 2015 року, Андрій Якименко, Фейсбук

Я б залюбки б очолив Мінстець. Ну, тобто Міністерство інформаційної політики України, яким нині керує Юрій Стець.
І взяв би у заступниці Катерину Яресько (додаю її допис).

Ось як треба працювати, Юрію Стець!!
Крім щораз усе рідкісніших повідомлень від Штабу інформаційних військ України, які я перепоширюю у соцмережах, я чомусь не бачу іншої роботи як Стеця, так і Мінстеця.

Де роз'яснення (щоденні!) політичної ситуації?
Де пропагандивні відеоролики?
Де плакати по містах і селах?
Де простий для розуміння загалу сайт з роз'ясненням державної політики?
Де іграшки для дітлахів та молодших школярів на тему армії, держави, України?
Де комісари-політруки в армії, поліції, державних установах, школах, на телеканалах, підприємствах?!
Де бозна ще чого, що можна напридумувати!
Взагалі, де державна пропаганда, Стець?!

Хоч би Геббельса потроху став читати...
Та хоч у совітських комуністів би повчився, в тому як вони вели державну пропаганду...
Та куди там геббельси і комуністи!
У Росії б хоч повчився як виховувати люд!

Читайте допис Катерини Яресько.
Бо до Інформаційного спротиву, Миротворця, інших народних (в розумінні не державних) інформаційних ресурсів ми вже звикли.

Додаток:
Екатерина Яресько, 13 жовтня 2015 року, Фейсбук:

"Пишу для тех фсбэшных тварей, которые на меня подписаны.

У меня есть друзья, которые проделали за все время войны просто невероятную работу - обработали кучу информации, просмотрели многие тысячи фотографий и видео, проанализировали посты и комментарии огромного количества людей, этот пост пишу по их просьбе.

Собрана база военных преступников, засветившихся на территории Украины, являющихся гражданами запоребрикового государства и состоящих на службе в тамошней армии.

Что такое открытые источники информации в наше время, мы могли убедиться, изучая анализ и выводы международной комиссии Bellingcat по Боингу:
https://www.bellingcat.com/wp-content/uploads/2015/10/MH17-The-Open-Source-Evidence-RU.pdf

Сейчас мои друзья, занимающиеся интернет-разведкой, выдвинули запоребрику ультиматум: любая провокация российско-террористических войск на Юго-Востоке Украины во время режима прекращения огня будет сопровождаться публикацией данных пилотов, участвующих в карательных операциях против Сирийского народа.

В ответ на обстрел украинской инженерной техники ПТУРом, в результате которого было ранено четверо военнослужащих Украины, опубликована статья:
https://informnapalm.org/13425-dannye-pylotov-su-24m

В ней назван экипаж Су-24М, бортовой номер 04 “белый”, регистрационный номер RF-90943 - капитан Савин Алексей Анатольевич (14.01.1979 года рождения), капитан Криволапов Константин Владимирович – штурман фронтового бомбардировщика Су-24, и майор Лунёв Дмитрий Сергеевич, пилот Cу-24М, бортовой номер 05 “белый”, регистрационный номер RF-90942, 6980-й гвардейской авиационной базы 1-го разряда, в/ч 69806 (Челябинск), авиагруппа базируется на аэродроме Шагол.

На очереди каратели пилоты Су-24М, бортовые номера белый 25, 26, 18, 71.

Данные уже собраны и проанализированы, скрины заготовлены и немедленно будут опубликованы, если произойдет хоть один обстрел нашей территории."