Перекласти (Translate)

03 жовтня 2017

НЕМА НІЯКОГО КОНФЛІКТУ!

НЕМА НІЯКОГО КОНФЛІКТУ!

Тоша Геращенко бреше суспільству. Ніякого "конфлікту" між президентом і головним поліцейським у нас нема, Антошко!

Аваков був призначений на міністра МВС ще за епохи тимчасового Турчинова, це 2014 рік. Від партії Народний Фронт призначений Аваков.

Призначений від партії Свобода генпрокурор Махницький завалив роботу, тому його й зняли. Та й Тягнибок міг увійти до складу уряду, що за Турчинова, що за Порошенка. Ідеологія та особисте ставлення до президента Порошенка зіграли зле з Свободою і Тягнибоком. Дурна політика Свободи відсунула її від влади вбік.

А Яценюк з Аваковим пішли із Порошенком на співпрацю. Молодці! Тримаються укупі з БПП, що йде на користь Україні!

Тому, Геращенко, конфлікту тут нема. Конфлікт настане, коли Нацгвардія і Президентський полк почнуть прилюдно гратися в войнушки між собою. Тому, Антоне, не свисти. І не збурюй темний наш народ.

А от "тертя" між МВС (читай - Аваковим) і Порошенком мені геть не до вподоби! У сильної Держави мусить бути сильна владна вертикаль! Тому оці всі квоти, партії, хто-винен-у-підпалі-складів тощо - ми згодом викинемо геть!

Нам, в Україні, треба Гетьмана з одною  Партією влади! З одною Вірою, одною Мовою й Ідеологією - коротше кажучи, з одним Вождем!

І саме це, що я сказав, уже почав робити Порошенко!

03 жовтня 2017 року

МОВНА РЕВОЛЮЦІЯ

МОВНА РЕВОЛЮЦІЯ*

* допис 03 жовтня 2014 року, Андрій Якименко, Фейсбук
* з коментарями 3-4.10.2014 року

Держава зняла з черги денної мовне питання.
І це зрозуміло - війна!

Тепер багато хто навіть хизується, що в нас з'явилися російськомовні патріоти і навіть російськомовні "українські націоналісти".
Семен Семенченко, комбат добровольчого батальйону, - як миттєвий приклад.

Але не всім зрозуміло, що українське питання в Україні ніколи не буде вирішено, а російська загроза ніколи не припинеться, без запровадження в усі сфери життя української мови.
Не просто державної мови, тобто мови документів урядових установ, мови діловодства в органах місцевого самоврядування, як тепер це суспільством сприймається спокійно (а двадцять п'ять років тому навіть уряд і парламент України мав російськомовне діловодство).

Запровадження в усі сфери життя країни української мови означає суцільну і безумовну українізацію тих громадян, що не є носіями української мови.
Тобто, створення умов, щоб ніхто і ніде не чув, не бачив, не читав нічого російською - конкуруючою і ворожою нині мовою.

На цей час масово Україні як державі загрожує лише російська мова.
Угорську, словацьку на Закарпатті, румунську на Буковині, як малопоширене явище у масштабах держави, покищо можемо не брати до уваги, але пильнувати слід!
Російську майже всі мешканці України розуміють.
Тому слід прибрати російську з усіх сфер - з вулиць, з радіо, з телебачення, навіть із домівок, щоб її позбутися назавжди.

Мову будь-яку, яку розуміє людина, якою вона мислить, неможливо витурити з мозку, розуміння мови - це довічна властивість, надбана з дитинства.
Тому ніхто з нині українськомовних патріотів, котрі до навернення в українство були носіями російської мови, не зможе забути російської, не зможе російської "не розуміти".
Розуміння російської мови для переважної більшости українських громадян - це вже довічна здатність, аж до смерти!

Але навернені в українство віруючі категорично відкидають подальше існування російської мови не лише в державі, але навіть у своєму мозку, тому поступово набувають українськомовного мислення, не втрачаючи здатности розуміти російської.

Коли держава закінчить цю війну, закінчить перемогою, тоді найпершою державною політикою, крім вирішення економічних питань, стане політика держави у мовній сфері.
І вирішення мовного питання в Україні набуде навіть найголовнішого значення, важливішого за миттєве поліпшення добробуту.
Власне, масове поширення української мови у побутовому спілкуванні і призведе до матеріяльного добробуту всіх громадян, хоч як це нині комусь не є очевидним.

Після війни з Росією, коли державне життя повністю перейде на мирні рейки, напруга та ідеологічний розлам в Україні станеться на межі українськомовні-російськомовні і щороку ця напруга зростатиме і в разі її невирішення може призвести до нового Майдану (мовного), Революції (мовної), можливо до мовно-громадянської Війни.

Не допустити майбутніх масових збурень, що можуть загрожувати українській державності, можемо лише єдиноправильним шляхом - знищити російську мову, знищити матеріяльні носії російської мови (книги, періодику, зовнішню рекламу тощо), припинити громадянам-носіям російської мови до неї доступ (можливо, навіть до російськомовного інтернету), забезпечити новонародженим українцям лише і тільки українськомовне середовище тощо.

Коли Мовна Революція, впроваджена або державою, або народом, переможе, тоді нові покоління українських громадян - дітей у яслах і садках, у квартирах і хатах, школах,згодом у вишах- ПРОСТО НЕ РОЗУМІТИМУТЬ РОСІЙСЬКОЇ МОВИ, яка буде для них іноземною як нині польська, чеська, навіть білоруська тощо.

Тоді ніякий Бєзлєр-Бєс, російський полковник, не зможе просто так вишикувати перед собою райвідділок донбаських міліціонерів для надання їм наказів, бо його мови просто ніхто не второпає.

Саме тоді Росія остаточно програє в Україні, саме тоді ми виграємо цю війну, саме тоді ми остаточно скинемо російське ярмо, коли програє й зникне з України ворожа мова, мова ворожої держави, мова ворожого народу - ненависна і гидка, груба й матюклива, суча і паскудна, собача і смердюча, вже незрозуміла нам російська мова!

Саме тоді завершиться Мовна Революція.

Коментарі під дописом, 3-4.10.2014:

Alina Alina:
- Мене тішать ці "расєйськомовні націоналісти")
як взагалі адекватна людина може так себе називати?

Олег Яремчук:
- Підтримуючи тези про мову, я не можу не сказати одне ... - багато російськомовних патріотів зараз захищають свою країну і знаєте мені байдуже як вони себе називають ...  і я не буду перевіряти іх на адекватність ...

Андрій Якименко:
- Олег, тема не про те. Коли закінчиться війна, а ці російськомовні патріоти не сприймуть українізації, то колишні герої стануть ворогами через нерозуміння важливости мови як основної ознаки народу і держави. Але я думаю, що після нашої перемоги суспільство і російськомовні патріоти усвідомлять, що українська мова є таким же захистом від ворогів, як і армія.

Олег Яремчук:
- Процесс потрібний, але він швидким не буде ..

Андрій Якименко:
- Все залежить від упертости держави. Саме населення навертатиметься довго. А якщо не змінити інформаційної політики, то маси так і лишаться російськомовними "патріотами", онуки яких знов захочуть Новоросії.

Alberto Upisais:
- Не реально, пане Андрій Якименко. Притаманне українцям (навіть російськомовним) свободолюбство всіляко противитиметься будь-якому примусу і заборонам, які для українця завжди менш дієві, аніж заохочення та спонукання. Протидія - це не лише обмеження, але й пропозиція прийнятної альтернативи. Принаймні у вигляді більш якісного та ментально ближчого україномовного кіно-, теле-, медіа-, музичного, літературного контенту на противагу російському гівну.

Андрій Якименко:
- Альберто, от через тупий хохлодебілізм багатьох українців ("мене не примусити бути вільним, я свободолюбний!") і буде нереально.
Але коли цю дурню викинути з голови українців (це здійснюється патріотичною пропагандою), то волелюбні українці українізацію не сприймуть як насильство над собою.
Якісний український ТБ-продукт кажете? То у першу чергу слід прибрати лайнопродукт російських серіялів про ментів, білу армію, вєлікую атєчєствєнную і т.д.
Саме тому, що маємо ще критичну масу сумнівальників, подібних вам, зараз нереально.
Як почнемо видушувати московщину (уже почали), все буде реально!

ЖИДІВСЬКА ЛОГІКА

ЖИДІВСЬКА ЛОГІКА*

* допис 03 жовтня 2014 року, Андрій Якименко, Фейсбук
* з коментарями 03.10.2014 року

"Коломойський зізнався в потрійному громадянстві.
Олігарх та очільник Дніпропетровщини Ігор Коломойський зізнався, що має крім українського ще 2 іноземних громадянства.
Про це йдеться в сюжеті програми "Схеми".
Губернатор пояснив чому це на його думку не є порушенням - бо "закон забороняє подвійне громадянство, а потрійне - ні".
Коломойський підтвердив, що крім українського має ще паспорти Ізраїля й Кіпру.
Як відомо, в статті дев’ята Закону України "Про місцеві державні адміністрації" сказано, що у разі виявлення факту подвійного громадянства повноваження голів місцевих державних адміністрацій припиняються президентом."

Ми знаємо, що Коломойський наказав іти депутатом до Верховної Ради своєму багаторічному слузі (щоправда, останній вважає себе другом свого барина) Борисові Філатову, котрий нині балотується у Жовтневому районі Дніпропетровська мажоритарником.
Як писав у себе на Фейсбуці сам Філатов, він дуже не хоче бути депутатом, "але треба".
Наше недалекоглядне дніпро-ватне населення виборців, звісно, обере Філатова нардепом, за аналогією з обранням донбаським лохторатом Януковича, коли логічні аргументи проти нього не спрацьовували.

Зрозуміло, Філатов лобіюватиме в парламенті всі потрібні Коломойському закони.
Передбачаємо, що буде прийнято й закони, зокрема, про націоналізацію майна і нерухомости ворожих Україні держав, що розташоване в нашій країні.
От, наприклад, на київський ТЦ "Океан-Плаза" вже око покладено, наперед оголошено, що торгівельний центр буде націоналізовано.

Враховуючи, що за логікою Коломойського про його паспорти два паспорти незаконно, бо це більше, ніж один, а три паспорти законно, бо три не дорівнює двом, що прирівнює три до одного ("Гроші перед Провалом збираються для його ремонту, щоб він менше провалювався!" - Остап Бендер, "12 стільців"), то націоналізацію майна і нерухомости ворожих Україні держав, передбачаємо, буде націоналізовано прямо до глибоких кишень Коломойського і К°.

І, до речі, таку законну націоналізацію, передбачаємо, ніхто ні рейдерством, ні приватизацією не нарече, бо все ж буде законно, адже три за жидівською логікою завжди дорівнює одному!

Коментарі під дописом, 03.10.2014:

Світ Юа:
- Цим сукам можна закони порушувати, а хлопців, яких палили градами, тепер судять!!!! Закони у нас для жидів одні, а українців - інші!!!!!!

Ihor Hrytseliak:
- Тепер заробітчани-українці в аеропорту України на закид митника відповідатимуть:"Та ти до Коломойського причепися ,бо в мене ні гроша ,а в нього буде чи м тобі поживитися!"))))

ГРОМАДЯНСТВО АВАНСОМ

ГРОМАДЯНСТВО АВАНСОМ*

* допис 03 жовтня 2014 року, Андрій Якименко, Фейсбук

《 "За інформацією з оперативних джерел я дізнався, що громадянство зрадникам України було надано окремим таємним указом президента Росії Путіна як нагорода за вірну службу з розвалу національної безпеки, оборони, системи правопорядку й економіки [України]", - написав Геращенко [радник міністра МВС Авакова].
"Азарову, Пшонці, Януковичу та їхнім сім'ям за зраду інтересів України, вакханалію беззаконня і розстріл власних громадян Путін дав російське громадянство", - обурився він. 》

Слід додати, що перелічені новоспечені громадяни Росії за українським законодавством не позбавлені громадянства України і досі "паралельно" є українськими громадянами.

Але то таке.
Суть питання полягає в тому, що цим зрадникам і перевертням ворог надав громадянство ЗА ЩОСЬ (див. перелік, наведений Антоном Геращенком).

А ЗА ЩО отримали ізраїльське громадянство Ігор Коломойський, нині голова Дніпропетровської ОДА, і речник Правого Сектора Борислав Береза, нещодавній Береза-Бляхер, нині кандидат у народні депутати, виборчий округ у Києві?

Можна лише здогадуватись: ізраїльське громадянство, можливо, надано АВАНСОМ.

Чому б Геращенку не з'ясувати з тих же оперативних джерел розмір цього "авансу" та "авансову мету" діяльности цих панів в Україні, враховуючи, що вони також є "паралельними" "українцями"?

Ну, і перевірити "аванси" громадянства Коломойському від Мальти і Швейцарії теж було би непогано.