Перекласти (Translate)

03 жовтня 2017

ЖИДІВСЬКА ЛОГІКА

ЖИДІВСЬКА ЛОГІКА*

* допис 03 жовтня 2014 року, Андрій Якименко, Фейсбук
* з коментарями 03.10.2014 року

"Коломойський зізнався в потрійному громадянстві.
Олігарх та очільник Дніпропетровщини Ігор Коломойський зізнався, що має крім українського ще 2 іноземних громадянства.
Про це йдеться в сюжеті програми "Схеми".
Губернатор пояснив чому це на його думку не є порушенням - бо "закон забороняє подвійне громадянство, а потрійне - ні".
Коломойський підтвердив, що крім українського має ще паспорти Ізраїля й Кіпру.
Як відомо, в статті дев’ята Закону України "Про місцеві державні адміністрації" сказано, що у разі виявлення факту подвійного громадянства повноваження голів місцевих державних адміністрацій припиняються президентом."

Ми знаємо, що Коломойський наказав іти депутатом до Верховної Ради своєму багаторічному слузі (щоправда, останній вважає себе другом свого барина) Борисові Філатову, котрий нині балотується у Жовтневому районі Дніпропетровська мажоритарником.
Як писав у себе на Фейсбуці сам Філатов, він дуже не хоче бути депутатом, "але треба".
Наше недалекоглядне дніпро-ватне населення виборців, звісно, обере Філатова нардепом, за аналогією з обранням донбаським лохторатом Януковича, коли логічні аргументи проти нього не спрацьовували.

Зрозуміло, Філатов лобіюватиме в парламенті всі потрібні Коломойському закони.
Передбачаємо, що буде прийнято й закони, зокрема, про націоналізацію майна і нерухомости ворожих Україні держав, що розташоване в нашій країні.
От, наприклад, на київський ТЦ "Океан-Плаза" вже око покладено, наперед оголошено, що торгівельний центр буде націоналізовано.

Враховуючи, що за логікою Коломойського про його паспорти два паспорти незаконно, бо це більше, ніж один, а три паспорти законно, бо три не дорівнює двом, що прирівнює три до одного ("Гроші перед Провалом збираються для його ремонту, щоб він менше провалювався!" - Остап Бендер, "12 стільців"), то націоналізацію майна і нерухомости ворожих Україні держав, передбачаємо, буде націоналізовано прямо до глибоких кишень Коломойського і К°.

І, до речі, таку законну націоналізацію, передбачаємо, ніхто ні рейдерством, ні приватизацією не нарече, бо все ж буде законно, адже три за жидівською логікою завжди дорівнює одному!

Коментарі під дописом, 03.10.2014:

Світ Юа:
- Цим сукам можна закони порушувати, а хлопців, яких палили градами, тепер судять!!!! Закони у нас для жидів одні, а українців - інші!!!!!!

Ihor Hrytseliak:
- Тепер заробітчани-українці в аеропорту України на закид митника відповідатимуть:"Та ти до Коломойського причепися ,бо в мене ні гроша ,а в нього буде чи м тобі поживитися!"))))

Немає коментарів:

Дописати коментар

Прокоментувати допис: