Перекласти (Translate)

25 березня 2017

ШАХРАЙСТВО У СОЦМЕРЕЖАХ

ШАХРАЙСТВО У СОЦМЕРЕЖАХ

ЗЛИЙ

ЗЛИЙ

Я шукав у психологічному словнику науковий відповідник психічного стану Степана Хмари. Не знаю, я не психолог, але мені здається, що психостан Хмари "злий" найбільше йому пасує.

Його емоція спрямована на визначену особу - президента Порошенка. Хмара на Порошенка гнівний, розлючений, роздратований ним. Крім того, Хмарина злість засліплює Хмарі очі й затуманює розум. Хмара геть не хоче бачити, що Порошенко є державник і найкращий президент, якого ми мали за час незалежности.

Багаторічний політв'язень радянського часу та комуністичного режиму Хмара хворий, злий і затуманений ненавистю до президента.

І не дивує, що жиди такого Хмару свого часу використали на свою користь. Я говорю про Хмарин вступ у Корбанову партію "Укроп". Ну, просто, як Тарасик Чорновіл! "Я так ненавидів Порошенка, що вступив до жидівського Укропу!" (©Степан Хмара, що тимчасово не усвідомлює цього).

Ти - корисний ідіот, Степане Хмара!
А якщо простіше - просто йолоп!

25 березня 2017 року

ТАТКУ, ВБИЙТЕ РУССКОГО!

ТАТКУ, ВБИЙТЕ РУССКОГО!

МОСКАЛІВ НЕ БРАТИ У ПОЛОН!

МОСКАЛІВ НЕ БРАТИ У ПОЛОН!

УРОДИНИ ОЛІГАРХАТУ

УРОДИНИ ОЛІГАРХАТУ

МИШАЧА ШЛЯХЕТНІСТЬ КОЛОМОЙСЬКОГО ПАТРІОТИЗМУ

МИШАЧА ШЛЯХЕТНІСТЬ КОЛОМОЙСЬКОГО ПАТРІОТИЗМУ*
* допис 25 березня 2015 року, Андрій Якименко, Фейсбук

Блоґер Олег Леусенко, 24 березня 2015 року:

«Патриотизма в Бене ровно столько, сколько в мыши благородства

Вижу, в сети образовалось лобби про-коломойского разлива. Эти граждане имеют право на свое мнение и голос. Но, давайте рассуждать немного в логичном русле и без эмоций.

Все ли это сознательные граждане, кто заступается за олигарха? Разумеется, нет. Часть из них – проплаченные тролли. Другая часть – наивные патриоты, третьи, четвертые – однопартийцы и те, кто в доле. Есть и искренне уверенные в Бениной правоте.

Защитники Коломойского оправдывают его хорошими делами в прошлом – борьба с сепаратизмом, терроризмом в области, помощь батальонам и т.д. Но, знают ли адвокаты Коломойского, какие схемы и каким образом применялись им для отмыва своей потраченной доли и какие он преследовал цели?

Скажите, если дающий милостыню завтра начнет попрекать бомжа, что тот вчера купил за его деньги хлеб – он искренний добродетель? А, если олигарх, наживший себе миллиарды (кстати, первые миллионы Беня сделал в Москве и еще неизвестно, чья группировка Лубянки взяла в то время его в оборот) поделился копейкой, когда его страна оказалась в огне, но потом этой добродетелью защищает свои теневые схемы и идет против центральной власти (именно то, чего хочет наш главный враг Путин) и спекулирует патриотизмом, то такое поведение можно назвать искренним и от души патриотизмом? Давали ли вы когда милостыню? Помогали ли вы кому-то безвозмездно? Попрекали ли после этого людей?

А я утверждаю, что патриотизма в Бене ровно столько, сколько в мыши благородства. Давайте скажем прямо: спасибо, Игорь, ты помог стране и тебе прощаются все будущие грехи и преступления за бывшие заслуги. Ты теперь неприкасаемый. И ореол святости тебе на голову.

А теперь на минуту давайте вспомним патриотов, которые не жалея личных денег, здоровья и жизней, под пулями помогали нашим воинам…Завтра кто-то из них совершит убийство или обчистит заводскую кассу. Они тоже будут иметь индульгенцию? Тогда, чем же лучше их Коломойский?

Вспомните притчу о двух лептах вдовы. Беня свои копейки уже сторицей отбил золотом. Пока его баскаки за откаты отдавали миллионные депозиты тем, кто сейчас вернулся в Крым и служит оккупантам, Беня отказал в буквальном смысле отдавать копейки беженцам инвалидам, пенсионерам, молодым родителям с детьми, которые бежали из Крыма за свою патриотичность и вынуждены скитатся по чужим квартирам. И эти люди писали заявления, что 20% своих сбережений автоматически перечисляют в АТО. Эти депозиты можно было бы легко отдать людям, если бы менеджеры Коломойского не тратили в то время миллионы на пиар карточек со слоганом «Слава Украине!» на бигбордах страны и телеэкранах. Потому, что Беня знал – ореол патриота спасет его миллиарды. А этот жалкий десяток кинутых им патриотов в 2014 г. погоды ему не испортят.

Чем, скажите мне, отличается сегодня Коломойский, противопоставляющий Днепропетровскую область Киеву от Ефремова в Северодонецке? А тем, что голубых воришек мы знаем в лицо и они никогда не скрывали своих взглядов. А этот, чернее навоза, прикрылся бандеровским святым флагом, а недалекие патриоты за это готовы целовать пятки тому, кто обдирал их 23 года.

Скажите, то, что творит сегодня назначенный чиновник против избранной власти выгодно кому? Правильно, кто стреляет сегодня в Украину. Так чем вы лучше русских оккупантов и калорадских террористов, если вы защищаете это убогое, матюкливое и ссыкливое (только слабый мужик не найдет в себе смелость извиниться перед теми, кого оскорблял по матери в прямом эфире).

О Бене я всегда знал, что рано или поздно его убирать придется. Человек, сказавший, что «лох тот, кто отдает долги» и лебезящий по скайпу с донецкими убийцами наших патриотов себя уже показал нараспашку. Я бы с таким не только в разведку не пошел, но не сел бы делать одно дело на одной грядке – заляпает и обвинит тебя.

Взрослейте, украинцы. Беня помогал Майдану не для того, чтобы сменить систему, а чтобы устранить конкурентов.

Олег Леусенко,  oleg-leusenko.livejournal.com»

НІКОЛИ або ПРОМОВА ПРИ ТРУНІ

НІКОЛИ або ПРОМОВА ПРИ ТРУНІ*
* допис 25 березня 2015 року, Андрій Якименко, Фейсбук

Про мертвих або добре, або нічого. Так говорять у народі. Народ почав захлинатися у добрих спогадах про Коломойського. Не весь, звісно, народ. І не український. Народ коломойський - так, вивергає тонни посмертних визнань у любові та шукає у закапелках пам'яти спогадів про добрі справи небіжчика. Чомусь у цих любовних цвинтарних істериках кількість спогадів про добрі справи не дорівнює кількості самих добрих справ. Мабуть, з часом кількість спогадів буде лавиноподібно зростати. Як у мемуарах хвалькуватого фронтовика знищений німецький мотоцикл перетвориться на танк, а потім і на танкову бригаду. Час добрих справ чомусь обмежений лише останнім роком життя небіжчика. Інший період життя - то "нічого". Значить, Коломойський - справді вмер! Звісно, поки політично. Але подальше фізичне існування Коломойського - знов буде "нічого". Це стане очевидним усім одразу, як зачиниться цвинтарна брама і змовкне музика. Кому трагічна, а для більшости - радісно-переможний марш. Бо коломойського народу і так було мало. Не порівняти ж з українським! Та й народ цей, коломойський, був, по суті, віртуальним. Його зустріти можна було тільки в інтернеті й соцмережах. І то - лише на ресурсах небіжчика. Тобто, коломойського народу, це вже зрозуміло всім, не було й нема. І ніколи вже не буде. І ніколи не згадають цього "бандерівця", навіть якщо він мав почесний титул "жид". Жидобандерівець був жид, але ж ніяк не бандерівський. Ніколи не згадають Коломойського в Історії, хіба одним рядком підручника (хто пам'ятає жида Жаботинського з уряду УНР?): був багатій, що використав патріотизм українського народу, щоб збільшити свої статки, і хоч мав він деякі заслуги на війні, так золоте теля здолати він не зміг. Ніколи не знайдуть нащадки імені "Коломойський" у пантеоні національних героїв. Може, й був герой, але не українського народу. Шукати його будуть в інших пантеонах. І Коломойський знає це. Точніше, завжди знав - іще коли топтав життєвий ряст. Ніколи не буде до небіжчика поваги мільйонів. Повага буде. Мільйонів - ніколи. І не забере з собою у світи свій капітал небіжчик - що грошовий, що соціяльний. Гроші на небо не візьмеш. А соціяльний капітал - розтринькано ще за життя. Спи вічним сном, Небіжчику! Про мертвих - добре чи нічого. Так говорять у народі. Якщо все, виголошене при труні, ти вважатимеш, що то не "добре", то тоді не буде і "нічого". Теж - ніколи!

СПРАВЖНЯ ПРИЧИНА ВІДСТАВКИ або ВІДСТАВКА НЕ ВРЯТУЄ

СПРАВЖНЯ ПРИЧИНА ВІДСТАВКИ або ВІДСТАВКА НЕ ВРЯТУЄ*
* допис 25 березня 2015 року, Андрій Якименко, Фейсбук

Народ зрання сушить собі голову питанням "Хто кого?".
У розумінні: Порошенко відправив у відставку Коломойського чи Коломойський сам відставився, подавши заяву.
Але справжню причину відставки ми побачили тільки вдень.

"У середу на засіданні уряду у прямому ефірі затримали керівника державної служби з надзвичайних ситуацій Сергія Бочковського та його заступника Василя Стоєцького.
Чиновникам зачитали обвинувачення, одягли на них наручники і вивели із зали."

Ви можете уявити, щоб Коломойського і Корбана вкупі з Олійником та іншими з ПриватОДА так було затримано на зборах всіх керівників обласних держадміністрацій у Києві?
Я - ні. І не тому, що перелічені особи є святі й недоторканні.
"Незаменимых людей нет!" (Сталін).

Просто, перелічені особи вчасно схаменулися, що й з ними таке буде.
У Києві. На зборах всіх керівників ОДА.

Тому справжня причина відставки всієї Дніпропетровської ПриватКоманди - жах арешту. До того ж - прилюдного.

Все-таки відставка їм не допоможе!

Адже лишилися незакриті питання, що озвучувалися у ЗМІ, а днями й Наливайченком, головою СБУ, про причетність керівних осіб Дніпропетровської ОДА до створення і фінансування банди - організованого злочинного угрупування.

Лишилися питання, відповіді на які ПриватКоманді доведеться відповісти: Рудик, Величко, годі годувати Київ, київські ублюдки, повстання у Дніпропетровську, кришування контрабанди в зоні АТО, викрадення і катування людей, у Києві злодії і їх треба міняти (ги, на інших злодіїв?), сепаратне Віче, вбивство співробітника СБУ тощо.

Сподіваюся і дуже хочу, щоби президент разом із правоохоронцями таки задали ці питання "добровільно звільненим" "героям".

РОЗДРАТУВАННЯ ХЛОПЧАКІВ

РОЗДРАТУВАННЯ ХЛОПЧАКІВ*
* допис 25 березня 2015 року, Андрій Якименко, Фейсбук

Сайт "Новое время" сьогодні опублікував статтю "Сдача Днепра. Как команда Игоря Коломойского покидала облгосадминистрацию".

Фотографії напівпорожніх кабінетів, що вже не належать ПриватКоманді, інтерв'ю з Корбаном і Філатовим.

І звичайні спостереження кореспондентки "НВ":

"Корбан остается в кабинете. Он готовится записывать телеобращение для 1+1. Надевает на свитер пиджак. В кабинет заходит женщина с большим количеством папок и сообщает, что завтра в Днепропетровск приезжает президентская команда – представлять нового губернатора.

«Что будем делать с питанием?" - уточняет она.

"Я их еще кормить должен? Пусть едят за свой счет", - отвечает Корбан.

Завтра в Днепропетровске ждут президента.»

Роздратована ПриватКоманда!
Мали владу, славу, перспективу.
І враз позбутись усього!

"Я ИХ ЕЩЁ И КОРМИТЬ ДОЛЖЕН? ПУСТЬ ЕДЯТ ЗА СВОЙ СЧЁТ!" (Корбан).

Не годуй нікого за свої гроші, Корбан!
Президента і голову ОДА в офіційній обстановці нагодують за бюджетні кошти. Такий протокол.

Але оце: "ИХ", "ДОЛЖЕН КОРМИТЬ", "СВОЙ СЧЁТ" про команду президента - керівника твоєї держави?... з роздратуванням ображеного хлопчака?...

Ну, Корбан!... Чого ж ви, ПриватКомандо, тоді дивуєтеся, що Коломойського знято з посади?!

25 березня 2015 року