Перекласти (Translate)

11 березня 2017

ШАКАЛИ ВИЮТЬ, А КАРАВАН ІДЕ!

ШАКАЛИ ВИЮТЬ, А КАРАВАН ІДЕ!

Росія не бреше. Україна справді розділена. Розділена ідеологічно. Щоправда, сама Росія доклала до цього своїх значних зусиль також. І нашого, доморощеного хохло-бидла, що підпомагає у цих зусиллях Росії, маємо до біса!

Усі ці темочки Мова-Язік, Хватіт-ваєвать-мі-же-братья, Торгівля-на-крові, Блокада ОРДЛО впираються у невимовний головний біль Путіна - у Порошенка!

Порошенко - це головний біль для президента Мордору. Путін їсть, п'є, справляє нужду, злягається з Кабаєвою, снує туди-сюди кремлівським кабінетом, кашляє, позіхає, чхає чи псує повітря, він - президент Росії - постійно думає про Порошенка!

І це не закоханість, о, ні! Це ненависть!

Порошенко - єдина, справді єдина! - причина психічного розладу Путіна!

Ні, ми не відкидаємо заслуг добровольців, волонтерів, вояків АТО, взагалі народу. Але ватажок теж грає важливу ролю у ватазі. Без ватажка ватага є нікчемним набродом з різним набором цінностей, потреб, поглядів на подальший рух і дії ватаги. Якщо прибрати ватажка, то ватага розбредеться, ватага зникне. Набрід знову стане згуртованою ватагою коли з'явиться черговий ватажок, навіть з кола колишньої ватаги.

Президент України Порошенко - і є цим ватажком! Як без ватажка нема ватаги, а лише набрід, так і без гурту, без членів ватаги ніхто не є ватажком, хіба ватажком самому собі. Ватажок і ватага - взаємопов'язані та взаємозалежні одне від одного частини одного єдиного гурту.

На сьогодні Порошенко, Україна, українці, українська держава - взаємопов'язані та взаємозалежні. Це є такий очевидний і простий факт, якого не бачить, не розуміє, не усвідомлює, не сприймає тільки хохляцьке тупе сіре примітивне бидло. Путін дуже добре розуміє цю нашу українську взаємопов'язаність та взаємозалежність.

Ось чому останнім часом Москва розвинула шалену антипорошенківську пропаганду. Прибери сьогодні Порошенка - і в Україні настане хаос, а у подальшому - нова Руїна, навіть не подібна, а гірша за Руїну 17-го століття!

І цій підривній роботі Кремля і Путіна проти України допомагають наші, "українського лігва", шакали. Підлесенько, тоненько вони виють... Ці доморощені шакали зовсім за безплатно, лише з ідейних, ідеологічних міркувань виють проти активного, успішного, воюючого президента, а значить - проти України!

Ось, подаю найсвіжіший спір у коментарях на ВКонтакте під моїм дописом з двома світлинами "Силовики - за Порошенка!".

Ну, от скажіть, будь ласка, навіть якщо читач не згоден зі мною, що силовики за Порошенка, то що є причиною обов'язково вступити читачеві зі мною у жорсткий та в'їдливий спір? Відповідаю: цією причиною є звіряча, психо-хвороблива, на межі "нехай хоч України не буде, аби не було Порошенка!" ненависть! Така ж само ненависть, яку має до Порошенка російський президент Путін!

І я розумію, що у цих шакалів це і є їхньою ідеологією. Ідеологією "Порошенко-барига!", ідеологією "ворог не у Москві, ворог у Києві!", ідеологією "забудьте Путіна, війна вигідна Порошенкові!" тощо.

Пронизливі та скрипучі ноти цього шакалячого виття написано у Москві, диригуються з Кремля, а диригентом є Головний Шакал - Владіміръ Путінъ!!

Шакали виють, а караван іде - стверджують у приказці уже кілька століть араби.

Українці можуть твердити - і твердять! - теж саме!

На світлинах:
Якименків спір із шакалами, що виють.

11 березня 2017 року

СИЛОВИКИ - ЗА ПОРОШЕНКА!

СИЛОВИКИ - ЗА ПОРОШЕНКА!

ДНІПРОЖИДОВСЬК. ГРУДЕНЬ-2016

ДНІПРОЖИДОВСЬК. ГРУДЕНЬ-2016

БАНДЕРА ВСІХ БИ РОЗСТРІЛЯВ!

БАНДЕРА ВСІХ БИ РОЗСТРІЛЯВ!*

* допис 11 березня 2014 року, Андрій Якименко, Фейсбук.
Цікаво прочитати свої емоції, які я вихлюпував тоді у соцмережі.
Ну, і одночасно підводив Ідеологію.
Коли хто пам'ятає, тоді Росія верещала в себе, в нас та в усьому світі про прихід хунти і бандерівців до влади в Україні.
Уявіть: нещодавно втік Янукович-президент, ситуація нестабільна, сепаратизм, анексія, до виборів президента України ще понад 2 місяці (25 травня 2014 року), армії майже нема...
Я вважаю, що доказав на той час: Та нема в нас "бандерівської влади"!..

"БАНДЕРА ВСІХ БИ РОЗСТРІЛЯВ!

Міністр Оборони Тенюх верзе на засіданні парламенту якусь маячню про відсутність правових підстав воювати за Крим (??)...
Він баран чи йолоп? Мабуть, і те, і те одночасно!
Путіну відсутність законів, у т.ч. міжнародних, не перешкоджає захоплювати Крим...
Добкіна-сепаратиста відпустили на волю... Ну, під домашній арешт. Але це одне й те ж саме.
Он ректор Митної академії "побував" під домашнім арештом. Тепер вилежується на сонячних піщаних бічах (пляжах) Америки біля свого сина...
Вищий адміністративний суд України (ВАСУ) відкрив провадження у справі про визнання неправомірними дій Верховної Ради щодо призначення на 25 травня 2014 року позачергових виборів президента і щодо покладення на Олександра Турчинова виконання обов'язків президента України...
Позов подав донецький адвокат Володимир Оленцевич.
Це той Оленцевич, котрий виступив з позовами про визнання незаконними указів Віктора Ющенка про присвоєння звання Герой України Степану Бандері та Роману Шухевичу. Ці позови були задоволені у квітні 2010 року Донецьким окружним адміністративним судом...
Як шкода Героїв Небесної Сотні!
Невже даремні були їхні жертви?!
Бандерівці, кажеш, Росіє, зараз в Україні при владі?
Брехня!
Якби Бандера був при владі - він би одразу всіх вищеназваних ворогів і зрадників нещадно б розстріляв!
І Небесна Сотня це б схвалила!!!"

11 березня 2017 року