Перекласти (Translate)

13 листопада 2017

ІДЕОЛОГІЧНА ФСБ-ДИВЕРСІЯ

ІДЕОЛОГІЧНА ФСБ-ДИВЕРСІЯ

Ось, знімковано 11 листопада 2017 року на базарі (Центральному ринку) міста Кам'янського Дніпропетровської области, на вході.

Ряжені "афганці", курва його мать (а документи про Афган ви маєте?)! Коробочка для гривень, куди кидають грошики жалісливі кам'янчани (ну, народу тупо не допре, що фінансує цю виставу Кремль!). Пісеньки, звісно, що лишень російською, про "Пуля-дура" та "Зачєм нам вайна" (слухайте, а в ФСБ спалитися інакше, "професійніше", ніяк не можна було, га?). Бутафорські та незаконні медальки (документи про нагородження - на стіл!). Табло про "Новомосковську громадську афганську організацію" (де Новомосковськ, а де Кам'янське! і покажіть свідоцтво про реєстрацію і територію діяльности!). Озвучувальна техніка (за які грошики, клоуни?).

І це почалося по всій Україні.

Росія не здолала нас у війні, то тепер хоче заразити українців вірусом пацифізму. Пісеньками, спільною пам'яттю про Афган, про "зачєм ваєвать", про "бєдную мать"...

Я зателефонував до Поліції та СБУ. Нехай перевірять цих ряжених агентів, які, можливо, і не знають, що їх використовують всліпу. Скажу, що Служби відгукнулися. Що далі буде - перевірю.

Не маю сумніву - такі вистави є ідеологічною диверсією ФСБ й Кремля! Це не підірвані склади боєприпасів. Це - ідеологія! Це - підірвані душі наших людей!

На світлині:
По всій Україні розплодилося таких "афганців" з пісеньками про "зачєм нам с братом ваєвать"...

13 листопада 2017 року

АДАМ ОСМАЄВ ПРО ГРОМАДЯНСТВО І НАЦІОНАЛЬНІ ІНТЕРЕСИ

ОСМАЄВ ПРО ГРОМАДЯНСТВО І НАЦІОНАЛЬНІ ІНТЕРЕСИ

АДАМ ОСМАЄВ ПРО ДОБРОБАТИ

АДАМ ОСМАЄВ ПРО ДОБРОБАТИ

ПЕТЛЮРА - ЦЕ ТИМОХА І ГРУЗИН 1920-х

ПЕТЛЮРА - ЦЕ ТИМОХА І ГРУЗИН 1920-х

ВІДПОВІДЬ ПАЛЬМІРСКОМУ

ВІДПОВІДЬ ПАЛЬМІРСКОМУ

НА БІСА ТРЕБА ОТАКИХ ''ГЕРОЇВ''!

НА БІСА ТРЕБА ОТАКИХ ''ГЕРОЇВ''!

ТЮЛЬКА ЛЕТИТЬ ДО ПЕЙСАТОГО

ТЮЛЬКА ЛЕТИТЬ ДО ПЕЙСАТОГО

МОСКАЛІ, НУ ЯК ЖЕ ТАК?.. ))

МОСКАЛІ, НУ ЯК ЖЕ ТАК?.. ))

СМІХ КРІЗЬ СЛЬОЗИ! ))

СМІХ КРІЗЬ СЛЬОЗИ! ))

ВІД ПОНОМАРЯ

ВІД ПОНОМАРЯ

12.11.2017:

"Трамп делает вид, что не замечает, что Россия крайне токсична. Завтра Испания предоставит доказательства о вмешательстве РФ в каталунский т.н. (потому что печатался на принтерах и раздавался всем на улицах) референдум [так само на принтерах друкувалися "бюлетені" на "референдумах" у Криму та Донбасі - Андрій Якименко]. Британия уже заявляет о вмешательстве РФ в Брекзит. Германия имеет такие же данные о вмешательстве в свои выборы. Всё разведсообщество США, НАТО имеет данные о вмешательстве РФ в выборы в США. Мюллер имеет вагон и маленькую тележку материала о целом российском спруте в окружении Трампа (кстати, возможны отставки на следующей неделе в команде Трампа). И как я писал неоднократно, поток этой информации будет нарастать, как снежный ком, в ближайшие 12 месяцев.
Поэтому, когда Трамп пытается играть в доброго полицейского и говорить, что он доверяет Путину и РФ нужна США для решения мировых проблем, - это ошибка Трампа. Это могло бы работать, если бы не было всего, что описано выше. А так Трамп просто зарывает себя глубже.
Что касается Украины, то "процесс миротворцев" идет правильно и предсказуемо. Конгресс, Волкер, мировая (Канада, спасибо) и украинская дипломатия делают отличную работу. Эта тема будет основной на наступающей завтра новой неделе".

12 листопада 2017 року

ЩАСЛИВИЙ ПУТІН ))

ЩАСЛИВИЙ ПУТІН ))

ДО МОВНОГО ПИТАННЯ

ДО МОВНОГО ПИТАННЯ

Читаю щодня Календар подій цього дня. Підписаний на цей Календар. І от отримую на електронну пошту 12 листопада звістку про подію: 112 років тому у Лубнах вийшло перше число першої в Російській імперії українськомовної газети.

Вдумайтеся лишень: першої українськомовної в Імперії газети! Першої! Українською мовою! Не було сотні років ні українських шкіл, ні видань. Мова переслідувалася, чавилася, вбивалася російською владою. І от виходить Мовою перша газета!

І хто там каже "да пусть так фсьо астанєтца, нє нада насіловать вашей мовой!"? Ні, хохло-дурню, ми тебе Мовою ґвалтувати не будемо. Ми тобі не дамо роботи, пенсії, зарплати, не навчемо твоїх дітей, не допустимо до вишів, якщо ти, тупе мурло, продовжиш проросійську політику у мовному питанні! Твої предки розмовляли Мовою! І Мову ми повернемо твоїм онукам! Якщо, звісно, ти заткаєш свою пельку та припинеш "Фсьо аставіть!"!! Якщо ти, хохле, не допреш, то твої діти і онуки опиняться на задвірках Новітнього життя!

А ось стаття з Календаря:

"12 листопада 1905 р. у м. Лубни Полтавської области побачив світ перший номер газети "Хлібороб". Це була перша українськомовна газета у підросійській Наддніпрянщині. Відповідальним редактором газети був призначений активний українофіл і громадсько-політичний діяч Микола Шемет, але фактичним керівником став його брат Володимир. Газета виходила на двох шпальтах 5-тисячним тиражем і швидко знайшла своїх прихильників. Матеріяли видання в основному стосувалися політичної та економічної проблематики, але були і рекламні оголошення. У часопису містилися такі рубрики: звістка з Києва, звістка з Польщі, звістка з Галичини, але найбільше уваги приділялося селянам. Журналісти "Хлібороба" закликали своїх читачів до змін у політиці та економіці, до автономії у межах імперії, передачі землі селянам, нових виборчих органів влади, 8-годинного робочого дня, відкриття шкіл з українською мовою навчання тощо. Стосувалися статті в основному місцевих проблем, але друкували і про події всієї України, Москви та Петербурга. Усього вийшло 5 номерів газети, але четвертий номер конфіскувала влада, а вже після п’ятого видання заборонила цензура. В 2009 р. громадські організації та журналісти Харкова звернулися до Президента України В. Ющенка з пропозицією зробити 12 листопада Днем українськомовної преси. Але офіційної відповіді медія так і не отримали. Не зважаючи на відсутність офіційного підґрунтя, починаючи з 2009 р. харків’яни все одно відзначають це свято."

12 листопада 2017 року

НАТОВКЛИ ПЕЙСАТУ ХАРЮ ЦУКЕРБЕРГА!

НАТОВКЛИ ПЕЙСАТУ ХАРЮ ЦУКЕРБЕРГА!

Укрмір.інфо, 13.11.2017:

"Сегодня в группе Facebook мною была размещена публикация, набрана лично, нигде и никоим образом она повторяться не могла, с какого-то чуда она определилась как спам. По запросу в техподдержку было сообщено, что это ошибка и публикация спамом не является (см. скрин).

Но, несмотря на признание своей ошибки, аккаунт был заблокирован для размещения постов в группах до 27 ноября (см. скрин ниже).

Можно было бы отнести это к багам системы или рукожопости программеров, которыми, кстати, ФБ славится очень сильно, если бы не тысячи парализованных аккаунтов, которые занимают проукраинскую или антипутинскую позицию.

Я смотрю, проблемы с вмешательством России в выборы США так ничему и не научили руководство Facebook. Может, они таки дождутся своего и после очередных проделок своих прокремлевских модераторов сядут на скамью подсудимых как Манафорт и прочие, тогда только прозреют, наконец?

Когда эти убогие давали показания в Сенате США было просто смешно и грустно... Отдать свою сеть в руки ФСБ России и рассказывать, что они ни при чем в проделках Кремля с выборами - это с их [Фейсбука] стороны был верх цинизма, а со стороны тех, кто им в этом поверил, - верх идиотизма…".

(Допис 13.11.2017:
http://ukrmir.info/russkaya-tehpodderzhka-faceook-prikalyivaetsya-nad-polzovatelyami/?utm_source=push-notification&utm_medium=push-world&utm_campaign=push)

"Український світ" - недержавний портал, головним завданням якого є протидія в інформаційному полі зовнішнім загрозам, які виникають для України в загальних сферах: воєнній, єкономічній та енергетичній, а також у сфері інформаційної безпеки.

13 листопада 2017 року

НЕ ТАМ БАЧИТЕ ВОРОГА, ЛЯХИ!

НЕ ТАМ БАЧИТЕ ВОРОГА, ЛЯХИ!

ПУТІН ЗАЗНАВ ПОРАЗКИ

ПУТІН ЗАЗНАВ ПОРАЗКИ

Андрій Піонтковський*:
"У Кремля никогда не было ресурса, а были наглость и политическая воля. И пока Путину не сопротивлялись, он эту агрессию осуществлял. Может быть, Запад мобилизовало сопротивление Украины, у которой оказалась армия (которой не было весной 2014 года). Путин же первые поражения потерпел как раз в Украине. Где сейчас "русский мир", где "Новороссия"? Это же были вполне реальные планы - оккупация десятка украинских областей. А вся "Новороссия" закончилась вот этим огрызком под названием "Лугандония" (оккупированные районы Донецкой и Луганской областей, - "Апостроф")".

* Андрій Андрійович Піонтковський (уродини 30.06.1940, Москва) - російський політолог, публіцист, математик, кандидат фізико-математичних наук, провідний науковий співробітник Інституту системного аналізу РАН, член Американської математичної спілки, член партії Яблуко
(Вікіпедія).

13 листопада 2017 року

ДУРНИЙ СПІВАК, ДУРНА І ЙОГО ПІСНЯ...

ДУРНИЙ СПІВАК, ДУРНА І ЙОГО ПІСНЯ...

ЛЯХИ - ЦЕ МОСКАЛІ НА ЗАХОДІ!

ЛЯХИ - ЦЕ МОСКАЛІ НА ЗАХОДІ!

Польща заборонила в'їзд до своєї країни голові Українського інституту національної пам'яти Володимиру В'ятровичу.

"Очевидно, Польща буде копіювати дії Росії, коли про заборону на в’їзд я дізнався на кордоні. В будь-якому разі, найближчим часом я до Польщі не збираюся. А у цій ситуації найбільше турбує синхронність дій Росії та Польщі",- сказав В'ятрович у коментарі "Європейській правді".

А-А-А! Я РЕГОТАТЬ І ПЛЯКАТЬ! ))

А-А-А! Я РЕГОТАТЬ І ПЛЯКАТЬ! ))

ВАХТАНЖИК ДУРЕНЬ, ЯК І СЛАВКО!

ВАХТАНЖИК ДУРЕНЬ, ЯК І СЛАВКО!

ТУПИЙ, ДУРНИЙ, НАЇВНИЙ ТРАМП!..

ТУПИЙ, ДУРНИЙ, НАЇВНИЙ ТРАМП!..

На запитання одного з журналістів: "Чи вірите ви Путіну?", Трамп відповів: "Щоразу, коли ми бачимося, він каже: "Я не робив цього". І я вірю. Я дійсно вірю, що коли він каже мені це, він - щирий".

Тупий, дурний, наївний Трамп! Обама, звісно, для москалів був чмом, а ти, наївне дитинча, уже для них є зараз телепнем!

Тепер вам зрозуміло, українці, чому вся українська дипломатія поставила на Гіларі Клінтон? Нашим дипломатам таки було щось більше відомо. І якщо для москалів Трамп - телепень, як кожен президент Америки, то для нас є очевидним: Трамп - дурний піндос у силу свого рівня інтелекту!

13 листопада 2017 року