Перекласти (Translate)

23 лютого 2020

НИНІ - ДЕНЬ ФАШИЗМУ

НИНІ - ДЕНЬ ФАШИЗМУ

Ось, із мого Ідеологічного архіву. Допис про 23 Фєвраля, написаний у шухляду 23.02.2015, вперше опублікований у мене на Фейсбуці 24.03.2015.

Жидо-кацапський ФСБ-Facebook часто-густо блокує за українські статті, тому на час блокування я пишу в шухляду. А як з'явиться віконце, знову публікую. Отак ми з Цукербергом граємося в кішки-мишки. Хоча він, Цукерберг, має перевагу у вазі, поки що, як бачу, маємо нічию. Бо після знищення статті я знову ки́даю на Фронт Ідеології новий, а також той же самий допис.

Ну, а сьогодні - День фашизму. Думаю, що 5 років тому я це наочно показав.

Ми переможемо Росію!

23.02.2020
©Андрій Якименко

День фашизму*

* допис 24 березня 2015 року, Андрій Якименко, Фейсбук

Колишній президент України Леонід Кучма, мабуть, аж до смерти буде заперечувати, що це він закликав війну в Україну і що він буде проклятий за це наступними поколіннями українців.

Хіба не Кучма сприяв ідеологічній підготовці п'ятої колони в Україні, знову запровадивши скасоване після розпаду Радянського Союзу святкування 23 лютого, як День захисника вітчизни?

Те, що ця історична дата не стосується України, а є датою створення російської Рабочє-Крєстьянской Красної Армії (РККА), яка згодом залляла кров'ю Україну у так званій "громадянській війні", а насправді воєнній агресії Росії проти УНР, до Кучми досі, певно, не дійшло.

Яка історична паралель з "громадянською війною" між Україною та "республіками" ДНР-ЛНР, як називає свою нинішню агресію Росія!

Хіба допре Кучмі, що саме 23 лютого 1918 року у Росії було здійснено масову мобілізацію до новоствореної Красної Армії у зв'язку з розпадом російсько-німецького фронту та масовою втечею із Західного фронту залишків царської армії?

Росія відновила у 1993 році святкування дня утворення Красної Армії як День захисника вітчизни.
І російський ментальний раб губернатор Малоросії Льонька Кучма - туди ж! - на прохання п'ятої колони, насправді агентів Москви, здійснює ідеологічну диверсію і запопадливо "відновлює" святкування в Україні звитяг армії вічно ворожого українцям варварського північного народу!

23 лютого ще раз заплямувало кров'ю тисяч українців Кучмину рабську перед Росією пику, коли 23 лютого 2003 року у Москві на Чотиристоронній зустрічі президентів Росії, України, Білорусі, Казахстану президенти цих країн Владімір Путін, Леонід Кучма, Алєксандр Лукашенко, Нурсултан Назарбаєв прийняли рішення про підготовку до вересня 2003 року Угоди про формування Єдиного економічного простору, який згодом перетворився на Таможенний союз.

Зрозуміло, що 23 лютого як свято вже скасовано президентом України Порошенком, але сотні тисяч ментальних кучм в Україні досі ніяк не забудуть цього кривавого дня.

То можемо цей день - 23 лютого - малоросам залишити!
23 лютого 1919 року журналіст Беніто Муссоліні засновує в Італії італійську фашистську партію.
Нехай цей день для малоросів (ну, не українців же!) буде святом - Днем фашизму!

Нема ж ніякої різниці між Днем фашизму і Днем РККА - однаково ж святкуються у лютому на 23 день!

23 лютого 2015 року
©Андрій Якименко