Перекласти (Translate)

04 вересня 2020

ЗЕЛЕНИЙ ЖИДОНАСТУП

ЗЕЛЕНИЙ ЖИДОНАСТУП

Зелень не смішить. Зелень не викликає огиди. І навіть уже не дратує. Ці почуття уже минули. Еволюціонували, так би мовити. Зелень уже викликає гнів, ненависть, злість.

Клоун у цирку - смішно. Клоун і його блазенські кривляння в урочистій обстановці чи на цвинтарі - це така ненависть через недоречність блазнювання, що ладен клоуна убити! І я Клоуна уб'ю!! Я присягаюся, що буде так! Коли побачу, що отара баранів і вівць навколо мене теж доперла, що Пісюніст пограв їм по губах своїм "кларнетом"!

Печерський суд (ми розстріляємо тих суддів!) здер з українців 350 мільйонів. В доларах. З них 100 мільйонів буде для Зеленського! Хто верещав про Вальцмана, уроди?! Ось вам зелена жидозмова й наступ - Суркіси, Шефір, Зеленський! "Хоч порегочемо!" (©)?! То регочіть, паскуди!!

Ні, виборів не буде! Ми голосу хохлам і малоросам не дамо! Ми вас заженемо у хлів і годуватимемо до чергового свята. Щоб зжерти ваше м'ясо, малороси, щоб здерти вашу шкуру на плащі!!

Що?!! Не хочете такого? Ну, а хіба таке вам не вчиняє жидокодло?!

Ні-і-і-і, тварюки! Ми кожного спитаємо: "Кому ти, наволоч, віддав свій голос?"!

Додаток:
«Інсайд. Маємо нові подробиці про вчорашнє рішення Печерського суду у справі Суркісів проти Приватбанку!
Наші надійні джерела повідомляють, що з 350 мільйонів доларів, які Суркіси виграли в Приватбанку, 100 мільйонів вони пообіцяли віддати Сергію Шефіру, раднику президента і бізнес-партнеру Зеленського. Така ціна перемоги Суркісів в Печерському суді за сприянням Банкової.
Сергія Шефіра, як представника від Зеленського, неодноразово помічали на переговорах із Суркісами в ресторані поблизу стадіону "Динамо" - там вони й домовилися про умови перемоги братів у суді.
Тепер зрозуміло дивне рішення Печерського суду, на який має прямий вплив Офіс президента та мовчання самого Зеленського. Згадайте, спочатку Суркіси  вимагали тільки 250 мільйонів доларів, які вивели через офшорки на рахунки кіпрської філії Приватбанку. Лише нещодавно з’явилися вимоги додаткових 100 мільйонів в якості відсотків, штрафів і пені.
Цікаво, що саме родина Шефірів стала розпорядником усіє бізнес-імперії Зеленського на час президенства - на них він переписав свій бізнес минулого року. Тобто, левова частина з цих 100 мільйонів доларів опиниться на рахунках самого Зеленського, як зазвичай через офшори і підставних осіб.
Ось так Зеленський поборов ТОП-корупцію на найвищому рівні!»
(©Зелені чоловічки, Telegram, 03.09.2020)
https://t.me/zelenicholovichky/2054

©Андрій Якименко, 04.09.2020