Перекласти (Translate)

15 травня 2018

ЮТЮБ БЛОКУЄ...

ЮТЮБ БЛОКУЄ...

Ну, от. Вороги дісталися і мого Ютюбу. Мій відеоролик "Вождь і Віра" заблоковано у 28 країнах... А ролик був про український патріотизм, що я підкреслював у своїй скарзі до Ютюбу. Два рази ютюбівці вивчали ролик з дописом уздовж і впоперек. І таки вирішили, що Андрій Якименко не має права на свободу слова!

Пусте! Я публікую знов мій допис з фільмом.

Додатки:
1. Моя переписка з Ютюбом.
2. Допис "Вождь і Віра", 02.03.2016, Фейсбук.
2. Відеоролик "Вождь і Віра", 02.03.2016, Фейсбук.

«Вождь і Віра

Віра! Ірраціональна непереможна сила, що кидає під танк героя разом з фугасом у руці або змушує зі щасливою усмішкою на вустах приводити у дію пас шахіда.

Дмитро Донцов писав: "Віра - це жагуче бажання втілити мрію в реальне життя".

Коли дивлюся кадри сходження до влади та кадри перших успішних років вождя німецького народу Адольфа Гітлера, мене захльостує невимовна заздрість до народу, який так вірив у свого Вождя!

Погляньте на ці кадри, підсилені емоційною музикою гурту Рамштайн. Ніхто не зможе мене переконати, що сотні тисяч людей на всіх цих масових заходах зібралися під страхом покарання або смерти!

Вони зібралися, тому що люблять свого Вождя, свою країну, вони зібралися і викинули свої праві руки у нацистському вітанні тому, що вірять!

Як нам бракує нині такого німецького патріотизму, німецького колективізму, такої народної єдности і такої віри!

Як нам бракує такого українського Вождя!

Порівняйте вождя німецького з вождем совітським. Порівняйте Гітлера і Сталіна. Перегляньте паради на Красній площі з крокуючими штурмовими загонами по Адольф Гітлер пляц! Які сірі, непривітні та похмурі, неусміхнені обличчя у совітських вояків і скільки натхнення, радости і віри в очах німецьких громадян!

Коли ви порівняєте - неупереджено, відкинувши совітський шар комунопропаганди! - тоді ви усвідомите, що Гітлер - це Європа і свобода, а Сталін - рабство, азійщина і вічний страх за своє життя!

Коли ви задумаєтесь на феноменом віри, то усвідомите, що й Путін нині є вождем російського народу. Народ обожнює російського вождя, народ іде за закликом свого вождя вбивати нас, народ Росії - вірить теж!

Ми мусимо знайти собі Вождя, що об'єднає наш народ, як німців об'єднав в один п'ястук єфрейтор Гітлер! Ми знаємо - цей Вождь живе десь серед нас. Коли народ нам вилонить великого Вождя, тоді ми переможемо Росію назавжди! Тому, що Вождь нам стане прикладом життя і смерти!

Дивлячись на ці нацистські паради і партійні з'їзди, забудьте і відкиньте свастику, німецьку мову, Гітлера і вигуки "Зіґ Гайль!", забудьте викинуту руку у нацистському вітанні.

Уявіть, що ці паради приймає Український Вождь, на синьо-жовтих прапорах - наш Тризуб, скрізь чути Славень "Ще не вмерла України!..", українську мову і лунають вигуки "Героям слава!" на вітання-заклик "Слава Україні!".

Якщо ви хочете цього, цієї України, цієї Віри, цього Вождя, тоді це - буде!
Тоді ви вірите у це так сильно, як і я!

На відео:
Парад нацистської партії NSDAP у 1938 році в Нюрнберзі на Адольф Гітлер пляц, під пісню Ich Will! (Я хочу!) німецького гурту Rammstein.

02 березня 2016 року».

15.05.2018. ©Андрій Якименко

Примітка:
Відеоролик можна переглянути:
тут:
https://plus.google.com/+АндрійЯкименко/posts/RqDQygzc5WK
або тут:
https://andriy-yakymenko.tumblr.com/post/173924010338/ютюб-блокує-ну-от-вороги-дісталися-і-мого


РУССКІЙ МУЖЫКЪ

РУССКІЙ МУЖЫКЪ

Русскій мужыкъ прийшов, п'яний, додому. "Жэнааа! Жэнааа! Дай жрать!". Дружина заметушилася, почала розігрівати, накривати на стіл. Мужыкъ сьорб, обпікся, -"Ти што, дура, охуєла?! Кіпяток мнє наліваєш?!", - вискакує з-за столу - хрясь кулачищем дружині в обличчя... Постає питання: а чого цей русскій мужыкъ живе з цією жінкою? Чому він не розлучиться, чому не піде геть з цієї нелюбої сім'ї? Це ж тільки Павка Корчаґін, обнімаючи Тоню Туманову, присягався: "Я тєбя нікоґда біть нє буду!" (к/ф "Как закалялась сталь", 1973, к/с ім. Довженка, СССР, режисер Микола Мащенко). Видається на те, що рано чи пізно таки цей Корчаґін добряче відлупцює Тоню...

Щось подібне мені уявляється, коли бачу русского мужыка, що рядиться під українця-патріота.

...Ветеран полку "Азов" Олег Толмачов відмовився потиснути руку президентові України Петру Порошенку на врученні нагород переможцям Invictus Games. Президент раз простягнув руку, щоби дружньо потиснути Толмачову, другий раз... Толмачов демонстративно відсторонився, продовжив ручкатися з іншими у шерензі. Як Толмачов уже відходив, то Порошенко по-дружньому поплескав його по плечу. Толмачов скривився, кинув косий, через плече, злий погляд на президента (мені аж здалося, що Толмачов стиха вилаявся або своїм видом показав, що вилаявся на Порошенка) і пішов геть...

Що буде далі? Те, що й на початку цього допису. Толмачов ненавидить "жэну"-Україну, але невідомо чому живе з нею, інколи і колошматить (не ручкається з символом Держави - президентом).

Отож, таких русскіхъ мужыковъ, "теж українських патріотів" толмачових, слід виявляти і нещадно виганяти з військової служби! Щоб таке русскоє мужиче бидло, замість вилаятися через плече на президента, колись не витягнуло зброї та не вчинило б непоправного лиха...

15 травня 2018 року