Перекласти (Translate)

15 грудня 2019

ЗЕЛЮ І САБАКОВА УБ'ЮТЬ!

ЗЕЛЮ І САБАКОВА УБ'ЮТЬ!

Не маю анінайменшого сумніву, що Зеля закінчить погано. Я про це уже писав. Але після притягнення до суду і арешту ветеранів і волонтерів у справі "журналіста" (насправді кремлядської консерви!) Шеремета я переконаний: Зелю буде вбито!

Буде вбито і Сабакова, сучасного наркома НКВД. Ніхто з них не втече до паРаші! Доля зека ЯнукОвоча - не їхня доля. Їхня доля - вигрібна яма десь у глухому лугандонському селі, куди вони дременуть одразу як почнеться новий Майдан.

До паРаші вони не встигнуть утекти. Не втече і суддя Вовк, який здійснив таке судилище над невинуватими людьми. Я взагалі дивуюся: Вовк посадив Юрія Луценка, потім Луценка було виправдано, Луценко став генпрокурором України (на сьогодні вже ні), але сука, падло і суддівське рило Вовк досі "правосудить"!

Ееее, ні, паскуди! Майдану 14-го року, коли Україна була заслабка, вам уже не буде! Ви самі збурюєте українців своїми вчинками. І це єдине, за що вам можна подякувати - пришвидшення дня вашої страти! Гнів народу - завжди чесний, завжди справедливий! Вас знайдуть сили ССО (сили спеціяльних операцій) в сіні у сараї Лугандону, куди ви втечете, ховаючися від нової Революції, як Саддам Гусейн ховався в ямі.

І над вами навіть не буде суду. Тобто суд народний вже відбувся. Я вам уже оголосив вирок - вигрібна яма хутора десь під паРашею. А до паРаші ви не встигнете доповзти, встигнете тільки до параші!

За зраду Української держави - смерть!

15.12.2019
©Андрій Якименко

Додаток:
Допис у Фейсбуці та відеоролик як ветерани ледве не прибили прокурорів після суду в справі вбивства Шеремета.

Дмитро Глущук, 14.12.2019, Facebook:

«Зала суду після оголошення вироку Юлі Кузьменко.
Я  навіть уявити не можу як чесались кулаки в хлопців хоч раз вїбати по цих рилах. Та вірю, своє ці підараси отримають. Ці вироки не пробачать ні їм, ні собакову з його сучками в погонах, ні кловану. За все відповідатимете, гниди зелені.»

©Дмитро Глущук

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2454898858092527&id=100007173097422