Перекласти (Translate)

18 червня 2015

НАЛИВАЙЧЕНКА ПІШЛИ...

НАЛИВАЙЧЕНКА ПІШЛИ...

Зараз у Мережі з'явилося повно коментарів, експертних висновків, пояснень і міркувань щодо примусової відставки голови СБУ Наливайченка.

Ну, що ж... Наливайченка пішли... Я вважаю, що він був найкращим головою СБУ за всю новітню історію України. Побачимо, хто буде після нього.

Але весь мережевий лемент навколо відставки мене просто дивує, а у фатальних "аналізах" навіть дратує. Що, вже кінець світу? Ми здалися Москві? Ми втратили державність?

Так, я вважаю, що Порошенко вчинив помилку. Я так вважаю, як громадянин України, державник і патріот. Я так вважаю, бо не знаю - і ніхто не знає! - справжніх причин відставки, тобто справжнього мотиву президента, поки не почуємо про це від Порошенка. І то - ми матимемо лише офіційну версію. Міжлюдські відносини між ними та людський фактор, що вплинув на президента, інколи можна взнати лише з мемуарів.

А зараз мусимо погодитись: він - президент - мав право на заміну. Він і замінив. У чому справа? Як станеш президентом - підбереш свою команду! Не забуваймо, що Наливайченко призначений ще за епохи в.о. президента Турчинова. Тепер Порошенко нав'яже свого голову СБУ.

Вам нелюбу дружину, чоловіка може нав'язати сусід?

Заспокоймося. Працюймо. Живімо далі. "Життя триває. Точиться війна." (Лупиніс)

18 червня 2015 року