Перекласти (Translate)

20 вересня 2017

ВАЛЬЦМАН НАРОДИВСЯ В ФСБ!

ВАЛЬЦМАН НАРОДИВСЯ В ФСБ!

Постійно пишу на теми пропаганди і мислевірусів. Я національним своїм чуттям відчуваю ворога, єретика і зрадофіла!

Всі оці вкиди мислевірусів про Вальцмана (гм, Порошенка), Етінзона (гм, Кличка, до речі, помітили, що Етінзон, як вже не кандидат у президенти, зник з ольгинських словників?), Фротмана (гм, Тягнибока), Ароша (гм, Яроша) і т.д. (цікаво, а як Якименка назвуть, ги), - все це вкиди мислевірусів від ФСБ Росії!

Причому, що цікаво, в самій Росії - дикий антисемітизм, ну, просто-таки народний антисемітизм, антисемітизм широких мас. Тому і ФСБ, як дитя російського народу, мислить тими ж категоріями. Ось ізвідкіля ці вальцмани - з глибин душі москальського народу!

А в Україні до жидів нормальне, поки що, ставлення. Не жидоненависник наш народ. Тому, хоч ФСБ через ольгинських троле-ботів вкинуло нам цю ідею арошів та етінзонів, у широких українських мас цей мислевірус не прищепився. Так, існують окремі "віруючі" у вальцманів, але політичної погоди вони не роблять.

Тому, друзі, і ви знайте - Вальцман таки є, існує! Я навіть знаю де він народився. Його витягли на божий світ із кабінетів ФСБ!

20 вересня 2017 року

А КОЛОМОЙСЬКИЙ У ТОЙ ЧАС ''ВОЮВАВ'' ЗА УКРТРАНСГАЗ...

А КОЛОМОЙСЬКИЙ У ТОЙ ЧАС ''ВОЮВАВ'' ЗА УКРТРАНСГАЗ...

У ЧОМУ ТВОЯ ДУРІСТЬ, СЛАВКУ?

У ЧОМУ ТВОЯ ДУРІСТЬ, СЛАВКУ?

У російському дуже популярному в Росії років 15-20 тому фільмі "Брат-2" герой Сєрґєя Бодрова запитував "У чому сила, брате?" і врешті-решт, уже в Америці, доходив висновку, що "Сила - в правді!".

Останнім часом, як слухаю Славка Вакарчука, котрий навчався в Америці і чогось там уже теж дійшов, то хочу нашого славетного співака спитати: "У чому твоя дурість, Славку?".

Вакарчук закликає припинити "мовну війну", а почати будувати державу... Ти з дуба впав, дурний співаче?! Ти іншої війни, крім "мовної" уже не бачиш? Тобі що, не допре, що українська мова є частиною держави?! Без Мови Україна стане часткою Росії, як того Росфедерація і хоче!!

Слава богу, що ти уже не лізеш в президенти, що не маєш політичних намірів. Але коли і звідки ти узяв, що Україна прямує у прірву? Що це за тупий песимізм, дурний артисте?!

"У чому твоя дурість, Славку?" - запитаю. І відповім одразу: "Твоя дурість, Вакарчук, у тому, що ти популярність визнаєш за розум!".

На світлинах:
Краще б ти, Славку, співав би пісень, ніж безглуздими повчаннями розкривав свій низький інтелект!

31 серпня 2017 року


А ''БАНДЕР'' У МОСКАЛІВ ТАКИ БІЛЬШЕ ))

А ''БАНДЕР'' У МОСКАЛІВ ТАКИ БІЛЬШЕ ))

РОЗМОВА ПРО ЗЕЛЕНИЙ КЛИН

РОЗМОВА ПРО ЗЕЛЕНИЙ КЛИН

Зелений Клин, Зелена Україна - історична українська назва території Приамур'я (Зовнішня Манчжурія) південної частини Далекого Сходу, у нижній частині ріки Амур і над Тихим океаном, площа близько 1 000 000 км2.
(Вікіпедія)

Для порівняння: площа України (міжнародно визнані території, з окупованими Кримом і Східним Донбасом) 603 628 км2.

16 вересня 2017 року






ВАРІЯНТИ ПРЕЗИДЕНТІВ ))

ВАРІЯНТИ ПРЕЗИДЕНТІВ ))

ЗРАДОЙОБИ, КОРИСНІ ІДІОТИ ТА ВОРОЖІ ПРОПАГАНДИСТИ

ЗРАДОЙОБИ, КОРИСНІ ІДІОТИ ТА ВОРОЖІ ПРОПАГАНДИСТИ







ВІДПОВІДЬ ''ТЕЖ НАЦІОНАЛІСТАМ''

ВІДПОВІДЬ ''ТЕЖ НАЦІОНАЛІСТАМ''