Перекласти (Translate)

20 березня 2016

ПРОФФЕСОР ІЗ МОСКВИ

ПРОФФЕСОР ІЗ МОСКВИ

Як усі пам'ятають, ми вже мали свого, вітчизняного, проФФесора, який за сумісництвом працював президентом великої європейської держави Україна. Про Віктора Януковича мовлю.

Мабуть, "дар проФФесорства" таки заразний. Ги. Щойно наш проФФесор "емігрував" до Росії, як там з'явився їхній, ги-ги, проФФесор. А, може, у Росії проФФесура завжди існувала? Ги.

Є такий Дмітрій Євстаф'єв (Дмитрий Евстафьев - рос.). Він живе у Москві. У себе в профілі Фейсбука у розділі "Про себе" він так і пише: "профессор я". Він економіст. І полюбляє пописувати різноманітні статейки у Фейсбуці.

Так от, цей професор-економіст нещодавно прорік таку "російську істину" (російською):

"Ну а гадить они нам [тобто, американці Росії], конечно, будут. Правда, они нам и так бы гадили. Вообще надежды на то, что нас бы на пять-шесть лет оставили в покое, - наивны. Американцы (да и немцы) в отличие от наших креаклов экономическую ситуацию у нас представляют себе, думаю, корректно и предоставить нам хотя бы 3-5 лет мирного развития без «гирь» на ногах в виде уплаты «нефтегазовой ренты» через избыточное потребление, они не могут. Они все поняли, что мы не разваливаемся, а, скорее, наоборот. Причем, много скорее. В Америке вообще идиотов меньше, чем мы думаем. Особенно у власти. Поэтому неизбежно они бы нас во что-нибудь втянули. Причем, могли бы и на нашей территории. А главное, могли бы нас заставить (с полпинка - дураков-патриотов у нас явно переизбыток, хотя они считают себя националистами) бороться за какой-нибудь «фейковый» актив. Фетиш, мираж. У амеров навязывание миражей очень хорошо получается. «Русский мiръ», например, очень хорошо вышел. Замечательно. Очень профессиональная полит-технологическая работа".

Ги-ги. Та навіть ха-ха-ха! Я реготав до сліз! Ну, гаразд, нехай "амери" "гадять" москалям. Це ж так природньо для російських зомбі пояснити від професора-економіста: падіння економіки - це капості америкосів!

Ну, а те, що вони, гади, придумали і принесли українцям Русскій міръ - то тільки для проФФесорської кеби розуміння! Плебсу знати як почався Русскій міръ - геть не потрібно! Був такий. Українці йому дали копняка. Значить, це проект Америки, її міраж!

Єдине, мабуть, має нас втішати - якщо в Росії є такі професори від економіки, то санкції ЄС і США невдовзі стануть не потрібні. Росія знищиться сама такою проФФесурою. І навіть "Русскій міръ Америки" не зможе зупинити її краху!

20 березня 2016 року

ЧОМУ ОБСІРИВСЯ ПУТІН?

ЧОМУ ОБСІРИВСЯ ПУТІН?

Оглянувши відкриті джерела, нареготавшися з москальських пояснень причин швидкого "героїчного наступу" із Сирії додому - назад в Росію - ги, та з "сирійської перемоги", я для себе склав таку приблизно хронологічну картину чому президент Росії Путін обісра..., гм, обсірився у Сирії.

1. Мусульманська коаліція, очолювана Саудівською Аравією, виставила на кордоні із Сирією 300-тисячну армію з танками, градами, гарматами.

2. Туреччина за наказом президента Реджепа Тайїпа Ердогана оголосила у своїх збройних силах повну бойову готовність.

3. Головнокомандувач об'єднаних збройних сил НАТО в Європі Філіп Марк Брідлав заявив, що НАТО у Сирійський конфлікт не втручатиметься, бо там і так упораються з Росією.

4. Президент США Барак Обама, відповідаючи в інтерв'ю щодо подій у Сирії, сказав: "Putin is not completely stupid" ("Путін не зовсім дурний").

Москальські преса та зомбоящик подали своєму народові цю фразу як слабкість США (Абамка-чмо підлизується, гад, кажучи, що "Путін розумний"). Але ж ми розуміємо, що мова йшла про те, що Путін же, мабуть, не такий же йолоп, щоб воювати з цією силою!

5. Держсекретар (міністр МЗС) США Джон Керрі переказав Путіну, що Росії можуть вимкнути SWIFT (міжнародну міжбанківську систему передачі інформації та здійснення платежів).

6. Президентові Сирії Башару Хафезові аль-Асаду, що є президентом Сирії з 2000 року, фактично успадкувавши цю посаду від свого батька Хафеза аль-Асада, лишилося керувати у країні кілька місяців, а то й тижнів. Його скине з трону власний нарід руками опозиції та курдів.

І Путін - обсірився!..

А ви, москалі, кажете із зомбоящика словами Путіна, що "Всі завдання, поставлені перед російською армією в Сирії, основному (ги, "в основному"...) виконано"...

І все ж я маю запитання українця.
А що, хіба не можна було це вчинити ще перед анексією Криму?
Напевне, Сирія для Заходу (і для США) є важливіша за Україну...

На світлині:
Зліва направо у кабінеті Кремля у Москві в Росії - Лавров (МЗС), Путін (президент), Шойгу (Міноборони) - нерадісно: "Ми, в основному, виконали всі завдання у Сирії...".

20 березня 2016 року