Перекласти (Translate)

20 березня 2016

ПРОФФЕСОР ІЗ МОСКВИ

ПРОФФЕСОР ІЗ МОСКВИ

Як усі пам'ятають, ми вже мали свого, вітчизняного, проФФесора, який за сумісництвом працював президентом великої європейської держави Україна. Про Віктора Януковича мовлю.

Мабуть, "дар проФФесорства" таки заразний. Ги. Щойно наш проФФесор "емігрував" до Росії, як там з'явився їхній, ги-ги, проФФесор. А, може, у Росії проФФесура завжди існувала? Ги.

Є такий Дмітрій Євстаф'єв (Дмитрий Евстафьев - рос.). Він живе у Москві. У себе в профілі Фейсбука у розділі "Про себе" він так і пише: "профессор я". Він економіст. І полюбляє пописувати різноманітні статейки у Фейсбуці.

Так от, цей професор-економіст нещодавно прорік таку "російську істину" (російською):

"Ну а гадить они нам [тобто, американці Росії], конечно, будут. Правда, они нам и так бы гадили. Вообще надежды на то, что нас бы на пять-шесть лет оставили в покое, - наивны. Американцы (да и немцы) в отличие от наших креаклов экономическую ситуацию у нас представляют себе, думаю, корректно и предоставить нам хотя бы 3-5 лет мирного развития без «гирь» на ногах в виде уплаты «нефтегазовой ренты» через избыточное потребление, они не могут. Они все поняли, что мы не разваливаемся, а, скорее, наоборот. Причем, много скорее. В Америке вообще идиотов меньше, чем мы думаем. Особенно у власти. Поэтому неизбежно они бы нас во что-нибудь втянули. Причем, могли бы и на нашей территории. А главное, могли бы нас заставить (с полпинка - дураков-патриотов у нас явно переизбыток, хотя они считают себя националистами) бороться за какой-нибудь «фейковый» актив. Фетиш, мираж. У амеров навязывание миражей очень хорошо получается. «Русский мiръ», например, очень хорошо вышел. Замечательно. Очень профессиональная полит-технологическая работа".

Ги-ги. Та навіть ха-ха-ха! Я реготав до сліз! Ну, гаразд, нехай "амери" "гадять" москалям. Це ж так природньо для російських зомбі пояснити від професора-економіста: падіння економіки - це капості америкосів!

Ну, а те, що вони, гади, придумали і принесли українцям Русскій міръ - то тільки для проФФесорської кеби розуміння! Плебсу знати як почався Русскій міръ - геть не потрібно! Був такий. Українці йому дали копняка. Значить, це проект Америки, її міраж!

Єдине, мабуть, має нас втішати - якщо в Росії є такі професори від економіки, то санкції ЄС і США невдовзі стануть не потрібні. Росія знищиться сама такою проФФесурою. І навіть "Русскій міръ Америки" не зможе зупинити її краху!

20 березня 2016 року

Немає коментарів:

Дописати коментар

Прокоментувати допис: