Перекласти (Translate)

14 квітня 2020

ПОРТРЕТ ДЕБІЛА

ПОРТРЕТ ДЕБІЛА

Знаєте, я з ним не знайомий і ніколи цього дебіла не бачив уживу. Але мені страшенно кортить узяти довбню і розпанахати цьому придуркові його баранячо-тупий казан!

Василь Чубірко. Ось його портрет, усмішка і сторінка на Фейсбуці. Українець. Українськомовний. Освіта вища. Будівельник за освітою. І, мабуть, навіть власник будівельної компанії.

Але - дебіл, придурок, наволоч, гімнюк, тварюка, падло, смердюча блядь і навіть хохло-підарасний членосос! Я не жартую!

Це ж треба бути директором у будкомпанії і не тямити анібельмеса в будівництві! Я говорю про державне будівництво, як аналогію цегляному. Це ж треба нам так будувати хмарочоси і мости (що́ там цей дебіл будує?), щоб не тямити: коли ти призначаєш виконробом клоуна, то твоїй споруді вже від креслень - довбаний капець!!??

Його помилка на виборах йому дорого обходиться (©Чубірко)... Але ж тобі, сволото, прямо в твій казан кричали: не дай голосу Зеленій Шмарклі!!! Що́, доперло, довбойобе (©Москаль)??!!

Коротше, висновок який? Ні освіта, ні посада, ні українськомовний профіль на Фейсбуці не є гарантією від довбойобства і дебільства.

І що робити? Мститись підлим довбойобам! Чесно! Забрати в цього ідіота бізнес, хату, гроші на рахунках, а самого - у Чорнобиль в кайданах гасити вогонь!

Я не бачу іншої методи впливу на дебільне стадо довбойобів, яке мені і моїм дітям в Україні тупо набудовує Мордор, крім тицьнути рилом довбойоба у його ж лайно, буквально!

14.04.2020
©Андрій Якименко