Перекласти (Translate)

28 листопада 2017

В УКРАЇНІ - РЕВОЛЮЦІЙНА СИТУАЦІЯ!

В УКРАЇНІ - РЕВОЛЮЦІЙНА СИТУАЦІЯ!*

* допис 28 листопада 2013 року, Андрій Якименко, Фейсбук

В Україні - революційна ситуація!
Янукович не підпише ніякої Євроугоди!
Заяви, меморандуми, перенесення на потім, на весну, на 2015 рік - ЦЕ НЕПІДПИСАННЯ НІКОЛИ!!
Влада НЕ ХОЧЕ Європи та справжньої Незалежности!
Влада порушує Конституцію та Закони України про європейський зовнішньополітичний напрямок держави!
Український народ НЕ МОЖЕ чекати!
Чекання і відтягування - на руку Москві. За час затишшя всіх проєвропейських керівників та активістів Москва руками президента й уряду безумовно зачистить!
Підготовка кількох тисяч тітушок для завтрашніх провокацій, щоб з'явився привід негайного повернення української делегації через загострення подій - тому безумовний доказ!
Євромайдан, захоплений артистами-журналістами, протиполітиками, ніби 2010 року противсіхами, - потрібно повернути Опозиції!
Трійця керівників (Кличко-Тягнибок-Яценюк) повинні ВЖЕ СЬОГОДНІ звернутися до Народу прямо з Вільнюса із закликом забрати керівництво Євромайдану у клоунів та блазнів і утримувати його, налагодити його охорону, життєзабезпечення. Очільники (до повернення керівників Опозиції із саміту) - Луценко, Каськів, Гриценко, інші рішучі та перевірені люди.
МВС, Внутрішні Війська, СБУ, Збройні Сили України, інші силові структури очолено агентами Москви, тому є філіями ФСБ та Управління зовнішньої розвідки Росії. Але в них лишилися на різних посадах українські патріоти. Опозиція повинна вже сьогодні звернутися до цих патріотів із закликом фактично виявити і нейтралізувати офіцерів антидержавного та проросійського спрямування і не допустити застосування сили до народу.
Опозиція також повинна закликати народ утворювати страйкові комітети у Києві та на місцях.
Одночасно, в разі непідписання формального або фактичного Євроугоди, слід оголосити президента й членів уряду зрадниками Нації та Українського народу! З усіма подальшими висновками і діями.
Революції здійснюються у столицях!
Тому найбільше сподівання на Київ. А також на території Західної та українськомовної України. На Сході, Півдні та у Криму страйкоми та цей план дій буде виконано хвилею після перемоги Революції у столиці - Києві.
Керівникам Опозиції повернутися негайно в Україну відразу після фактичного непідписання Євроугоди або загострення внутрішньодержавних подій та очолити революційний народ!
Ми переможемо!
Україні бути насправді Незалежною в Об'єднаній Європі, бути незалежною від Росії та Москви!
Слава Україні!

Примітка 2017 року:
1. Мене правильно підправили, що Каськів у цьому переліку революціонерів зайвий, як януковицький прихвостень. Я з цим погодився тоді ж, у 2013 році.
2. Коментатори, які мене підтримали в цьому дописі, та й раніше, це Юрій Юрченко, Євген Кокозій, Олександр Черненко, згодом, як постала тема за-проти Прошенка-президента, коли його вже обрали у 2014, самі забанилися від мене, не поділяючи мою пропрезидентську позицію.

28 листопада 2017 року




ВІДПОВІДЬ ДЛЯ ПАНАСЕНКО ЗА УЛЬЯНОВУ

ВІДПОВІДЬ ДЛЯ ПАНАСЕНКО ЗА УЛЬЯНОВУ

Тут примітивні людці великою ложкою бовтають у помийно-вигрібній діжці проти мене купу свого смердючого, паруючого лайна... Ну, гаразд, мушу ж відповісти, правда ж?

Є така Єкатеріна Панасєнко. Дуже люта на мене дівка. Пише і розмовляє ворожою москальською мовою. Підкреслив мовну ознаку, бо у цій темі це є важливим мазком. Ну, дуже люта - це може бути просто таким перебільшенням. Люта, я вважаю тому, що 3-4 роки тому пропонувала мені... Провідну. Це страхова компанія. Ну, я попросив у Панасенко скинути мені на електронну пошту ставки, розцінки і т.д. Автівку ж треба страхувати! Надійшло від Панасенко. Я прочитав і зрозумів, що то не для мене. Моя багаторічна улюблениця Акса (Страхкомпанія AXA) надає набагато кращі умови і різноманіття послуг, та ще й має авторитет від французької своєї мами. Нехай AXA вважає це моєю безкоштовною рекламою для страхкомпанії, ги. Так от, я повідомів страхагентові Панасенко, що Акса краща за Провідну, не буду страхуватись у Панасенко. Уже одразу я відчув розчарування в страхагента. А потім вона видалила мене зі своїх Фейсбук-друзів. А, забув же сказати, що під час своєї рекламної кампанії за Провідну ця Панасенко увійшла в мої Фейсбук-друзі, почалася злива позитивних коментарів та уподобайок в мене на сторінці, ги. Розумію, потенційному клієнтові слід же сподобатися, аж мабуть до оголеного стриптизу на жердині, ги. Так ото я й думаю, що Панасенкова злість отвєрґнутой дєвіци, ги, і засіла в неї у її мізках та в пам'яті... То до чого це я? Це такий вступ був. Далі - по суті.

Добрі люди скинули мені у приват посилання на сторінку у Фейсбуці де ця Панасенко верещить, як дівуля, якій обіцяли одружитися та не повели до РАЦСу. Замість того, щоб як то вимагає професійний фах журналістки (а Панасенко вже є головредом у Кам'янське.інфо) з'ясувати у свого колишнього "улюбленця" (в мене тобто) подробиці, ця Панасенко ледве не непритомніє від "позора такому адвокату", ну, тобто мені.

Гаразд, у чому ж річ? Є така Ульянова, яка дозволяє собі (поки що дозволяє, настане час, коли ми їм не дозволимо!), так от, Ульянова дозволяє собі принижувати Українську мову. "Не чіпайте руськомовних", мовляв. "Какая разніца какім язікомъ вспамінать Ґаладамор? Єсть украіноязічниє, каториє нє прізнают Ґаладамор. Я заплатіла налоґі і хачю, і буду разґаварівать на русскомъ языкє". Цю й подібну маячню наклацала на клавіятурі ця Ульянова.

Ну, я й відповів Ульяновій, що немає українськомовного українця, який би міг принижувати українців, заперечуючи Голодомор. І якщо, мовляв, такі десь почали проявлятися, то вони явно вивчили українську в кабінетах ФСБ і тепер здійснюють свою підривну діяльність вже нашою мовою. Ну, десь такий був між нами діялог на сторінці у Бориса Ковтонюка.

Так ця Ульянова мене... обізвала, виставивши паскудну картинку! Можете собі уявити?! Сепаратистська москальська наволоч і мерзота, мало того, що принижує Українську мову, так ще й принижує її захисника!

Ні, я не думаю, що ця Ульянова справді є професійною агенткою російських спецслужб. Туди, принаймні, дуреп не беруть. Коли я відповідав Ульяновій на сторінці в письменника Бориса Ковтонюка, то мав на увазі збірний образ подібних ульянових, як агентів Кремля і П'ятої колони Москви. От те, що до П'ятої колони Ульянова належить, то я й зараз це підтверджую!

Отож, я відповів Ульяновій на сторінці Ковтонюка (а власник сторінки видалив мою відповідь), а також Ульяновій у приват.

Слухайте, я справді, я серйозно вважаю, що ульянових треба вбивати!! Такі ульянови махали триколорами, зневажають досі "ваш тєлячій язікъ", такі ульянови тримали плакати "Путін, ввєді вайска!", саме такі ульянови є причиною нинішньої українсько-російської війни, бо послабили державу ізсередини і москалі із Путіним на чолі анексували Крим і залляли кров'ю Східний Донбас!!

Але хто нам дозволить зараз розстріляти П'яту колону Москви, як постріляв усю ворожу агентуру за Союзу Сталін? Права людини (ги, навіть не Нації!) там, Європа, США, Гаазький Трибунал там всякий...

Тому доводиться вбивати ворогів словами! Що я й зробив Ульяновій в приваті - я її морально вбив! А за першої ж нагоди - в Україні чи у світі - ми обов'язково проведемо "якименківську чистку" в Україні, щоб не смерділо в нас ульяновими!

Слава Нації! Смерть ворогам!

28 листопада 2017 року














НАРОДУ ПОТРІБНА ВІЙНА

НАРОДУ ПОТРІБНА ВІЙНА

Знаєте, коли я читав Гітлерів "Майн кампф" ("Моя боротьба"), то був вражений однією його ідеєю.

Майбутній вождь німецького народу та канцлер Третього райху Адольф Гітлер, сидячи в ув'язненні після невдалого заколоту 9 листопада 1923 року, продиктував своєму секретареві Рудольфові Гессу (а "Майн кампф" продиктовано Гітлером Гессові в тюрмі), що кожному поколінню німців потрібна своя війна. Тільки тоді, мовляв, онуки шануватимуть прожите життя своїх батьків-дідів та цінуватимуть їхні здобутки, якими користуються онуки. За буквальний текст не ручаюся, але з точки зору ідеї Гітлерова думка пояснюється приблизно саме так.

І от цю геніяльну Гітлерову тезу підтвердив спецпредставник Держдепартаменту (по нашому, Міністерства закордонних справ) США  Курт Волкер.

Даючи інтерв'ю пресі про вислід його перемовин з Владиславом Сурковим, помічником президента Росії, Волкер, зокрема, сказав:

"Ми маємо різні погляди на Україну та її перспективи. У випадку Росії, вони хочуть, щоб Україна стала дружньою до неї та проросійською, а також мала би такий уряд, з яким вони можуть співпрацювати. Однак, захопивши частину країни, вони зробили її прозахідною та більш націоналістичною - такою об’єднаною Україною, якою вона не була ніколи" (24tv.ua, 27.11.2017).

Ви можете собі уявити? Голодомори, Соловки, Гулаги і Сибіри, репресії, придушення культури й мови, обзивання хохлами (ще за Совка, коли хто пам'ятає), дисиденти, залізна завіса, суцільні совкові злидні, комуністична невдячнооплачувана праця, російщення, неможливість подорожувати світом тощо - це все ніяк не могло об'єднати наш народ, не могло переконати українців, що Росія - ворог, а росіяни (москалі) - ворожий народ, який хоче знищити українців та Україну...

І лише під час цієї українсько-російської війни українцям ніби полуда з очей спала! Все стало настільки очевидним, що нині мало хто засумнівається, що наш ворог - там, на північному сході!

Виходить, мав цілковиту рацію Гітлер-пророк:

"Кожне покоління народу мусить отримати свою війну!"
(©Адольф Гітлер).

27 листопада 2017 року