Перекласти (Translate)

08 травня 2018

ОБЛЯПАНА ТВАРЮКА НА ПЛАКАТІ

ОБЛЯПАНА ТВАРЮКА НА ПЛАКАТІ

На своїй сторінці у Фейсбуці я написав 28 квітня 2018 року допис "Тварюка на плакаті" (https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2040328855995330&id=100000547050920).
Мова йшла про Вілкулів плакат до 9 травня (м. Кам'янське, Дніпропетровська область, біля вул. Ніколенка, буд. 4).
У коментарях багато хто обурювався: "Чому ніхто тварюку не обляпає?!". Обляпали, панове! Дякуємо патріотам з С14.
"Слава УПА. С14" - написали патріоти.
І по пиці москворотої паскуди фарбою червоною два рази наляпали.
Я вірю, що настане час, коли червона фарба перетвориться на кров цих гадів, сук, тварюк, московських люзоблюдів вілкулів!

На світлинах, знімкував Андрій Якименко, м. Кам'янське, Дніпропетровська область:
1. Обляпана тварюка на плакаті, 05.05.2018.
2. Обляпана тварюка на плакаті, 05.05.2018.
3. Тварюка на плакаті, 28.04.2018.
4. Коментарі до допису за 28.04.2018.

08 травня 2018 року



У КРИМУ. ЩЕ ДО ВІЙНИ

У КРИМУ. ЩЕ ДО ВІЙНИ*


* допис 07.05.2014, Андрій Якименко, Фейсбук


Знов архівне. 12 липня 2013 року. Арабатська стрілка.

Це вже було на адміністративній території Автономної Республіки Крим.

Не доїхали до руїн фортеці Арабат (саме перед "материковим" Кримом) десь зо 20 км.

Архівний відеоролик у мене названо "Діалог двох мандрівників в Арабатському степу".

Назад до Генічеська - 70 км.

Знімав Богдан Якименко - син Андрія Якименка.

Тепер тут ворог, окупант, Росія.

КРИМ Є, БУВ І БУДЕ УКРАЇНСЬКИМ!


СОВОК І ЄГОВА

СОВОК І ЄГОВА

7 травня 2018 року, місто Дніпро (майбутній Січеслав). Простую центральним бульваром міста, Європейський бульвар називається. Стоять єговісти, на розкладці лежать їхні журнали "Пробудись" и "Сторожевая башня", всі російською. Єговісти не полюбляють, коли їх так називають, завжди виправляють: "Ми свідки Єгови!". Ну, то нехай. Проходжу повз і одна зі свідків цього бога, віком років за тридцять, гука мені: "Берите журналы!". Я підходжу, роздивляюся розкладку і кажу, що не бачу українською мовою. "Да есть, сейчас найду!", - заметушилася Та-хто-не-бачила-Єгови-але-свідчить-про-нього, ги. Порилася і каже: "Были на украинском языке, наверное, раздали... А вы верите в Егову?". "Ні, я вірю у живого бога - в Націю, бо Нація, то - бог! Я націоналіст", - відказую. "Значит, вы любите только украинцев, а другие народы надо уничтожить?", - верзе дурню брехлива свідок. "Відкиньте, врешті, совок, пані, з голови!", - кажу, - "Націоналісти люблять тільки українців, так, а от решта народів їм до сраки! Нехай кожен дбає сам за себе!". "Приходите, мы принесём журналы на украинском языке", - каже пані-із-совка. "Гаразд", - говорю, - "Як вас звати?". "Лиана", - каже молодиця. "Мене Андрій", - прощаюся і йду геть. І по дорозі думаю, як глибоко Совок - Союз Совіцький - вбив в казанки простому українцеві таку дурню, що мало й чверть століття для випалення мотлоху, накиданому комуністами...

08 травня 2018 року

ВОЛІЮ ТІЛЬКИ ТАК ЗУСТРІТИСЯ ))

ВОЛІЮ ТІЛЬКИ ТАК ЗУСТРІТИСЯ ))

ІСУСИ УКРАЇНИ

ІСУСИ УКРАЇНИ

Британські та ізраїльські науковці почаклували над сучасною наукою і виліпили справжні риси Христа-спасителя Ісуса. Не дуже привабливий, я скажу вам, образ... Нагадує Ісус якогось волоцюгу, може навіть цигана. І спробуйте це показати ревному християнинові! Заб'є як мамонта - цього "вчоного" зухвальця!

Але юдеї чи мусульмани навіть поглузують разом з науковцями над образом Христа Ісуса. Бо їхні Мойсей чи Мухаммад, звісно, кращі були люди на Землі! При тому, що Мойсей - то був нацист у Палестині, що наказував вирізувати навіть ворожих немовлят! А в Мухаммада був відсутній зуб іспереду і він арабською кострубато шепелявив, з присвистом співаючи аяти із Корану, а коли він усміхався, то беззуба чорнота всім кидалася дуже в очі.

Так само й Гітлер, Путін, Вілкул, Порошенко чи Бандера, несть їм числа! Всі вони мають прихильників чи ненависників. І кожен вірний може, справді, показати як красу свого пророка, так і ворожого "Ісуса" - фашистську вілкулівську вдачу антидержавного шакала.

Це все припинеться тільки тоді, коли хтось в політичній метушні лезом розітне горлянки всім ложним мухаммадам, мойсеям чи ісусам, лишившися єдиним і одним пророком Віри!

Тому ми, українці, мусимо всіх самозванців просто вбити! Морально чи фізично - неважливо. Чужий пророк-політик мусить вмерти! Тому шукаймо в ворогів їхні жахливі риси, образи, слова і вчинки - і поширюймо серед народу!

А свій пророк - святий! І той, хто зазіхне на його святість, буде визнаний єретиком! Ми не дозволимо нам в Україні мати декілька пророків. Хоч який би справжній образ мав би "наш Ісус", він є красень, бездоганний тілом чоловік, саме втілення Любови, Світла і Життя!

На світлинах (взято з інтернету):
Ісус християнський та Ісус науковий.

Знай.ua, 07.05.2018:
«Образ Спасителя, відомий кожному, створено великими живописцями Мікелянджелом, Рафаелем і Леонардом да Вінчі, і саме вони наділили Христа європейськими рисами, які характерні для італійців і греків. Проте в арабських і африканських країнах Спасителя часто зображують темношкірим.
Історики впевнені, що у світі домінує саме західноєвропейський образ, але все-таки є й інші варіянти, які залежать від культури художника, який показав світові свого Христа.
Згідно з церковною літературою, Ісус був цілковито "звичайною людиною" і "братом" людей. Враховуючи, що він був родом з міста Назарет, найімовірніше, що Ісуса мав близькосхідну зовнішність.
Британські науковці та ізраїльські археологи вирішили дізнатися справжній образ Ісуса. Також у дослідженні брав участь Ричард Нів, відомий своїми реконструкціями Олександра Великого (Македонського), Філіппа II Македонського та інших історичних особистостей.
Науковець Ричард Нів у процесі реконструкції портрета Ісуса працював з черепами з Єрусалиму, які належали сучасникам Ісуса. Провівши безліч досліджень, Нів установив яким могла бути форма черепа, як розташовувалися м'язи на обличчі, яка була форма губ, носа і очей.
Також у своїх дослідженнях учений задіяв малюнки, датовані 1-м століттям, а на них у Спасителя темні очі. Нів зазначив, що середній зріст семітів того часу був 155 см, а важили вони близько 50 кг».

08 травня 2018 року

РІК ТОМУ. ПЕРЕДБАЧЕННЯ СПРАВДИЛОСЯ

РІК ТОМУ. ПЕРЕДБАЧЕННЯ СПРАВДИЛОСЯ*

* допис 08.05.2015, Андрій Якименко, Фейсбук

Фейсбук нещодавно запровадив нову функцію - публікує вам у стрічку новин видиму лише для вас підбірку ваших Фейсбук-матеріялів (дописи, світлини тощо), що їх ви оприлюднили на своїй сторінці рік тому.
Цікава штука!
Інколи аж самому цікаво перечитати свої ж статті, щоб пригадати річної давности епоху.

От з моїх річної давности матеріялів мені видався напрочуд актуальний і правдивий аж донині один мій допис.

По-перше, мова йде про зміну старих назв на післяреволюційні. Ну, що ж, ПриватКоманда знов у халепіі! Не будуть Коломойські-Корбани-Філатови мислити, як українці! Їхнє теперішнє мекання про Днєпр (Філатова пропозиція), замість Січеслава, вже було припинено на перейменуванні площі Леніна у Дніпропетровську на Героїв Майдану.

І друге, вже пророче, - вже справдилося! Як я писав - ця влада Коломойського є тимчасова, каліф на час (за Іваном Франком).

Андрій Якименко, Фейсбук, 08 травня 2014 року:
«І ЗНОВ - ДНІПРОПЕТРОВСЬК
У Кіровограді центральна площа Кірова перейменована у Героїв Майдану.
І міняти не збираються.
У Дніпропетровську нинішнім очільникам ОДА муляє вже встановлена і проголошена міськрадою назва площа Героїв Майдану (замість центральної площі Леніна), хочуть знов перейменувати...
Оголосили навіть конкурс назви.
Не встигла укріпитися державність, як дехто з вумників чи недоумків її уже руйнують!
З цеглинок починається будівля.
Ідеологія - фундамент міцности держави!
Тому я стверджую: ця влада - тимчасова!
Заслуги на війні не діятимуть в мирний час!!».

ЗНАЙСЯ КІНЬ З КОНЕМ

ЗНАЙСЯ КІНЬ З КОНЕМ

«Н а т а л к а - В о з н о м у. У вас єсть пословиця: "Знайся кінь з конем, а віл з волом"; шукайте собі, добродію, в городі панночки; чи там трохи єсть суддівен, писарівен і гарних попівен? Любую вибирайте... Ось підіть лиш в неділю або в празник по Полтаві, то побачите таких гарних, що і розказати не можна.»
(Іван Котляревський, п'єса "Наталка Полтавка", 1819).

Га-га-га, я регочу до нестями! Народний депутат України Андрій Денисенко звинуватив... свого дружбана Борю Філатова, міського голову міста Дніпро (назва тимчасова, буде перейменовано на Січеслав), у зведенні на Андрюху (так його називає цей Боря, ги) наклепів у підготовці заворушень на 9 травня 2018 року у Дніпрі-місті!

Щоправда, Денисенко чи то з міркувань ложно втямленої ним політкоректности, чи, радше, з побоювань юдо-філатових репресій, прямо Борю Філатова не називає.

Андрій  Денисенко пише в себе на Фейсбуці: «Сьогодні, 7 травня 2018 року, ціла низка інтернет-ресурсів у ході явно спланованої інформаційної кампанії поширила матеріял, в якому свідомо перекручено мою позицію щодо відзначення 9 травня, викладену від 4 травня 2018 року на цій моїй сторінці, та стверджується про підготовку мною масових заворушень у Дніпрі. Зазначу, що інтернет-сайти "Дніпропетровська панорама" та "Горсовет", які поширили цю дезінформацію, є близькими до керівництва м. Дніпро.».

Га-га-га, Андрюхо! А якого біса ти знався з Корбаном, Коломойським та їхнім лизоблюдом Філатовим? Ага, грошики від Корбана у 2014 році платилися на Революцію? Ну, так для цієї юдо-діяспори Революція вже скінчилася давно, грошей для ґоїв більш не буде, ґої свою справу виконали, ґой Андрюха може іти геть!

А казали ж, попереджали ж тебе, Андрію, щоб не віддавався ти так пристрасно юдо-діяспорі Дніпропетровська! Скільки я статтей про це писав!.. Не послухався Якименка? То маєш!

Як там вигнаний з Росії блогер-журналіст, російський російськомовний українець Аркадій Бабченко про Росфедерацію писав? "Родина тебя кинет, сынок. Всегда!" (©Бабченко). Отак, Андрюхо, юди тебе кинули (чи, радше, киданули, ги) і це всі українці знали, що так буде!

Занапастив єси свою кар'єру у політиці, Андрюхо... "Знайся українець з українцем, жид з жидом!" (©Андрій Якименко) - це вже я тобі кажу, Андрію Денисенко, наш народний депутате...

На світлині (взято з інтернету, ~2014-2015 рік):
Дружба свиней із конем.
Зліва направо:
Купрій, нині народний депутат України,
Корбан, нині радник міського голови міста Дніпро,
Філатов, нині міський голова міста Дніпро,
Денисенко (найправіший), нині народний депутат України.

08 травня 2018 року