Перекласти (Translate)

08 травня 2018

ІСУСИ УКРАЇНИ

ІСУСИ УКРАЇНИ

Британські та ізраїльські науковці почаклували над сучасною наукою і виліпили справжні риси Христа-спасителя Ісуса. Не дуже привабливий, я скажу вам, образ... Нагадує Ісус якогось волоцюгу, може навіть цигана. І спробуйте це показати ревному християнинові! Заб'є як мамонта - цього "вчоного" зухвальця!

Але юдеї чи мусульмани навіть поглузують разом з науковцями над образом Христа Ісуса. Бо їхні Мойсей чи Мухаммад, звісно, кращі були люди на Землі! При тому, що Мойсей - то був нацист у Палестині, що наказував вирізувати навіть ворожих немовлят! А в Мухаммада був відсутній зуб іспереду і він арабською кострубато шепелявив, з присвистом співаючи аяти із Корану, а коли він усміхався, то беззуба чорнота всім кидалася дуже в очі.

Так само й Гітлер, Путін, Вілкул, Порошенко чи Бандера, несть їм числа! Всі вони мають прихильників чи ненависників. І кожен вірний може, справді, показати як красу свого пророка, так і ворожого "Ісуса" - фашистську вілкулівську вдачу антидержавного шакала.

Це все припинеться тільки тоді, коли хтось в політичній метушні лезом розітне горлянки всім ложним мухаммадам, мойсеям чи ісусам, лишившися єдиним і одним пророком Віри!

Тому ми, українці, мусимо всіх самозванців просто вбити! Морально чи фізично - неважливо. Чужий пророк-політик мусить вмерти! Тому шукаймо в ворогів їхні жахливі риси, образи, слова і вчинки - і поширюймо серед народу!

А свій пророк - святий! І той, хто зазіхне на його святість, буде визнаний єретиком! Ми не дозволимо нам в Україні мати декілька пророків. Хоч який би справжній образ мав би "наш Ісус", він є красень, бездоганний тілом чоловік, саме втілення Любови, Світла і Життя!

На світлинах (взято з інтернету):
Ісус християнський та Ісус науковий.

Знай.ua, 07.05.2018:
«Образ Спасителя, відомий кожному, створено великими живописцями Мікелянджелом, Рафаелем і Леонардом да Вінчі, і саме вони наділили Христа європейськими рисами, які характерні для італійців і греків. Проте в арабських і африканських країнах Спасителя часто зображують темношкірим.
Історики впевнені, що у світі домінує саме західноєвропейський образ, але все-таки є й інші варіянти, які залежать від культури художника, який показав світові свого Христа.
Згідно з церковною літературою, Ісус був цілковито "звичайною людиною" і "братом" людей. Враховуючи, що він був родом з міста Назарет, найімовірніше, що Ісуса мав близькосхідну зовнішність.
Британські науковці та ізраїльські археологи вирішили дізнатися справжній образ Ісуса. Також у дослідженні брав участь Ричард Нів, відомий своїми реконструкціями Олександра Великого (Македонського), Філіппа II Македонського та інших історичних особистостей.
Науковець Ричард Нів у процесі реконструкції портрета Ісуса працював з черепами з Єрусалиму, які належали сучасникам Ісуса. Провівши безліч досліджень, Нів установив яким могла бути форма черепа, як розташовувалися м'язи на обличчі, яка була форма губ, носа і очей.
Також у своїх дослідженнях учений задіяв малюнки, датовані 1-м століттям, а на них у Спасителя темні очі. Нів зазначив, що середній зріст семітів того часу був 155 см, а важили вони близько 50 кг».

08 травня 2018 року

Немає коментарів:

Дописати коментар

Прокоментувати допис: