Перекласти (Translate)

21 травня 2018

КАМ'ЯНСЬКЕ. ГРЕБЛЕЮ НА ЛІВИЙ БЕРЕГ

КАМ'ЯНСЬКЕ. ГРЕБЛЕЮ НА ЛІВИЙ БЕРЕГ

На Кам'янській греблі я не був, мабуть, років зо 38-40. Нині мені 53, тобто десь востаннє я переїхав греблею десь у 15-річному віці. Ну, хіба ще пару разів потім ще їздив на Лівий берег тоді ще Дніпродзержинська, але вже й забув коли.

Запам'яталася мені гребля тим, що то була єдина дорога з Правобережжя Дніпродзержинська на Лівобережжя. Того чудового й широкого мосту, який нині маємо і який збудовано на початку-середині 1990 років за активної ініціятиви тодішнього представника президента України у Дніпропетровській області Павла Лазаренка, ще не було. Тепер на Лівий берег Кам'янського через ріку Дніпро я завжди їду Лазаренковим мостом. Дуже зручно, дуже швидко. Але 19 травня 2018 року, як ми з дружиною Наталкою Якименко їхали на Лівий берег Кам'янського у справах, Лазаренків міст було перекрито поліцією, бо на мосту нібито проводилися якісь роверні (велосипедні) спортивні перегони.

Тому ми поїхали на Кам'янське лівобережжя через Кам'янську греблю, на якій я не був майже чотири десятки років...

На ролику:
Кам'янською греблею на лівий берег Дніпра, м. Кам'янське, Дніпропетровська область, ріка Дніпро, Кам'янське водоймище (водосховище), 19.05.2018.
Фільмує Наталка Якименко (дружина Андрія Якименка), кермує автівкою та репортажує Андрій Якименко.
Вага ролика: ~630 МБ.
Тривалість: 9 хв. 10 с.

21 травня 2018 року