Перекласти (Translate)

24 травня 2015

ХРЄНЬ-TV або ПУТІНСЬКИЙ ОПІУМ ДЛЯ НАРОДУ

ХРЄНЬ-TV або ПУТІНСЬКИЙ ОПІУМ ДЛЯ НАРОДУ

Останнім часом лавиноподібно збільшилася кількість публікацій у ЗМІ (інтернет, радіо, телебачення, друковані видання) з матеріялами від астрологів, хіромантів, уфологів, пророкувальників та інших лєкарєй душъ вашіхъ.
Не скажу, що подібних псевдонаукових помий раніше бракувало.
Просто, раніше цього не було забагато.
За радянщини це було неможливо, що, до речі, я відношу до окремих позитивних учинків комуноСовітів.
Як завалилися Совіти, з руїн колишньої держави на білий світ почали вилазити, мов черв'яки після дощу, усілякі віщуни-віщунки з пророцтвами на кшталт "Истинно говорю вам: Земля налетит на Небесную ось!" (к/ф "Собачье сердце").
Усі астропрогнози та УФО-контакти у ЗМІ - це продукт Росії.
Що, до речі, не виправдовує українські телеканали, які перепоширюють у нас усю цю маячню.
Наприклад, у Дніпропетровську на хворобу астрологів і хіромантів тяжко занедужав, і то вже давно, 34-й канал місцевого телебачення.
Усім відому Анну Чапман - російську секс-шпигунку у США (добувала розвіддані у ліжку безлічі американських державних мужів, один навіть признався, що Чапман просто була ненаситна - могла годинами займатися любощами), яку було викрито американською спецслужбою, було витурено із США на Родіну - в Росію.
Президент Путін Анну Чапман, до речі, нагородив орденом за вдалі секс-звитяги (офіційно це звучало як за виконання особливо важливих спеціяльних завдань за кордоном) і задумався: А куди б її тепер працевлаштувати?
Ну, як ви вважаєте, куди можна працевлаштувати викриту шпигунку?
Правильно, у відділ путлер-пропаганди!
Чапман тепер на російському ТБ веде телепередачі про всякі УФО-контакти, позаземні цивілізації, сенсорні поля (ну, встроми посеред поля зламану паличку - а це увімкне "сенсорні поля" - і врожай злетить у разів десять! ги-ги, а поливати саджанці водою не пробували, москалі?).
"Я розкрию вам усі таємниці!", - скрививши губи у презирливу посмішку, обіцяє тепер Чапман з телеекрану REN-TV.
Коли хто скаже, що все це - масове поширення російськими ЗМІ відьомської теорії і практики - є "свободою самовираження і свободою совісти і думки", то нехай задумається над причинами фактичного злиття двох "відокремлених" влад у Росії - світської (президент, держдума) і релігійної (московський псевдохристиянський патріярхат).
Путінська пропаганда діє!
І не обов'язково затьмарити і так грішні душі москалів кісільовським "ядерним пилом".
Можна і мріями про позаземні цивілізації (земну ж цивілізацію вони ніяк побудувати не годні!), про "межпланетный шахматный турнир" у Васюках (Остап Бендер з "12-ти стільців" Ільфа і Петрова).
Або можна абракадабру зі збитого у налаштуваннях принтера видати за крик про допомогу із самої планети Нібіру.
Ролик від REN-TV, що його пропоную до перегляду, було опубліковано ще 15 березня 2010 року (а самі "події" з "контактером" відбулися ще у 2006 році), але він і досі є актуальним прикладом як земні проблеми росіян путлерівські "зелені чоловічки" (у розумінні не "ввічливих", а "інопланетних", що сидять у Кремлі) вдало заміщують проблемами позаземними.
І, до речі, саме з дати першої публікації "аналізу" послання цього "контактера" (2010 рік, а "контакт" навіть відбувся ще у 2006 році) можемо зробити висновок "коли починався Крим і Донбас" у мізках простого російського обивателя.
У кожному жарті - лише частина жарту.
Саме тому серйозність висновків "контактера" з цього Ютюб-ролика і серйозність коментаря позакадрового авторського голосу сприймаймо як і належить - з неземним почуттям гумору!
Посміймось разом з хРєНь-TV та Путлер-опіуму для російського народу!

P.S. Коментарі глядачів до ролика - то окремий і додатковий заряд веселого настрою!

REN-TV. Фантастика под грифом Секретно: НЛО из принтера.: http://youtu.be/RirqnBUQTEU

24 травня 2015 року

ПРО ЖІНОК

ПРО ЖІНОК

Напевне, кожен чоловік погодиться з Бі Бі Кінґом:

"Якби не було жінок, я б не хотів бути на цій планеті".

Бі Бі Кінґ, американський музика, король блюзу, помер 14 травня 2015 року о 21 год. 40 хв. уві сні, як і хотів померти уві сні.
Цитата з його життєписної книги 2009 року.

24 травня 2015 року