Перекласти (Translate)

16 грудня 2017

Я - СІОНІСТ!

Я - СІОНІСТ*

* допис 16 грудня 2014 року, Андрій Якименко, Фейсбук

16 грудня 1991 року Організація Об'єднаних Націй скасовує свою резолюцію 1975 року про визначення сіонізму різновидом расизму.
На сьогодні сіонізм у юридичному плані не є осуджуваною ідеологією на міжнародному рівні.
Сіонізм - жидівський національний рух, метою якого є об'єднання та відродження жидівського народу на його біблійно-історичній батьківщині - в Ізраїлі, Палестина (Близький Схід).
Якщо виходити з ідеї зібрати всіх жидів світу (включно з Україною) на історичному Сіоні, в сучасному Ізраїлі, як це проповідують сіоністи, тоді я є запеклий сіоніст!

ФАШИСТ ПРО УКРАЇНУ або Я - ФАШИСТ!

ФАШИСТ ПРО УКРАЇНУ або Я - ФАШИСТ!

* допис 16 грудня 2014 року, Андрій Якименко, Фейсбук ї

У 1919 році Беніто Муссоліні ще був журналістом. Фашистом офіційно він став згодом, як очолив італійську партію фашистів. Але Муссоліні завжди був фашистом. Це як би сказати, що Степан Бандера завжди був бандерівцем. Адже це буде правдою для них обох - для Муссоліні-фашиста і Бандери-бандерівця!

Майже сто років тому, 6 вересня 1919 року, у час, коли Україна знемагала у війні з Росією, фашистський журналіст Беніто Муссоліні у щоденнику  "Народ Італії"  (Il Popolo d'Italia) писав:

"Не було народу, який бився б із більшою вірою за свою волю. Не було народу, щоб у таких жахливих умовах так боровся за своє право життя, за свою незалежність. Загрожений ненаситністю інших, збаламучений панрусизмом, без зброї, без засобів, самітний, під недовірливими поглядами всієї Европи український нарід визволяє свої землі від большевицької зарази і відбирає свою столицю. Вільні народи зворушені могутністю цих боїв, хоч їхні уряди вдають, мов не бачать змагань цього народу. Українці не лиш боронять себе, а й цілу Европу".

Якщо все це про українську війну з Росією писав фашист, тоді і я - фашист!

Беніто Муссоліні про війну з Росією
Новини Івано-Франківськ
http://styknews.info/node/24602

ДИКУНИ

ДИКУНИ*

* допис 16 грудня 2014 року, Андрій Якименко, Фейсбук

16 грудня 1696 року існуюча на той час у далеких азійських холодних болотистих лісах нікому невідома держава Московія (тепер Російська Федерація) зорганізувала Велике посольство - першу (!) дипломатичну місію до Європи.

Посли були у дивних каптанах з довгими рукавами до долу з отворами для рук ("нєхай смєрди работають, засукавши рукави!") і всі - неголені, з цапоподібними неохайними і брудними бородами на тупих москальських пиках.

На той час усе чоловіче населення Європи (також - в Україні) голило свої обличчя, а коли й лишав хто свою "рослинність", то перукарським способом охайно впорядковував лице - згадаймо хоча б Христофора Колумба, який за майже двіста років до Великого Московського посольства відкрив у 1498 році Америку (московити тоді не плавали морями і не мали свого флоту).

Мова московитська, тоді ще не накинута українцям, була якась гостра, груба й чудернацька: всі московити какали (казали "как?" замість "як?") і штокали (казали "што?" замість "що?") - ну, як нині тупо штокає у тупо мекає на кожне розумне до нього запитання прославлений "прєдсєдатель Новоросії", колишній український нардеп, а тепер сепаратист і злочинець Олег Царьов.

До речі, українська народна назва "кацап" пішла саме тоді, як українці (на той час - русини, руські) безпосередньо стикнулися з московитами. Московити мали козлячі бороди (як цап), а м'яке українське "як" було для сміху замінено на московитське "как", звідси й вийшло - какцап, у подальшому "к" було зредуковано, а слово перетворене за законом мелодійности української мови у кацап.

НАВІТЬ НЕ ЗАПЕРЕЧИШ БРЕХНІ...

НАВІТЬ НЕ ЗАПЕРЕЧИШ БРЕХНІ...