Перекласти (Translate)

12 червня 2017

А БЕЗВІЗ І ДОСІ ТАМ... 2010-2017 ))

А БЕЗВІЗ І ДОСІ ТАМ... 2010-2017 ))

ЛЕВЕЛ ЗА ЛЕВЕЛОМ ))

ЛЕВЕЛ ЗА ЛЕВЕЛОМ ))


КОСМОНАВТ

КОСМОНАВТ

Це наш міський голова Боря-Космонавт. Він же за паспортом Борісъ Альбєртовічъ Філатовъ. Місто Січеслав, що тимчасово називається Дніпро. Твердий знак (ъ) у Його імені указує, що Боря-Космонавт є провідником російства в українському місті Січеславі.

Але чому він Космонавт? Бо скоро він летить у космос. Не жартую. Боря в нас - космічний турыст, ги. За те, щоб з космосу поглянути на "мразєй, вошей і дєшовок", тобто на нас з вами, Боря заплатив багато років тому аж 200 тисяч зелених долярів якійсь американській фірмі. І розтрубив про свої мандри на ввесь світ!

Мандрів, звісно, не було. Але Боря розтрубив. Така в нього вдача. Як у Манілова (повість "Мертві душі" Гоголя). Вдача марно мріяти, розказувати нездійсненні казочки... А хто сказав, що обіцяне виконують?

Але то таке. Пусте! Головне, що Боря вже давно проговорився, що "американська медична бюрократія" його не пускає до космосу. Але Боря бюрократію здолає! От, долає кілька років вже...

Та мені здається, що наш Боря ніколи в космосі не буде. Ото американцям треба мороки з космонавтом з перевищенням ваги! Ще, бува, тиск підніметься, задушить серцева задишка...

Так і не здійсниться мрія із дитинства Борі-Космонавта...

... А руханка, до речі, річ корисна!

На світлині:
Боря Філатов, міський голова, місто Дніпро.
Світлину взято з Інстаграму Бориного ворога та опонента - народного депутата України Віталія Купрія.

12 червня 2017 року

СТАЛІНСЬКА МЕТОДА ПО-ПУТІНСЬКИ

СТАЛІНСЬКА МЕТОДА ПО-ПУТІНСЬКИ

Сталін не визнав міжнародних законів ведення війни, що їх світове суспільство прийняло після Першої Світової війни. Тому в німецьких концтаборах військовополоненим французам, англійцям, югославам тощо через Червоний Хрест ішли посилки з одягом, взуттям, питвом-їдлом, навіть листи від рідних. І це допомогло вижити багатьом концтабірникам.

Крім радянців. Совітські військовополонені зневажалися німецькою табірною адміністрацією. І мали на це законне право! Адже Радянський Союз не прийняв гуманних законів ведення війни. Я вже не кажу, що всіх, хто потрапив до полону, на батьківщині було оголошено зрадниками!

Таку ж сталінську методу запровадив Путін. Він не визнаЄ, що його армія воює на Донбасі. Значить, його "добровольці" - то звичайнісінькі бандити! І хоча Радянський Союз (після його розпаду - Росія) приєднався до Женевської Конвенції 1949 року (оновлено Конвенцію було після Другої Світової війни) про правила ведення війни та ставлення до військовополонених, для Путіна всі "іхтамнєти" - є пил дорожній, гній та "баби нарожают" (©Жуков).

Тому, москалики, ніякої Конвенції для вас не буде! Звертайтеся до Путіна. Нехай він пояснить - чому!

12 червня 2017 року

ВІДПОВІДЬ РОБАКУ

ВІДПОВІДЬ РОБАКУ

Андрій Якименко, 18 травня 2017 р, Фейсбук-коментар:

"Руслане Робак, то твоє совкове діло чим вважати Гітлера. Він мав багато помилок у війні й політиці. І головна - що не оголосив на ввесь світ, що визволяє підсовітські народи з-під комуністичного ярма. Так, оголосив (листівки там, інше, але практично не втілював). Так, він ішов Європою як Визволитель. Його так на Західній Україні і зустрічали: квіти, радість. Андрій Мельник, керівник ОУН(м) готувався на керівника України (обрізаної території, без Криму і т.д. - окрема тема). Словакам Гітлер дав державність. Невідомо, що було б за Гітлера в разі його перемоги. Можливо, той же європейський, трохи змінений світ, як нині, але німецькомовний. Ну, то таке. Майбутнім історикам ще багато роботи на цій ниві. Але пишу-згадую я цю особу в себе на сторінці (хто читає, підтвердить) як ІДЕОЛОГА. Тому, що його націонал-соціялізм і практичне його втілення у Німеччині зразка 1933-1939 (до 2СВ), - має бути взірцем кожного Народу, хто хоче стати Великою Нацією! А Путіна не рівняй до Гітлера. Так, деякі їхні практики схожі. Але після Путіна не лишиться ніякої ідеології, ніякої нової ідеї. Після Гітлера - уже лишилося! Тому у Гітлера ми, українці, мусимо взяти усе позитивне, відкинути ненаше, практично-провальне, та будувати свою Велику Україну!"

18 травня 2017 року

БАНДИТ НІКОЛИ НЕ БУДЕ ГЕРОЄМ!

БАНДИТ НІКОЛИ НЕ БУДЕ ГЕРОЄМ! *

* допис 06 травня 2015 року, Андрій Якименко, Фейсбук

Спільнота на ВКонтакте, що позиціонує себе патріотичною, "Українська дивізія | АЗОВ" збурює незміцнілі уми українців ФСБ-вкидами.

"Вбитий під час затримання в Києві так званий "бандит" був бійцем "Азову". Хлопець мав нагороду, за захист України. А тепер, Аваков та вся мєнтовська шобла почала гнобити бійців полку, тепер шеврон "Азов" — то як тавро.
Мусори вбили Героя України, котрий покарав беркут, тих, що проламували голови та калічили людей на Майдані. Сім'ям виблядків вже видали ордени на хати, бо то ж жертви. Ім'я бійця змішають з брудом.
Вічна пам'ять Герою!", - цинічно пише "Українська" дивізія | АЗОВ про убитого злочинця і грабіжника із банди, що після пограбування АЗС убила двох міліціонерів.

Не буду розводитися щодо "патріотичности " сторінки.
Варто поглянути лише на цю статтю, як Рука Москви полізе з кожного рядка!

Нехай грабіжник і служив в "Азові", нехай мав якусь нагороду, медалю (ги, звідки агент ФСБ, що виваляв свій опус, взяв, що вбитий бандит є Героєм України? Героя України присвоює своїм указом лише президент!), - це що, надає право на бандитизм і вбивство?

І скільки вже можна нам товкти про мєнтів, мусорів, мєнтовське шобло?
Беркут був "мусорським", Революцію здійснили - і нові правоохоронців - теж "мусора"?!
Відчуваю, як путінські спецслужби потирають руки від задоволення, що вносять розбрат в українське суспільство!

Як відповідь ФСБ-агентам зі "сторінки Азова" (а чи знає справжній "Азов" про цю сторінку?), а також для розтлумачення події слабим на розум українцям - наводжу мій коментар до цієї статті агента ФСБ.

Андрій Якименко (мій коментар, якого видалили, курви, і вже мене заблокували!):
- Не грабував би - не був би вбитий "герой" України. Сталін фронтовиків із банд теж пересаджав і на Сибір на лісоповали посилав. К/ф "Место встречи изменить нельзя" добре це показав. Тому увесь лемент "убілі ґєроя!" - це кремлядський вкид мислевірусів проти України!

А на цинічний вигук зі статті "Вічна пам'ять Герою!", що фактично означає "Вічна пам'ять Бандиту!", є лише одна-єдина відповідь:

Бандит ніколи не буде героєм!

http://vk.com/wall-67330230_34188

05 травня 2015 року

СРАТИ БУДЕТЕ В РОСІЇ!

СРАТИ БУДЕТЕ В РОСІЇ! *

* допис 06 травня 2015 року, Андрій Якименко, Фейсбук

Найліпший Путінів кримський друг, байкер Залдостанов на кликуху Хірург, проявив усі свої якості російського бидла.

Маючи на меті порозкидати дорогою до німецького Берліна своє лайно територією Польщі та Німеччини під час байкерського походу "На Берлін!", Хірург придумав "жест задобрення".
На смоленському меморіялі Катинь, що вшановує пам'ять розстріляних москалями десятків тисяч польських офіцерів, Хірург із байкерами поклали квіти і вінки.
Але цей цинічний і нещирий "підкуп" не подіяв, смердючих байкерів з "Нічних вовків" не допустили до Європи, Польща завернула їх назад.

І що вчинив Хірург, щоб "відплатити" польським "друзям"?
Поїхав до Катині, розкидав свої ж квіти і вінки, насцяв і насрав на меморіял...

Отака є "дружба" в москалів.
Якщо не пустиш його срати у твоїй вітальні, він назле тобі обкаляє могилку твоїх рідних...

Геть російське бидло за Урал!

Зі статті:
«После того, как польские пограничники не пропустили через границу участников мотопробега «На Берлин» членов байкерского клуба «Ночные волки», они вернулись в Смоленскую область к мемориалу «Катынь», где разбросали возложенные ими вчера к памятнику цветы и венки.

Члены байкерского клуба в знак протеста сплясали на мемориале, установленном в честь польских офицеров, лезгинку, а также наплевали, нассали и насрали на надгробные плиты и кресты.

Следственный комитет Российской Федерации возбудил уголовное дело в отношении польских пограничников по факту незаконного недопущения на территорию иностранного государства российских мотоциклистов.

По словам главы ведомства Александра Бастрыкина, он берет под личный контроль это вопиющее преступление, совершенное в преддверии праздника Победы над фашистами. Польским пограничникам грозит от двух до трех лет лишения свободы.»

А щодо "правосуддя" у Росії, то проявилось воно дуже "справедливо".
Замість того, щоб ув'язнити байкерів за осквернення могил, кримінальну справу розпочато проти польських прикордонників, які не допустили до Європи сирунів!

Кому потрібні такі "друзі"?
Європа їм відверто пику натовкла: Срати будете в Росії!

http://glavpost.com/post/27apr2015/blogs/28222-igor-ponochevnyy-polskim-pogranichnikam-grozit-ot-dvuh-do-treh-let-lisheniya-svobody.html

28 квітня 2015 року

ПЕТРУХА ТОВАРІЩА КОЛОМОЙСЬКОГО

ПЕТРУХА ТОВАРІЩА КОЛОМОЙСЬКОГО *

* допис 07 травня 2015 року, Андрій Якименко, Фейсбук

Багато хто й досі пам'ятає радянський популярний комедійно-серйозний пропагандистський бойовик "Белое солнце пустыни" ("Біле сонце пустелі") про події 1920-х років: громадянська війна в Росії після скинення царя і Тимчасового уряду.
Сюжет розвивається навколо теми врятування гарему жінок від їхнього страшного колишнього чоловіка Абдулли, ватажка бандитів, котрий перед утечею Каспієм за кордон із награбованим майном вирішив убити весь гарем, щоб не дістався іншим мужчинам.
Гарем був урятований красноармійцем товаріщем Суховим.
А товаріщу Сухову допомагав молодий і недосвідчений, гормонально переповнений і сексуально стурбований (пам'ятаєте: "Гюльчатай, открой личико!"?) красноармієць Петруха.
Петруха через свою парубоцьку зацікавленість до молоденьких осіб протилежної статі, на жаль, загинув: його заколов багнетом Абдулла, котрий через недогляд Петрухи втік з-під варти.

Є такий один народний депутат України з Дніпропетровська, що мені нагадує цього Петруху.
Це депутат Верховної Ради Андрій Денисенко.
Взагалі-то Денисенко, так би мовити, є Андрюха, як його зверхньо полюбляє називати ще один дніпропетровець і народний депутат Борис Філатов.
Але, крім збігу звукоряду Андрюха-Петруха, Андрій Денисенко своєю політичною поведінкою все своє громадське життя нагадує цього Петруху на побігеньках у товаріща Сухова чи то пак тепер Коломойського. І політичний кінець цього нардепа Петрухи Денисенка, здається, буде таким самим, як у фільмі: безславна жалюгідна політична смерть - через свою ж дурість, звісно.
А Абдулла буде на свободі...

Читаю статтю про Андрія Денисенка-тушку, а перед очима постає негативний герой з фільму - Петруха товаріща Сухова.

"Первые "тушки" нового созыва.
Уже мало кто помнит, откуда пошел термин "тушки" – такое ощущение, что он существовал в украинском политикуме постоянно. На самом деле, первым такого звания удостоился одиозный экс-депутат от БЮТ Игорь Рыбаков, который вышел из коалиции в 2008-м году «для улучшения жизни людей в стране» и принялся разоблачать бывших соратников. Тогда в коалиции депутатов было, что называется, "впритык", и каждый штык был на счету. И пошло-поехало – депутаты стали менять фракции и группы как перчатки, естественно, под самыми благими и государственническими лозунгами. Сам Рыбаков позже стал своеобразным коллекционером "тушек", скупая их в свою группу оптом и в розницу и торгуя их голосами с теми, кто больше предложит.

Если вспомнить, что в предыдущем созыве первые "тушки" появились в первый же день работы парламента (отец и сын Табаловы), то нынешний парламент еще долго держался. Только в феврале из фракции Радикальной партии был исключен скандальный комбат Сергей Мельничук, который тут же "нашел себя" в группе "Воля народа" олигарха Игоря Еремеева. Но до последнего времени это был единичный случай. Пока 7 апреля из фракции "Блока Порошенко" не вышло сразу четверо депутатов – Андрей Денисенко, Виталий Куприй, Александр Дубинин и Валентин Дидыч.

Из этого квартета наиболее видным и раскрученным является Денисенко, хотя именно в парламенте он пока ничем не запомнился, даже ни разу не выступив с трибуны. Активист Майдана с магической маркой "Правого сектора" под покровительством Игоря Коломойского без особого труда выиграл округ в Днепропетровске. Причем далеко не факт, что он победил бы, если бы не баллотировался от популярного на тот момент "Блока Порошенко".

Вообще в своей партийной идентификации Денисенко давно запутался. Так, он возглавлял Днепропетровскую городскую организацию "Реформы и порядок", пока не поссорился с однопартийцами.

Затем создал общественное движение ГРАД ("Гражданский актив Днепропетровска"), которое под звонкими лозунгами помогало самым разным людям в решении их проблем, зачастую на ровном месте надувая PR-пузырь. В 2010 году Андрей Денисенко безуспешно баллотировался на должность мэра Днепропетровска от политической партии "За Украину!". Дальше в карьере Денисенко были "Свобода", "Правый сектор" и, наконец, "Блок Порошенко".

Так что то, что и с БПП его надолго не хватило, неудивительно. Денисенко пожаловался на сложную иерархию во фракции, "восстановление авторитаризма" и предрек БПП скорую кончину. Но главным мотивом выхода его из фракции (как и всех остальных из этого квартета) была отнюдь не невозможность самореализации.

"Последней каплей для меня, конечно, была кампания "травли" со стороны президентской команды в отношении бывшего руководства Днепропетровской государственной администрации и некоторых депутатов, как это ни парадоксально, от БПП", – честно признается Денисенко. Так уж совпало, что "последняя капля" капнула как раз в тот момент, когда государство решило прикрыть схемы Игоря Коломойского в нефтяном бизнесе и заставить "Укрнафту" платить дивиденды государству. Этот скандал был у всех на слуху и до сих пор отнюдь не разрешен, но как минимум на людях олигарх и Президент подписали мировую. Но "своих" депутатов Коломойский решил все же из президентской фракции выдернуть. Тем более что они заявили о своем желании сбежать из фракции еще до того, как конфликт был если и не прекращен, то заморожен.

..."Политическое будущее депутатов-перебежчиков выглядит достаточно печальным, – комментирует перспективы дальнейшей политической карьеры парламентских "тушек" политолог Вадим Карасев. – Новая волна перебежчиков в Верховной Раде вряд ли сделала это по политическим мотивам или после глубоких консультаций с избирателями. Рейтинги Петра Порошенко и его политической силы в Днепропетровской области являются самыми высокими, поэтому депутатам выходить из его фракции нет никакой электоральной логики. Очевидно, это больше демонстрирует их зависимость от олигархической группы, которая в то время была в острой стадии конфликта с Президентом.

Политолог говорит, что теперь этим депутатам придется как-то объяснять избирателям свой выход из пропрезидентской фракции, в которой еще месяц назад их все устраивало: "Причем, олигарх с Президентом еще могут помириться, а вот депутатов обратно во фракцию не примут, да и другие нормальные фракции не приветствуют тушек в своих рядах. Конечно, депутатам-перебежчикам будет чрезвычайно трудно и даже невозможно избраться на том же округе в следующий раз. Хотя в цивилизованных странах в таких случаях парламентарии сдают мандат".

Но это, к сожалению, пока не в украинских традициях."

Мандата народного обранця Андрюха-Петруха Денисенко, звісно, здавати не стане.
Переповнена політичними гормонами його молодеча душа і совість цього не дозволить.
І ще цього не дозволить йому зробити його командир - товаріщ Сухов-Коломойський.
Е-е-х, і не заздрю ж твоїй долі, Петрухо товаріща Коломойського!..

http://politica-ua.com/pervye-tushki-novogo-sozyva/

11 квітня 2015 року

ЯРОШ ГРАЄТЬСЯ У СОЛДАТИКИ. І ЗАБУВ ПРО ДОЛЮ РЕМА

ЯРОШ ГРАЄТЬСЯ В СОЛДАТИКИ. І ЗАБУВ ПРО ДОЛЮ РЕМА *

* допис 06 травня 2015 року, Андрій Якименко, Фейсбук

Поки агресор готується до повномасштабного наступу на Україну, народний депутат України і голова Правого Сектора Дмитро Ярош продовжує гратися у солдатики.

Усі добровольчі батальйони вже легалізовано у лавах Збройних Сил України або Національної Гвардії України, бійцям надано відповідний статус, зброю, амуніцію, на них поширено все військове та соціальне законодавство щодо військовослужбовців тощо.
Але Ярош тримає людей, що вірять йому, з Добровольчого Українського Корпусу Правого Сектора, як заручників його махновства.

«Российская армия готова перейти в полномасштабное наступление после 9-го мая. Стратеги в Ростове видимо рассчитывают наступать одновременно по нескольким направлениям, для чего только на территории Донбасса они сконцентрировали более 700 танков, болеее 500 артисистем, около 130 систем ПВО, не менее 50 000 российский военных и наемников.

Об этом говорят многочисленные источники, в том числе и разведка стран НАТО. Кремль впервые планирует применить авиацию, для чего несколько дней назад началась ее переброска тактическими группами в виде вертолетных пар.»

Але Ярошів ДУК ПС має своє - особливе - бачення перед лицем агресії.

«Правий сектор” оперативно повідомляє, що за достовірною інформацією влада готує масштабну провокацію (???) проти добровольців.»

Командир Добровольчого Українського Корпусу Правого Сектора Андрій Стемпіцький-"Летун" взагалі надумано і брехливо звинуватив державну владу України у співпраці з ворогом, закликав не виконувати законних наказів державної влади і звернувся до командирів батальйонів з колишніх добровольців, котрих уже легалізовано у ЗСУ, прийти зі своєю зброєю і повстати проти державної влади України так само, як і проти Російського агресора...

«...Влада, переслідуючи свої меркантильні інтереси (???) і незрозумілі домовленості з ворогом (???), намагається руками простих солдатів Збройних Сил знищити Добровольчий Український Корпус Правого сектора. Сьогодні, 28 квітня, особовим складом 25-ї і 95-ї бригад ЗСУ було оточено базу 5 Окремого Батальйону ДУК ПС, навколо виставлені блок-пости, підтягнута важка техніка.
...Я звертаюсь до командирів і бійців Збройних Сил України із закликом не виконувати злочинні накази (???) командування.
...Комбати Добровольчих батальйонів!
... Добровольчий Український Корпус розраховує на вас: на вашу підтримку, розуміння, на ваше вірне плече, міцну руку й братню зброю.
Станьмо разом проти злочинних наказів влади так, як стоїмо проти зовнішнього ворога!»

Деякі коментатори-йолопи взагалі всю цю ситуацію вважають аналогією з 1918 роком, коли Центральна Рада УНР на чолі з Михайлом Грушевським розпустила 300-тисячну українську армію...

Не розуміти, що УНР розпустила армію, а Україна, навпаки, армію будує майже з нуля та пропонує ДУК ПС влитися до лав ЗСУ і не допустить існування незаконних озброєних людей, якими досі є бійці ДУК ПС, може, справді, або йолоп, або ворог.

Тому, коли Ярош, Стемпіцькій, бійці ДУК ПС, відмовившися скласти зброю, не увіллються до державних збройних формувань, ніхто не буде розбиратися чи вони бовдури, чи дурбецали.

Їх буде знищено як ворога, як членів незаконних збройних формувань!

Яроше, згадай про долю Рема!

Новини ДУК
http://sectorpravdy.com/novyny-duk/twitter

http://vk.com/wall-67155977_251349

“Окончательное решение украинского вопроса” запланировано Кремлем после 9-го мая - Русский Еврей
http://rusjev.net/2015/04/28/okonchatelnoe-reshenie-ukrainskogo-voprosa-zaplanirovano-kremlem-posle-9-go-maya/

29 квітня 2015 року