Перекласти (Translate)

27 жовтня 2018

КРЕМЛЕБЛЯДЬ КЛИЧЕ НА ТРЕТІЙ МАЙДАН...

КРЕМЛЕБЛЯДЬ КЛИЧЕ НА ТРЕТІЙ МАЙДАН...

ДІЯЛОГ З СУДДЕЮ ПРО ПОЛІТИКУ НАЦІОНАЛІЗМ І ВІРУ

ДІЯЛОГ З СУДДЕЮ ПРО ПОЛІТИКУ, НАЦІОНАЛІЗМ І ВІРУ

Я не назву цього суддю. Це чинний суддя і переписка була приватна. Але діялог наш вийшов ідеологічним. Тому публікую цей діялог, не вказуючи з ким я розмовляю. Тому, за великим рахунком, навіть неважливо з ким я розмовляв, яка професія співбесідника, де він живе чи де працює. Назвемо його умовно - Суддя.

Я давно-давно мав справу з цим Суддею. Вже понад 10 років тому. Він розглядав мій позов. Позов був адміністративний про поновлення на посаді звільненого радою працівника місцевої ради. Тобто, позов був "урядовець проти ради". У цього Судді я програв позов. Потім виграв апеляцію. Потім програв у вищому адмінсуді у Києві. Тобто, поновити на посаді звільненого урядовця мені не вдалося. Але, як бачимо, Суддя мене запам'ятав, запам'ятав як я вів справу. Навіть похвалив мене, хоча минуло понад 10 років.

Тут головне, що справа була неоднозначна. Суддя міг би винести і позитивне для мого "підзахисного" рішення. Я й досі вважаю, що мій програш у цього Судді був несправедливий. Міг же винести на мою користь, та не виніс рішення! Зіграло те, про що я часто пишу: внутрішнє переконання в темі, коли по всякому буде законно, але судове рішення прийнято не на твою користь.

Це, умовно, ніби спір про колір. Іде судовий спір якого кольору предмет червоний. Одна сторона каже, що багряний, інша каже, що вишневий. Звісно, рішення буде незаконним, коли суд напише: колір синій. І суд виносить рішення цілком законне - колір багряний, і ти - програв...

Отож, ось наш діялог.
Суддя мене привітав із Днем юриста, я взаємно привітав, подякував, і надіслав йому свою статтю "Єзуїти права", якраз до теми правосуддя:
(https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2276932539001626&id=100000547050920).
З цього й почалася бесіда.

«Суддя:
- Дуже гарна стаття, ну є маленьки моменти, з якими я не зовсім згоден. Не згоден як суддя, оскільки у мене своє бачення на деякі питання. А взагалі написано професійно, у Вас є дар не тільки юриста, але й письменника (без жартів). Тільки одне питання. Ви сказали, до вірите в націю. Ви маєте на увазі українців?

Андрій Якименко:
- Дякую за відгук! :)
Відповідаю на запитання:
Я вірю в Націю як комплекс ідей, як в ідеальну сутність. Категоріями релігії це можна пояснити як: Нація - це бог! Тому, що (тут уже говоримо не про віру, а про об'єктивну істину): "Націоналізм - це політична релігія!"(©Андрій Якименко, ~2007р.). Оскільки кожна релігія послуговується такою категорією як "Бог", то націоналізм як політична релігія має категорію віри, яка називається "Нація". Ця категорія віри виникла із надр, вилонена, народжена українським народом, а пророком нової Віри є Андрій Якименко (не жартую, бо це так і є). Тому, що ніякий інший народ світу не вилонив такої віри в Націю, яким нині є український Націоналізм. Отже, за аналогією (просто, щоб простіше пояснити), як іслам народився релігією арабів, але згодом став світовою релігією, так і український Націоналізм, як віра в Націю, народився із теоретичних праць кращих представників українського народу - Тараса Шевченка, Івана Франка, Лесі Українки, Миколи Міхновськооо, Лева Ребета, Миколи Сціборського, Дмитра Донцова, Степана Бандери, Андрія Якименка - несть їм числа Ідеологів українського Націоналізму. Отже, нині український Націоналізм як віра в Націю є політичною вірою (часто вживаю терміна політична релігія) українського народу. Насправді поки що тільки частини українського народу. Завданням українських націоналістів є накинути свою віру, свій український Націоналізм усьому українському народу, усім українцям, тобто навернути українців у Націоналізм. Згодом, коли ми зміцнимо серед українців віру в Націю, зробимо всіх українців націоналістами, ми почнемо експансію цієї віри назовні, несучи світло нової Віри всім народам світу, поступово навертаючи їх у Націоналізм (націоналізм українського тлумачення, не дозволяючи, знищуючи інші тлумачення націоналізму), накидуючи іншим народам віру в Націю, асимілюючи народи світу в українців (а хто опиратиметься війною - знищуючи їх). Це нелегкий і нешвидкий процес. За сильної влади це може статися за кілька століть, а то й розтягнеться у часі на тисячоліття. Якщо колись вилониться тодішнім українським народом великий Вождь на рівні з Чингізханом, Умаром-халіфом, Гітлером, Сталіном, Святославом-завойовником тощо, то ця велика справа триватиме й кілька десятиліть. І тоді у світі постане нова світова потуга - Держава українського народу з державною ідеологією-релігією Націоналізм та ідеологічною божеством-сутністю Нація. Ця держава протягнеться від океану до океану, згодом поглине весь світ і все людство і буде вічною! Слава Україні! Слава Нації!

Суддя:
- Дуже цікаві ідеї. Але це не так просто, і взагалі чи це можливо? Ассімілювати народи світу в українців, а хто не згоден - знищувати їх? Це щось не те. Не згоден тут я з Вами. Одна відома особистість у двадцятому сторіччі вже намагалась знищувати інші народи. До чого це призвело? Я вважаю, що ідея націоналізму гарна до тієї межи, поки вона (ця ідея) не заважає іншим народам відчувати себе повною мірою своєю нацією. Кожна нація має права на існування, а коли одна нація намагається підмяти під себе іншу - то буде біда. Повторюю, це вже було у минулому сторіччі і як це закінчилось - відомо всім.
Але, кожен має право і на свою думку. Тому я Вас розумію, хоча і не у всьому з Вами згоден. Я інтернаціоналіст і поважаю всі нації рівною мірою. У мене своє бачення цих проблем, що Ви виклали. В той же час ідеї націоналізму теж мають право на існування, якщо для вас вони ближче - це Ваше право. А взагалі, в першу чергу я Вас бачу як гарного юриста. Пам'ятаю, як Ви були в моїх процесах. З повагою!

Андрій Якименко:
- Щиро дякую за оцінку мене як професійного юриста. :)
Але з ідеологією вашою не можу погодитися! І не тому, що ви вірите в одне, я в інше. Тому, що моя ідеологія - життєва, життєдайна, правдива, державницька. А ваша ідеологія ("всі народи рівні") відгонить нещодавнім комунізмом, є ідеологією віджилою, мертвою, є утопією! Не існує в світі ніякого інтернаціоналізму! Це казочка дєдушкі Лєніна, коли під інтернаціоналізмом москалі (росіяни) втюхували іншим народам свій москальський спосіб життя, свою ідеологію, свій спосіб господарювання, міжособові та суспільні стосунки, свою державу, своє панування! Завжди є народи-пани і народи-раби. Українці, нарешті, після століть рабства, починають випростувати плечі. І якраз ми, українські націоналісти, знаємо, що щоб українцям не стати знову рабами, потрібно панувати над іншими народами! Той, хто заперечує цю Істину і Правду, - досі є раб у своїй душі, своєму серці! Тому я й бачу навіть в окремих ваших висловах відгомін російського інтернаціоналізму та москво-комуняцьке кліше про "один уже хотів панувати світом, знищуючи народи". Маячня! Один цей - чому не говорите, що це Гітлер? - хотів своєму німецькому народові того, що й Андрій Якименко хоче своєму українському народові, і це прекрасно! І якщо інший народ (жиди, москалі, німці, американці, орки, пупсики, мурляки - не знаю ще які у майбутньому з'являться народи і як вони називатимуться - захочуть панувати над українцями, то їх потрібно навернути в Націоналізм (українського штибу), асимілювати, а в разі військового опору з їхнього боку - фізично знищити їх! Це ж так просто зрозуміти, що навіть дивно, як це можна не прийняти і як можна не погодитися з цим!! Тим більше це дивує, що нині вже іде ця війна на знищення!!! Москалі хочуть нас, українців, знищити у цій українсько-російській війні, що почалася 2014 року (ця війна існувала завжди, але гаряча фаза розгорілася у 2014-му)!! Зараз ми ще захищаємося. Але наша сила зростає і невдовзі ми станемо такими сильними, що перевершимо Росію і московський (російський) народ!! От саме тоді, у той слушний час, і потрібно вдарити по своєму ворогові з усією міццю, щоб знищити назавжди Росію як державу і росіян як російський народ! Невже це так важко уторопати??!! Москалі повинні зникнути "яко обри" (©Руські літописи)! Звісно, сотні мільйонів населення фізично знищувати навіть нерозумно, нам же самим потрібен людський матеріял для поширення своєї Віри світом. Знищено буде ворожу армію, еліту, державний, суддівський апарат тощо. Решту населення буде асимільовано і розпорошено по десятках державних та адміністративно-територіяльних утвореннях. Якщо не мати у душі цієї ідеології, яку проповідую я, то забудьте про державу Україну, забудьте про український народ, вони зникнуть через століття розвитку людства! А ми ж хочемо, щоб українці й Україна існували вічно?

Суддя:
- Ви маєте право на свої погляди, я маю право на свої. На то ми є особистостями. І ще одне. Де два юристи - там три думки. Так що може й третій погляд десь виникне. :)

Андрій Якименко:
- :) Ясно. Слава Україні!».

27.10.2018

Я ПИСАВ ДО ПОРОШЕНКА

Я ПИСАВ ДО ПОРОШЕНКА

Писав я листа до Порошенка штибом допису у Фейсбуці 27.10.2014. Це вже Історія, матеріял архівний. Ось і допис мій, і деякі коментарі.

Просто хочу нагадати людству той злет нахабства ПриватБанди Трьох Придурків (КалоМойша, Корба, Філя), які в той час настільки знахабніли, що навіть твердим, тупим мідним лобом поперли аж на президента!

Якби ця юдо-КаМанда узяла б тоді владу в Україні, або в кількох "звільнених "спасітєлямі" областях", то мали б ми і громадянську війну, і роздачу територій, і не мали б армії (всеукраїнської армії, бо ПриватАрмію ПриватБанда вже почала творити!), не було б безвізу, томосу, джавелінів і підтримки всього світу...

Тепер Філатов, міський голова Дніпра (місто буде Січеславом!) сам назвався порохоботом (пару років тому признався прилюдно у виступі своєму, на пресу, в залі, де був присутній президент). Коломойський знятий з голови ОДА, в нього відібрали ПриватБанк, вигнали в Швейцарію, а через наступаюче на п'яти ФБР Коломойський втік до ІзраЇля, прихопивши під пахвою Корбана. Дамоклів меч НАБУ висить над зажирілим тулубом Філатова...

Тобто, Порошенко прочитав мій допис 2014 року, ги. Я виявився вкотре правий! А скільки люті, бруду, звинувачень було в мене на сторінці!.. Та то пусте! Головне, що вся оця історія розгрому Банди нагадала мені Сталіна у 1934 році.

"Мы должны провести в партии и советских органах маленький еврейский погромчик!" (©Сталін, 1934), - дав він команду НКВД. І чистку тодішньої країни від знахабнілих каменєвих, зінов'євих та інших троцьких було проведено успішно!

Браво, Президенте Порошенко! Вичистив ти з України антиукраїнську лайно-гниль, але навіть не закалявся!

27.10.2018