Перекласти (Translate)

11 вересня 2015

ЗДІБНИЙ УЧЕНЬ ШКОЛИ ФІЛАТОВА

ЗДІБНИЙ УЧЕНЬ ШКОЛИ ФІЛАТОВА

У Давній Греччині суспільство настільки було закохане у різноманітне розумування та філософствування, що в Афінах навіть утворилося кілька Шкіл філософів: піфагорійців, епікурійців і т.д. - за ім'ям своїх засновників. Піфагор, Епікур, Сократ та інші мали своїх послідовників, або учнів, котрі переймали методи і способи розумувань своїх учителів-філозопів.

У сучасній Україні дехто з політиків також, виявляється, відкрив власні політичні течії і школи. Одна з таких "політичних шкіл" сучасної України - школа політики Філатова (адвоката, космонавта, жидолюба, журналіста, депутата і навіть кандидата у міські голови Дніпропетровська), а "наука" цієї "школи" має назву філатизм.

Вже з'явилися й прихильники цього філатизму, тобто запеклі послідовники та ревні учні Філатової школи у політиці, що практично втілюють політику Філатова в життя.

Один із цих ревнивців-неофітів - волонтер Мочанов. Які ж методи Філатова перейняв Мочанов? Що про цього "волонтера" думають армійці-фронтовики?

«Украинский военный лаконично объяснил скандал с Мочановым.

"Специально для фанов товарища Мочанова, готовых простить своему очередному кумиру все, поясняю:
Во время войны обгаживать своего верховного главнокомандующего и одновременно нахваливать одного из главарей врага - это предательство.
Плевать на боевую награду, вручаемую нашим военным от имени украинского народа, - это подлость.
Рассказывать, какой клевый Че Захарченко, по приказу которого кидают на подвал, пытают и убивают наших сограждан и солдат, - это вообще запредельно и не оправдывается никаким «боевым братством».
А устраивать цирк с «избиением пятью битами», после которого выходишь из больницы на следующий день свежий как новый алтын - это развод для лохов.
И пожалуйста, если вы так любите Мочанова и уважаете Захара и все его «полосатое блядство» - отписывайтесь молча, не тратьте свое время, чтобы написать мне об этом."

Максим Колесников»

http://uainfo.org/blognews/1441905266-ukrainskiy-voennyy-lakonichno-obyasnil-skandal-s-mochanovym.html

Ну, й на останок - думка із народу.
Коментар у Фейсбуці, Олександр Соколенко:
- мочА - ворог,причому ворог ідейний. все його волонтьорство - показуха для хомячків. він типу монтян,тільки бухає побільше.

Ну, "Пойду бухану" - це відомий усім вислів Бориса Філатова, що знаний у політичних колах як Борька-Стакан. Як бачимо з коментаря фейсбуківця Соколенка цей метод "наукового пізнання", мабуть, перейняв і його послідовник Мочанов.

Здібного ж учня маєш, Філатов! Знається він і на теорії, і на практиці філатизму.
З нетерпінням чекаємо на відкриття для цього світу нових спудеїв Філатової школи!
Ги.

11 вересня 2015 року