Перекласти (Translate)

01 вересня 2020

ДРУГИЙ ФРОНТ АНДРІЯ ДЕНИСЕНКА або АБИ-НЕ-ПОРОШЕНКО

ДРУГИЙ ФРОНТ АНДРІЯ ДЕНИСЕНКА або АБИ-НЕ-ПОРОШЕНКО


Андрія Денисенка, колишнього нардепа (2014-2019) з міста Дніпра, я знаю давно, вже багато років. Хто відстежить його політичну біографію і визначить час початку його громадсько-політичної діяльности, той і знатиме з якого часу я знаю Денисенка. Бо у той час я теж був політичним активістом, але значно відомішим за Денисенка. Бо мене в середині 1990-х років місцеве телебачення і паперово-друкована преса тодішнього Дніпропетровська (нині тимчасова назва - місто Дніпро, майбутній Січеслав) та Дніпропетровської области показували-публікували чи не щотижня.


Згодом, коли я усвідомив, що переважна більшість українців - то є ремиґаюче малоросійське хохло-бидло (бо мене, українського націоналіста, кількаразово не обирали навіть місцевим депутатом, а я балотувався аж до початку 2000-х років на різні рівні депутатства), отже після усвідомлення цього прикрого факту, я переконався, що Нація до влади в Україні й світі прийде не демократичним, а силовим шляхом Національної диктатури у результаті Національної революції, що виборами навряд ми здобудемо потужну Українську Державу.


Отже, я це усвідомив вже давно, а Денисенко іще й досі ні. І до нього прийде, вже приходить таке усвідомлення, я переконаний!


Так от, я Денисенка знав заочно (ми не перетиналися в політиці, бо я був, і є націоналіст, а Денисенко тоді був громадським активістом без надто національного забарвлення, те забарвлення йому прийшло пізніше. Так от, я менше знав Андрія Денисенка, а він знав мене більше. Бо його дружина Тетяна Корсун (нині її прізвище Денисенко, вчителювала у Дніпрі-місті) була в мене ученицею у Дніпродзержинську (нині місто Кам'янське, Дніпропетровська область), коли я у 1987-1989 роках працював учителем фізики та астрономії у школі №9 Кам'янського, а Тетяна там навчалася у 9-10 класі. Погодьтеся, колишня учениця розкаже чоловікові побільше про учителя, ніж той учитель знає про Андрія Денисенка, ги.


Ну, то таке. Біографічний відступ. Цей допис не про те.


Дивлюся я як нинішня зелена поліцайська мусорня принижує і ображає Денисенка, і мені Андрія стає надзвичайно шкода... Занапастив ти свою національну біографію, Андрію Денисенко!.. Ось тобі і вилізла шилом у м'якенькі місця твоя дружба з Корбаном і Коломойським, з їхнім прихвостнем Філатовим, твої 5 років виступів-топтання по Петрові Порошенку - найкращому, яких ми мали, президентові-державникові! "Маємо ми два фронти́ - зовнішній на сході і у Києві - Порошенковий режим!" (©), ага.


А за "режиму Порошенка" такого, як вчиняє Зелена Шмаркля з тобою, Денисенко, не було б!! Бо Порошенко не боявся натовпу, навіть ворожого, ішов до нього. А нинішня смердюча Зелень сциться вийти навіть до свого зелохторату. Порошенко розмовляв із масами і навіть ті, хто спочатку не був за нього, після виборів 25 травня 2014 року, після зупинення москальської навали, після відродження армії і після Томосу, стали затятими порохоботами (Бірюков і Донік, і Корчинський, і багато інших тобі, Андрію Денисенко, як найперший приклад)!


Ось, коли принижують за вказівкою Зеленського колишнього нардепа Денисенка, коли проти Андрія Денисенка відкрито кримінальне провадження з тупими, як саме зеленобидло, звинуваченнями, я хочу запитати в Денисенка: "Ну, як тобі, Андрію,  с п р а в ж н і й  другий фронт у столиці Києві, в тилу держави в час війни?!"...


Аби-не-барига-Порошенко (©), правда ж, Денисенко?


"Якби ви вчились так, як треба..." (©Тарас Шевченко). Еге ж...


Додаток:

Поліціянти не пускають Денисенка до припиздента Пісюніста (коли Пісюніст прибув з візитом до міста Дніпро):


https://www.facebook.com/DenysenkoAndriy/videos/644621826172435/


Тривалість ролика 2 хв 14 с.


01.09.2020

©Андрій Якименко