Перекласти (Translate)

28 травня 2015

ДИПЛОМ ВІД ЯЦЕНЮКА

ДИПЛОМ ВІД ЯЦЕНЮКА

Архівно-історичне.
Народний депутат України Арсеній Яценюк вручає Атестата про середню освіту українському випускникові середньої школи Богданові Якименку - синові Андрія Якименка.
28 травня 2011 року. Театр ім. Горького. м. Дніпропетровськ. Україна
(Фейсбук, Андрій Якименко, 28 травня 2011 року)

28 травня 2015 року

БЕНЕЛЮБИ БЕНЮ ЛЮБЛЯТЬ

БЕНЕЛЮБИ БЕНЮ ЛЮБЛЯТЬ

Ну, от! Знову Україну трясе від подій навколо Укрнафти. Державна власність підприємства 51%. За законом держава має повне право встановити в Укрнафті весь керівний склад (по-сучасному, топ-менеджмент). Коломойський, що втік до Америки, цьому якомога противиться. Ще б пак! Держава хоче отримати від Укрнафти належні 2 мільярди гривень дивідендів. Хіба під час війни ці гроші будуть зайві? Для цього слід ввести своїх керівників на підприємство. Бо бенинська команда дивідендів не сплачує. І не сплатить ніколи. Аж поки її не візьмуть за барки і не викинуть геть, з добрим підсрачником. А Баба Яга, тобто Коломойський, проти! "Захисничок" ти наш! "Рятівничок" вітчизни! Агов, бенелюби, бенелизи, бенедури, бенедурні! Чом не волаєте, що Беня - ворог? Пам'ятаємо, як ви кричали у Мережі: Хто не здав 5 гривень армії - той враґ атчізнє!

І от, коли навіть найпаскуднішому та найогиднішому бенелизові усе це розжували, той почухав потилицю, замислився, і, осіненний Думкою, радісно заверещав:

"Коломойский работает на себя.а вот на кого работает яйценюк и порошенко ето вопрос????про події на майдані точно забули .і про обіцянки простим людям".
(Фейсбук, Taras Hladun, 27 травня 2015 року).

Ні, ця вся армія бенелюбів - це не зграя шимпанзе. Вони, хоча й розумні, але все ж тварини. Ця зграя бенелюбів - справжня тупа, дебільна, суча і паскудна П'ята колона Жидів в Україні. Внутрішній фронт. Контрреволюція. Вороги. Хробаки, що жеруть Тіло Нації знутрі!

І хоч що ти їм втовкмачуй - вони Беню дуже люблять. Пусте, що Бені всі вони - "до бені". Тут питання головне, що люблять! Люблять так, що Україна їм - як Бені. Тільки ж Беня з цього має мані. А що мають бенелюби, які Беню дуже люблять?

28 травня 2015 року

ПРО ФЕЙСБУК

ПРО ФЕЙСБУК

Про Фейсбук. Коротко. Влучно. Правдиво. Аватар і псевдо коментатора з Німеччини.

"RuprechtUngewohntman
Пейсбук - опиум для народа".

Інтернет-видання "Новое время", 26 травня 2015 року.

28 травня 2015 року