Перекласти (Translate)

20 жовтня 2018

ДУРНА І ЦИНІЧНА МЕРЗОТА

ДУРНА І ЦИНІЧНА МЕРЗОТА

Міський голова Дніпра (назва тимчасова, місто згодом перейменуємо на Січеслав) укотре розкрив своє цинічне антиукраїнство і взагалі вкотре показав містянам яке ж воно дурне!

Філатова настільки недолюблюють навіть його однопартійці партії Укроп, що для отримання приміщення на проведення зборів партії звернулися не до міського голови, а до українського драматичного театру. Але міський театр, який є обласною власністю, відмовив укропівцям в оренді зали. Думаю, таку команду було надано з облради, яка є БППешною, пропрезидентською за своїм керівництвом. І Укроп заверещав, що виведе людей на вулиці.

І тут Боріску понесло! (~©). "Навіщо ви виводите людей на вулиці?" - воно заверещало - "Було б прийти до мене, я б надав вам залу на збори!".

Яке ж дурне ти, голово-на-гладкім-тілі! А доперти, що тебе не поважають в "рідній партії" (©Філатов), - нє, то дуже важко? Та й приводу тобі так смикатися не було! Хіба тобі вже подано заяву Укропу на масовий захід?

Ну, й останнє, не про брак клепки в твоїм казанку, а про питання українства і держави. Що ж ти, падло, ганиш загиблих Героїв Небесної Сотні?! Що ж ти зневажаєш Майдан і Революцію, скотиняко ти така (©Ляшко)?!

Ніхто б з українців не допустив би навіть у гніві блюзнірства, святотатства і цинізму на твій штиб: "Заманали ваші революції!" (©Філатов).

Запам'ятай, мерзото, що існують українці, які не будуть плакатися: "Дайте хоч його горлянку потримати!". Стиснуть руки клешнями намертво!!

20.10.2018